Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Камъни, камъни и само камъни ,но в моята градинка.
Пиша бързо и не гледам като съм на работа например.Това прави ли ме неграмотна? Защо сте толкова зли бе? Как може това да се коментира дори? И мен много неща ме дразнят,но ако си отворя устата пак ще стана деспот нали така?
Стига вече наистина! Омръзна ми от всичко в тази тема и начина по който някои хора се държат с дадени потребители. Ако мислиш нещо за някого му кажи на лични не го прави за мезе пред 40 души пишещи или наблюдаващи!
Много грозно! Много!

# 541
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Защо пускам тези снимки, ами защото искам да ви покажа Керем през моите очи, защото може би някой от вас вижда актьора Керем, но аз виждам един весел, усмихнат, лъчезарен чаровник от народа, но с добро сърце и роден талант. Един човек, който ми задържа вниманието към себе си, не само с таланта си, но и всички човешки достойни за мен каузи, затова бих се радвала да се развива в по мащабни проекти, защото го заслужава, и силно се надявам да не е всичко за три дни, както каза Слънцето!
Сега дори бих се радвала да изиграе един филм с Антонио Бандерас,( представям си как Керем играе негов син), във филм достоен за Оскар
Все пак да се срещнеш с идола си е стъпка към ново начало, дано да има развитие и за един съвместен проект.
С риск да ме нападнете (може би някой от вас), но аз това виждам и в Ханде, затова много ще се радвам да може и тя да се развива както пожелае, било като актриса, било като художник или учител, наистина ги харесвам и искам най-доброто за тях!
Защо пуснах последната снимка, не, не е защото искам да ви казвам, че този филм ги изстреля на върха, НЕ, това ме накара аз да дойда при Вас!!!
А, Вие ме накарахте да сляза от балкона, и да се запозная и общувам с вас, защото бях впечатлена от анализите които пишехте, бях впечатлена от таланта с който пишехте, и все още (макар в намален състав) го правите. Защото в един труден и ужасен момент от живота ни, ме карахте да се забавлявам и усмихвам с тънкия хумор на някои от вас.
А от вчера ми е някак странно и объркано, защо ли? - защото всички говорим за толерантност:
"Толерантността е термин, който означава търпимост и зачитане на различията, били те социални, културни, сексуални или религиозни."
А сега да се запитаме дали го имаме, или е поредната фраза, зад която седим и се заблуждаваме. Не, не се обръщам към никой лично, аз дори бях първата, на която си зададох този въпрос, ( още търся отговора).
Затова, аз все още съм тук, дори да не лайквам постове,  е, не защото не ми харесва как пишете, или не ви харесвам, а защото не съм ок с нещо в него,( дори ми се е случвало да ми хареса почти всичко в него, но едно изречение да ме разтърси и да обърне каруцата), също така може да съм се замислила в някой пост, който ми е дал тема за размисъл и да съм пропуснала. И ще съм тук макар и по- малко на сцената, не само заради Ханде и Керем, а заради вас, защото ако исках да знам само за тях в интернет пространството е пълно, но аз искам да виждам различни мнения и коментари, искам поглед от различен ъгъл, през вашата призма. Затова от вчера ми е  болно, когато след Яси почувствах, че и Марги напуска дома ни, а до вчера ни беше домакин.

Бро, а за аватара, и аз си го харесвам много и не мисля да го сменям за сега, както каза и ти, това сме ние 😀, а ѝ аз съм само в тази тема и мисля че е актуална, защото това е все пак от СЧК, който ме докара при вас!

Ако съм наранила или обидила някой, било е неволно, лоши чувства не тая към никого, просто изказах мнения.
С извинение към всички изгубили време да ме изчетат докрай! 💐

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 18:20 от Sisi*9

# 542
Стефани Кайо - перуанска и колумбийска актриса и модел

Яяяяяяяяяяяяя, то имало и други Хандета по света ... SmirkSmirkSmirk

# 543
  • София
Сиси, много ми харесва това, което написа като дефиниция (значение) на думата “толерантност”. Без да тропам по масата или давам акъл, но много ще се радвам, ако всички се замислим над това значение. Simple Smile

И аз като теб не лайквам наред всички коментари, защото мога да съм съгласна с почти всичко, но (ще те цитирам) “едно изречение да обърне каруцата”. Wink

Аватарчето много ти отива - ще ви прозвучи сигурно смешно, но аз по аватарчето си създавам представа за вас - как изглеждате физически. Grinning

# 544
Не мога да разбера на тази тема Диди ли е проблемът? Откакто чета, периодично някой я напада за нещо, сега е на ред правописът й. Това си е чиста проба заяждане и не знам защо се прави. Тук все пак не сме в литературен кръжок, че да си гледаме грешките. Всеки си казва мнението, както може. Познавам Диди лично, тя е интелигентен човек, а защо пише така тя самата ви е обяснила. Много е обидно да я развявате в темата по този начин. Замислете се преди да обидите някого, когото дори не познавате.

# 545
Rolling Eyes

Завиждам на Керем... И знаете ли защо?!... Не защото е актьор, не защото е известен и не защото е престъпно млад... А защото успява, /поне според мен, де/ да преодолява всичко леко и безметежно...  Или на мен така ми изглежда... Гледам го слънчев, усмихнат... Ако бях на негово място Rolling Eyes, след такава раздяла, сигурно носът ми щеше да е виснал до земята... Weary И най-малко половин година щях да съм в депресия... Не, не го упреквам... Напротив, радвам му се, че винаги намира сили да се усмихне отново... Simple Smile

# 546
Според мен не е заяждане, въпроса е да се успява да се разкодира написаното, аз също не се смятам за човек който пише правилно, но мисля че успяват да ме разбират, или поне се надявам. Grinning
В никакъв случай не нападаме никой, но поне да се разбираме, защото в някой случай, аз лично не разбирам за какво идва реч, и го подминавам.

# 547
  • София
Едит:
Моят начин за справяне с това, което описвам в следващия абзац, е да подминавам въпросния коментар, за да не задълбаваме и да разваляме тона в темата. Просто игнорирам, защото може да ме подразни на момента, но не си го слагам на сърце и го подминавам. Не обичам да влизам в излишни спорове, това е. Simple Smile

Понеже дойде часът на “Искрено и лично”, да си кажа и аз нещо, което ме дразни в комумикацията тук, а и по принцип - това ехидното иронизиране на някого или на нечий коментар. Аз може да се ядосвам и да отговарям, но не се заяждам и не остроумнича. Мога, но не мисля, че това е начинът да си общуваме тук. Въздържам се да дам конкретен пример, но имам съвсем пресен, от вчера. Ако гарантирате, че няма да има обидени, ще го посоча в спойлер. Wink

Притеснявам се обаче, че модът ще дойде да ни трие коментарите, защото малко избягахме от идеята на темата и май “тези разговори” са за ЛС. Simple Smile

# 548

Дари, не разбрах какво искаш да кажеш тук? Това , че красив мъж и красива жена са на обща снимка и се усмихват, означава, че имат любовна връзка ли ? Joy

# 549
  • София
Привет! Heart Eyes
Харесвам черно-бели снимки!

Мили, прекрасни момичета! Heart Eyes Ако искате вярвайте, но се радвам на енергията и емоцията, с която защитавате мнението си. И ако се върнете и прочетете постовете, които може би при прочита не сте харесали или лайкнали пореди моментно настроение или някаква друга причина, ще видите/прочетете, че в почти всеки пост има не само желание, но и опит за разбирателство и толерантност към мнението на другия, пък било то и различно от нашето.Heart
Скрит текст:
От баба ми, природно интелигентна жена, останала с основно образование, защото е имала "късмета" да се роди първа в едно многолюдно семейство и е трябвало да помага при отглеждането на братята и сестрите си, съм запомнила две фундаментални за мен мисли: "Всеки си шета на акъла." и "Различните хора на различно казват хубаво!." Запомнила съм ги и се опитвам да ги прилагам в живота си, защото това са по народному, житейски осъзнати и  формулирани принципите на толерантност, търпимост, приемане на другия, различен от нас!

# 550
  • София
В интерес на истината Керем и тази мадама си отиват. Тя не е неповторима красавица, но е чаровна. Харесват ми, защото са светли, небрежни и усмихнати. Само че Керем за мен я засенчва. Като гледам снимката и виждам него, после нея. Не защото съм пристрастна обаче. Ханде и Серенай са някак по-забележими, повече правят впечатление. В една двойка, когато мъжът е атрактивен, мъжествен и хваща окото, жената до него също трябва да привлича внимание, да не е твърде обикновена. За да не се комплексира, не за друго. И така в двойката има баланс. Че иначе само единият е “красив”, а другият е “тоя какво прави с тая” или обратното. Пенелопе и Бардем са ми пример за такава двойка. Супер красиви заедно, по-красиви отколкото поотделно, допълват ми се някак си. Тя е чаровна, с нетипична красота, но за мен си е красива жена, секси е, много ми е женствена и чувствена, абе жена, след която ще се обърна, ми е. А той така ми лъха на мъж. Супер мъжкар, не е типичен красавец, но има излъчване, харизма, определено няма шанс да не му обърна внимание. Simple Smile

(Това горе си е мое мнение относно двойките по принцип. Сигурна съм, че не всички разсъждавате така. В което няма лошо. Не го налагам, само си споделям. Обяснявам се сега, че да не се приеме като назидателен коментарът ми или нещо друго негативно. Че напоследък редовно се хващаме за думите си. Simple Smile)

# 551
Здравейте, момичета! Пишещи и четящи! Hug
Аз да кажа нещичко по по портрета на жената, в която би се влюбил Керем (от превода на интервюто му). Струва ми се, че тук има нещо, което преди аз не съм чувала от него. И ми звучи като собствен жизнен опит.
Тя е:
- страст към живота;
- независимост и топлина;
- не обръща внимание на парите (!);
- знае КАК да уважава мъжа (!)

# 552
И нещо забавно от Тик-Ток за настроение, че обстановката е малко ..... Wink ( не мога да го споделя оттам, но намерих същото и в ютуб Wink )
Най-забавното е, че е публикувано от сърби Stuck Out Tongue Winking Eye (Дори не знаех, е има такава песен)
С надпис: "Ние си обичаме ХанКер и вярваме, че скоро нещата ще се оправят"  (Та и аз така Wink ) Revolving Hearts

Gift Heart

... и малко цвят Wink

# 553
Здравейте, момичета! Пишещи и четящи! Hug
Аз да кажа нещичко по по портрета на жената, в която би се влюбил Керем (от превода на интервюто му). Струва ми се, че тук има нещо, което преди аз не съм чувала от него. И ми звучи като собствен жизнен опит.
Тя е:
- страст към живота;
- независимост и топлина;
- не обръща внимание на парите (!);
- знае КАК да уважава мъжа (!)

Кате , това последното не е така според мен. Керем имаше предвид уважение към другите, независимо от социалното им положение.

Мисля, че Ханде притежава тези качества и не е нужно да хвърляме камъни в нейната градинка затова. Wink

# 554

mikipoli, тъй като изброените качества са в контекста на въпроса за влюбването, мисля, че не става въпрос за хората въобще. А и Керем не се е влюбвал само в една жена, като става дума за жизнен опит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт