Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
„За мен би било мечта да работя в Испания“

- Какво правиш сега? Какви професионални планове имате сега?

- Е, обмислям различни проекти. За щастие имам нещо завладяващо в ръцете си, проект, върху който работя от пет години и изглежда, че ще се сбъдне, макар че в момента не мога да кажа нищо.

Но дали това е проект, в който сте актьор и продуцент едновременно?

- Да, и още нещо. Имам няколко фантастични срещи по темата, сега разглеждаме дневния ред и планираме всичко. Но точно сега ще си взема почивка, около шест месеца, и след това ще се върна за изненада.

Вече има слухове, че може да дойдете да снимате в Испания, ако този проект продължи.

- Ха ха ха. Не мога да кажа нищо! Но наистина бих искал. За мен би било мечта да работя с някои испански режисьори и актьори, които уважавам.

# 526
Ето го цялото интервю. С преводача се разбира.

https://www.pronto.es/noticias-del-corazon/famosos/entrevista-exclusiva-con-kerem-bursin-me-enamoran-mujeres-pasionales-calidas-333885102.html

Отказах се да го слагам в спойлер. Нека е открито. Wink

Колкото и завладяващо атрактивен, толкова и чаровен, турският актьор Керем Бюрсин гостува за втори път у нас по повод 25-ото издание на филмовия фестивал в Малага, където надигна истински страсти на червения килим
Керем Бурсин Испания

А.М 22 март 2022 г

Керем, винаги мил и внимателен към феновете си, се съгласи да се снима с всеки, който поиска. Какъв чар е красавецът Серкан от "Любовта е във въздуха"!

Ние, от PRONTO.ES, имахме още по-голям късмет, защото имахме възможността да проведем прекрасен разговор с него, ексклузивно интервю едно на едно, в което открихме, че този 34-годишен от Истанбул - който не е само актьор, но и продуцент и модел - е привлекателен отвътре, както и отвън. И това е, че в нашия разговор открихме един много близък млад мъж, забавен, ангажиран, чувствителен и с крака на земята.

И внимавайте, защото това гостуване у нас го сближи с много испански актьори и режисьори, които той боготвори и с които би искал да започне проект, така че не би било много странно да го имаме отново много скоро в нашите граници. Тук имате пълната беседа с актьор, който несъмнено е оставил много любов във въздуха на Малага, докато минава през нашата страна.

„Страстта на феновете е нещо прекрасно“

PRONTO.ES: Керем, обичаме да се върнеш в Испания, този път, за да изживееш този важен филмов фестивал. Как беше да вървите по червения килим, където бяхте толкова аплодирани?

KEREM BÜRSIN: Честно казано, беше страхотно. За мен беше чест да бъда поканен на този фестивал, беше красиво и голямо предизвикателство, защото уважавам испанската филмова индустрия и нейните актьори и режисьори от дете, винаги съм ги виждал и следил, те са артисти, които много уважавам!

В.: И как ви беше да се запознаете с тях?

КБ: За мен Испания е очарователна страна по отношение на своето изкуство и своите художници. Така че да бъда част от всичко това на този фестивал беше абсолютна чест, чудо. Чувствам се много благодарен и изпълнен със смирение сред тези артисти.

П.: Да, но този, който предизвика най-много революция, си ти. Как се чувстваш у нас, където имаш легион фенове, които те обожават и полудяват?

КБ: Уф, това е нещо, с което никога не свиквам, но е прекрасно. Фантастично е, защото ние, актьорите, си вършим работата за себе си и за хората, искаме да забавляваме. И получаването на отговор от него ме кара да се чувствам щастлив, кара ме да работя все повече и повече, да правя повече неща. Няма значение дали отговорът е от хиляди хора, все едно е само от един, усещаш обичта на човек и се свързваш с него и това е прекрасното на тази работа.

В.: Без съмнение, тук сте много обичани от хиляди фенове. Какво е специално за вас в Испания, какво харесвате в нашата страна?

КБ: Това е прекрасна страна с много прекрасни неща. Но мисля, че хората са най-удивителното нещо. Всички сте много топли. Тези дни успях да се разходя из Малага и бях очарован да видя как хора танцуват на улицата! Нищо няма значение, всички са доволни, обичах да гледам как танцуват тези хора, без да ми пука дали някой ги гледа или не, просто защото се чувстват щастливи и си казах: „Това е животът!“. Виждам много свобода. За мен е свеж, прекрасен.

В.: Какво ще кажете за този втори престой у нас? Ще имате ли време за разглеждане на забележителности?

КБ: О, за съжаление трябва да си тръгвам след уикенда, защото имам някои работни планове, които трябва да изпълнявам, но е много вероятно скоро да се върна, защото имам срещи с Антонио Бандерас. Вчера вече имах възможността да бъда с него, виждах го как свири на живо и беше лудост. Той знае, че съм израснал, гледайки неговите филми! И да го видя на живо, да видя колко страхотен е той като актьор, бях наистина изумен, много изумен. И възможността да се срещна с него беше мечта, защото за мен той е учител. Наистина никога няма да забравя този момент, когато го видях да действа, винаги ще го имам в сърцето си, защото тогава говорихме и той беше супер приятен...

П.: Бихте ли се снимали с него!

КБ: Да, да, разбира се! Това е, че е АНТОНИО БАНДЕРАС! Това беше завладяващ момент за мен, който винаги ще помня.

В.: Поставихте се на мястото на феновете, ха-ха. Хей, като говорим за вашите последователи, преживявали ли сте смешни анекдоти тези дни с тях?

KB:Обичах да споделям с тях смеха, прегръдките. Това е забавно. И това, което ме учудва е, че са много наясно с мен, винаги ми помагат. Тоест, ако имам вдигнат ревера на сакото ми уведомяват и казват: „Керем, облечи го както трябва за снимката”. Държат се като мои приятели и мисля, че е фантастично. Или ако направим снимка и изляза грешно, ми казват: „Не се притеснявай, ще снимаме още една, защото на тази си излязъл със затворени очи“. Усещам, че се грижат добре за мен. Те са прекрасни. Знаеш ли какво има? Че когато някой подхожда към мен с толкова много уважение, как да не му върна това уважение? Ако ви се усмихнат, тогава вие се усмихнете в отговор. Това е моята философия в живота, това е, което правя, когато се срещам с хора. Не обичам да ги наричам „мои фенове“, те са хора, които ме подкрепят и за мен са приятели. Ето как ги виждам аз. Не мога да бъда опънат, напротив, това, което идва от сърцето ми, когато ми кажат нещо хубаво или че ме последват, е да им благодаря и да кажа: „Моля, прегърнете ме“. Те са като приятели и аз ги оценявам. Например в моя Twitter винаги отговарям. Ако някой ми пише и ми зададе въпрос, винаги отговарям, защото защо не?

В.: Но ще знаете, че това не е обичайно сред знаменитостите...

КБ: Ами не знам защо не. Това е, което ми се ражда.

„За мен би било мечта да работя в Испания“
В.: Какво правиш сега? Какви професионални планове имате сега?

КБ: Е, обмислям различни проекти. За щастие имам нещо завладяващо в ръцете си, проект, върху който работя от пет години и изглежда, че ще се сбъдне, макар че в момента не мога да кажа нищо.

В.: Но дали това е проект, в който сте актьор и продуцент едновременно?

КБ: Да, и още нещо. Имам няколко фантастични срещи по темата, сега разглеждаме дневния ред и планираме всичко. Но точно сега ще си взема почивка, около шест месеца, и след това ще се върна за изненада.

В.: Вече има слухове, че може да дойдете да снимате в Испания, ако този проект продължи.

КБ: Ха ха ха. Не мога да кажа нищо! Но наистина бих искал. За мен би било мечта да работя с някои испански режисьори и актьори, които уважавам.

В.: Керем, турските сериали революционизират целия свят, а тук, в Испания, предизвикват истински фурор. На какво отдавате успеха?

КБ: Всички сме супер изненадани, както актьорите, така и продуцентите. Никой не знае защо са толкова успешни, аз не! Но е прекрасно. Вижте, мисля, че „Любовта е във въздуха“ изобщо не е като филм на Алмодовар, много по-прост е. Но е страхотно, че няма значение на какъв език говорите, защото универсалното е емоциите, чувствата. И че турските сериали триумфират тук, единственото нещо, което означава е, че всички сме хора, че всички имаме чувства и че ги споделяме.

В.: Без съмнение ролята ви на Серкан ви даде невероятна световна видимост. Разбира се, приличате доста на вашия характер.

КБ: Не, ха-ха, не твърде много. И това беше забавлението. Обичам Серкан, той е най-добрият ми приятел от две години и беше много забавен. Той е много перфекционист, много сериозен, маниакален, като робот, без чувства и не, не мисля, че си приличаме много, макар че би било по-добре, ако приятелите ми ти кажат, ха-ха. Човече, разбира се, че ще има общи неща, но ние сме много различни и беше много забавно да го играем.

В.: Керем, не искаме да завършим този прекрасен разговор, без да проучим един твой аспект, който ни интересува много, този на любовта. Както ни казахте, искате да държите личния си живот далеч от публичната сфера, запазена за вас. Но бихме искали да знаем как сте в любовната сфера. Какво трябва да направи една жена, за да те завладее?

КБ: Вижте, това, което намирам за привлекателно в хората, във всички видове хора, е, че са страстни. Страстен към живота. Харесвам независими жени, топли жени. И не ме интересува дали работят в актьорството, дали са сервитьорки. Аз съм едно сърце, а тя е друго. Не много хора мислят така, знам, има и такива, които смятат, че парите правят хората по-добри или по-привлекателни, но не и за мен. Не ме интересува дали някой работи, чистейки маси или тоалетни, аз сам го направих преди да стана актьор и аз съм същият човек! Нищо не се е променило. Така че това, което ме кара да се влюбя, е някой, който преди всичко има уважение към другите, който знае как да уважава.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 15:01 от midnight__sun

# 527
Стефани Кайо - перуанска и колумбийска актриса и модел

# 528

Btw, по темата с аватарчетата - и Мира си я познавам по него, така съм свикнала с усмихнатите Керем и Ханде. А Габи Д си е махнала нейното. Не пише отдавна, но ми прави впечатление, когато ми хареса някой коментар. От скоро е без аватарче обаче, до скоро му се радвах, но веднага ми направи впечатление, като го махна. Grinning

Бро, заради въпроса с аватарчето, както и защо не пиша ще сляза за малко от балкона да обясня. Както преди няколко поста Поли каза, че цветята не виреят в токсична среда, без да съм цвете понякога се чувствам тук в темата така и затова спрях да пиша. С риск да провокирам някого - убива ме неграмотността, липсата на толерантност и разбиране, това че някой са тук само да провокират и да гледат сеир. Към темата бях се насочила само и единствено заради нашия сериал. Познавах бегло проектите и на двамата преди това. Няма как да се включа и да коментирам личния им живот, защото това което на мен ми се иска няма как да се случи, а и не ми е много работа. Та така, седя си тихо и кротко на балкона, на няколко дни прелиствам темата, но за себе си не намирам онова спокойствие от времето на излъчването, добрият тон и разбирателство. Аватарът си го смених точно поради гореизброените причини.

# 529
  • София
Цитат
"Така че това, което ме кара да се влюбя, е някой, който преди всичко има уважение към другите, който знае как да уважава"...  "Харесвам независими жени, топли жени."
 Керем Бюрсин
.
Слънчице, благодаря за превода на интервюто    

Това момиче, с тази прекрасна усмивка е Стефани Кайо, приятелката на един  страхотен актьор Макси Иглесиас, испански актьор, модел и телевизионен водещ.  

# 530
Бро, заради въпроса с аватарчето, както и защо не пиша ще сляза за малко от балкона да обясня. Както преди няколко поста Поли каза, че цветята не виреят в токсична среда, без да съм цвете понякога се чувствам тук в темата така и затова спрях да пиша. С риск да провокирам някого - убива ме неграмотността, липсата на толерантност и разбиране, това че някой са тук само да провокират и да гледат сеир. .

Даде ми тон за песен. Убива и мен. И далеч не смятам, че съм от най-грамотните или от капацитетите в темата. Има други, които имат страхотни коментари. Удоволствие е да се четат и покрай сериала си бяха като цели дисертации. Липсата на препинателни знаци, на точки, на запетайки ме ИЗПРИЩВА. Да не знаеш къде ти започва и къде свърша изречението. Запетайки пред: че, защото, който, която, което и т.н. се учи предполагам до 4 клас. И това не са грешки от невнимание, от бързане, от писане от телефона. Това са грешки от НЕЗНАНИЕ. Никой не е научен, никой не знае всичко, но все пак. Wink Като чета такива мнения, те за мен нямат стойност и олекват.
Като си видя грешка, ходя и си редактирам коментар по 10 пъти. Не защото ме притеснява, че друг ще я види, а защото аз я виждам. Коментар писан от мен в 10 сутринта, видя ли грешка покрай някой лайк даден, се връщам да редактирам в 22 вечерта.

Отклонение от правата, но сори нот сори! Wink

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:28 от midnight__sun

# 531
Тя неграмотността вероятно дразни много хора, но е хубаво човек да е на 100% сигурен в своите знания, преди да прави на друг забележки и да се изживява като стожер на граматиката. Към поста на миднайт ще вмъкна, че и аз се изприщвам като видя някоЙ да ползва в мн.ч. местоимение завършващо с Й. И все пак си мисля, че форумът е за забавление, а не да се учим на граматика, сериалите се гледат от всякакви хора, от учителки по БЕЛ, до чистачките в общината и не бива те да се чувстват зле, ако желаят да споделят нещо.
Ще покритикувам малко Керем, не съм изгледала интервюто, ако изобщо е имало и видео към него, но ми вади очите това постоянно "ха ха"...

# 532
  • София

Цитат
Амин! И я освободете от цялата омраза, завист, която й хвърлят. Тя има ангел, който се грижи за нея. Няма значение дори и да сме малко фенове, защото количеството не означава качество. Виждам колко я "подкрепиха" сега, те само я съдят, без да знаят, какво се случва, само защото мълчи.

Нещо доста интересно...  

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1506239172624924677

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 16:00 от БлагаВест

# 533
Слънчице, благодаря за интервюто! Не ми се чете сега в оригинал,,но мисля , че преводът е точен , поне смислено звучат изреченията. Joy

Нека си почине 6 месеца, и той е човек. Вероятно е на път да реализира сценария , който пише, щом толкова го крие. Joy Ще почакаме и ще разберем. Heart

Ау, Стефани Кайо я знам, даваха я в една сапунка у нас , изглежда страхотно , не е мръднала направо. 😱
Скрит текст:
Стефани Кайо участва с Хуан Алфонсо Баптиста в сериала "Белег на желанието" , не помня коя година, но беше мнооого отдавна, според уикипедия е излъчван през 2008г. в Колумбия. У нас не помня кога, но беше след "Трима братя,три сестри" и "Жената в огледалото", където Баптиста си партнира с Паола Рей. Доста критики получи Стефани, че е слаба актриса, но според мен лудостта на феновете беше повече от нормалната доза, искаха да го гледат постоянно с Паола Рей и всяка друга им се виждаше недостойна. Joy

# 534
  • София
Габи Flowers Sunflower, съжалявам да прочета това. Но си права за себе си, а аз няма как да променя усещанията ти, за съжаление. Напълно те разбирам. Сериалът приключи. Ханде и Керем се разделиха. Ако това е, което те е довело в темата, нормално е да спреш да пишеш + този факт, който отчиташ, че тонът в темата по-скоро ти е неприятен. Все пак се надявам нещата за теб да се променят (що се отнася до темата ни) и да намериш отново музата си да пишеш тук. Hug

Миднайт Flowers Sunflower, напълно съм съгласна относно правописа. Моята работа е такава, че не мога да си позволя да допускам правописни грешки. Защото положението ми олеква един вид. И това не се отнася само за българския език, ами и за чуждите езици, които владея писмено. Изкарала съм няколко курса по правопис, както и такъв по реторика (не че това има общо, ама да се похваля, налЕ Grinning), за мен наистина е важно да можеш да пишеш правилно на родния си език. Съгласна съм обаче с Vermilion, че форумът е за забавление и стига да не са твърде фрапантни грешките, съм склонна да простя няколко пропуснати или поставени грешно запетаи. Wink

Vermilion Flowers Sunflower, това “ха-ха” сигурно си е от редактора. Знаем, че Керем е доста ведър човек, смее се, усмихва се, предполагам се е забавлявал по време на интервюто, в което не виждам нищо лошо. Аз вместо “ха-ха” бих написала “смее се”, но… Simple Smile

# 535
За фрапантните имам предвид, не са 5 запетайки проблем и за мен. Simple Smile Бро, четейки ме, мисля че ме разбираш за какво говоря или не напълно? Thinking

# 536
Може би ще използва тези месеци и да се види най сетне със семейството си, да прекара време с тях. Пък и майка му има скоро рожден ден

Искам да го видя да кара сърф в Малибу 😂

# 537
Момичета, кой е истинският профил на Керем в Twitter?

# 538
Момичета, кой е истинският профил на Керем в Twitter?

https://mobile.twitter.com/KeremBursin

# 539
  • София
Керем да си вземе 6 месеца за него, щом има нужда. Само да не изчезва съвсем. Да се сеща за нас, които имаме нужда да виждаме усмивката му. Да споделя по нещо, за да му се радваме. Вероятно скоро ще замине за Щатите. Радвам се за него, защото дълго време не е ходил, а знаем, че за него САЩ е втори (ако не и първи) роден дом. Освен това има нужда да се събере със семейството си, да ги види всички накуп - майка, баща, сестра и т.н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт