Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз пък не исках да подавам тон за песен, която да предизвика някакъв спор, затова се направих на ударена относно отговора на Керем за влюбването. Изчетох интервюто на испански и какво да ви кажа… Съгласна съм с Катето. Със същото впечатление останах и аз - че Керем говори от жизнен опит. Сблъскал се е с нещо, което не му е харесало и вече знае от какво да се пази. Тук не става дума да хвърляме камъни в нечия градинка. Керем не е имал само една приятелка. Но има и нещо друго - не знам защо, това е лично усещане, така че може и да бъркам, съзнавам го, но някак си отговорът на Керем остави впечатление у мен, че той в момента е в търсене на правилната жена за него, отворил е сърцето си отново. Иначе казано, изказването му за мен си е изказване на един необвързан мъж. Дипломатично, но категорично. Simple Smile

# 556
Bell Прилежно изчела всички коментари. Харесвам всеки, защото пишещият се е постарал да изложи своята позиция, но чак сега разбрах кой е харесвал моите. Досега не знаех, че мога да проверявам. Срамота за мен и родата, но вече се светнах. Много пъти писах, че една група е жива, докато има пишещи и различни мнения. Уважавам всяко, имам свое, но не преминавам границата на толерантността.
Bell И по темата - Керем в Испания. Ами много, много ми хареса. Поведение, лежерен стил, усмивка, ненатрапчивост и още, и още. Ама пък как може да съчетава всичко? Ами може. Но това пък говори прекрасно за нашия добър вкус. Как преживява раздялата не зная, но всеки от нас е преживявал подобна. И понеже не съм толкова умна, ще цитирам Лев Толстой - „Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему“. Та и Керем така. Скри се от света, метна няколко топки на голф игрището, снима рекламата и се появи в Малага. С болката в сърцето си, но с надеждата за днес и утре. Защото животът няма да спре. Нито за него, нито за Ханде. Сега тя е в мрака, но съм сигурна, че ще се покажа. Усмихната и справяща се по своя си начин. Не ги мисля. Ще се справят. Те направиха своя избор. Зная, че младостта им е съюзник в момента. Трябва да я използват. Много още мога да пиша, но сякаш няма смисъл. /написала съм на салфетка как е протекла тяхната раздяла и някоя нощ ще публикувам - все още не му е дошло времето/.
Bell Мили момичета, и тях, и вас опознавам чрез думите. Както не един път в реала съм казвала - това си е висш пилотаж. Вярвам, че всяка една от вас носи в сърцето си топлина и обич, каквото бе към Серкан и Еда в сериала, а по-късно към Керем и Ханде в реала. В трудното време, в което живеем ги открихме. Те ни дадоха любов. Нека тази любов не превръщаме в пепел. Аз лично се радвам, че съм сред вас. Благодаря ви.
Bell И много ви моля, бърз лайк. Вече зная как да проверявам кой ме е харесал. Kissing Heart

Green Heart И това, което ми хареса най-много от интервюто. /интервюто е прочетено няколко пъти/

В.: Керем, не искаме да завършим този прекрасен разговор, без да проучим един твой аспект, който ни интересува много, този на любовта. Както ни казахте, искате да държите личния си живот далеч от публичната сфера, запазена за вас. Но бихме искали да знаем как сте в любовната сфера. Какво трябва да направи една жена, за да те завладее?

КБ: Вижте, това, което намирам за привлекателно в хората, във всички видове хора, е, че са страстни. Страстен към живота. Харесвам независими жени, топли жени. И не ме интересува дали работят в актьорството, дали са сервитьорки. Аз съм едно сърце, а тя е друго. Не много хора мислят така, знам, има и такива, които смятат, че парите правят хората по-добри или по-привлекателни, но не и за мен. Не ме интересува дали някой работи, чистейки маси или тоалетни, аз сам го направих преди да стана актьор и аз съм същият човек! Нищо не се е променило. Така че това, което ме кара да се влюбя, е някой, който преди всичко има уважение към другите, който знае как да уважава.

Bell Благодаря, че ме изчетохте.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 21:36 от st_ina

# 557
По тези точки съм, които Катя подреди съм съгласна, че Ханде притежава всички качества, които търси Керем, освен една и тя е независимостта. По мое мнение, подчертавам мое, е зависима от хорското мнение и според мен лично е твърде близка, да не казвам залепена към сестра и. Ако трябва да гадая, според мен там някъде се е намирало камъчето, което е обърнало каруцата.

# 558
По тези точки съм, които Катя подреди съм съгласна, че Ханде притежава всички качества, които търси Керем, освен една и тя е независимостта. По мое мнение, подчертавам мое, е зависима от хорското мнение и според мен лично е твърде близка, да не казвам залепена към сестра и. Ако трябва да гадая, според мен там някъде се е намирало камъчето, което е обърнало каруцата.

Много пъти го писах, че Дилара и сие, както и Гамзе и сие не са ми ок. Не ми се търсят коментарите. И сега съм на същото мнение. Както и бляскавата подредба на ИГ. Само колко пъти Дилара казва снимки да се трият...

# 559
Вермилион, имаш ли сестра? После ще ти кажа защо питам 😜

От известно време ми се струва, че … пишем, колкото да не заспим и от там идват тези дразги. Вече стана традиция да подчертаваме, че не се заяждаме, за да не ни приемат думите остро.
Преди Малага нвмаше особено материали за Керем, но след това - снимки, интервюта, щуротии, а ние си тъпчем на едно място, че Ханде и Керем не са заедно, че не приемаме чуждо мнение, че на трети ред, след седмата дума, трябва да има запетайка. Ясно е, че на всеки му е приятно да чете подреден и смислен коментар, но е повече от ясно, че това не е най-важното. Всеки си носи кръста, нали? Всеки прави грешки и ЗАПЕТАЯ ако има безгрешен… да ме прощава, не му се заждам 😂

Нека не става така, че от чудене какво да кажем, умишлено се заяждаме с някой.
Ето, пак ще кажа - не визирам никой, нито го адресирам към някой този коментар.
Говоря в мн.ч, защото визирам и себе си. Без значение, че повече ме няма, чета и виждам какво става тук. И, за да си вържа гащите, аз коментари от много време не съм харесвала, но не е защото не съм съгласна, просто не щракам бутона 🤣

Сега ще се заяждам аз - Бро, щом Керем е в търсене на правилната жена, ти къв го дириш по София, ами не ходи да му си лична преводачка в Испания??? Да, заяждам ти се!!

# 560
Имам брат, с когото съм много близка, но в здравословни граници.

# 561

Струва ми се , че там пъпната връв никога няма да бъде прекъсната. Не знам какво е да имаш сестра, аз имам брат. И не мога да говоря за отношенията между сестри. Но от малкото, което съм прочела и видяла съм останала с впечатлението, че в приятелския кръг на Ханде трудно може да пробие някой външен.
И друго - на снимките на сериала приятелките й и в частност Дилара много често са били на снимачната площадка. Та ми беше интересно как по време на пандемия се допускат външни лица и дали приятели на Керем и другите актьори също са ходили там...

За инфлуенсърите ще си замълча. Тъпо ми е само за детенцето, което продължава да е ежедневен обект на фотошопи и мемове 😏

# 562
  • София
Давам му малко време, сис. Чувала съм, че не е хубаво да се скача от връзка във връзка.

# 563
Стефани Кайо - перуанска и колумбийска актриса и модел

Яяяяяяяяяяяяя, то имало и други Хандета по света ... SmirkSmirkSmirk

То има и други Керемовци Stuck Out Tongue Closed Eyes, сигурно не са много, но ги има някъде там. Satisfied Дано си намери всеки правилното Ханде и правилният Керем, а дотогава влизам в отбора на Миси.

Мигел на Хандето е харесал публикация за Керем. Да не стана мъжко партньорство? Размине й се на Ханде Испания. Smiley

# 564
Точно това си помислих и аз ,че Ханде не е независима ( не само сестра и , приятелките и , хорското мнение , имам чувството ,че си е сложила рамки , а Керем е точно обратното . ) . Мисля ,че това са камъни в нейната градина . Интуиция , нищо повече .

# 565
По тези точки съм, които Катя подреди съм съгласна, че Ханде притежава всички качества, които търси Керем, освен една и тя е независимостта. По мое мнение, подчертавам мое, е зависима от хорското мнение и според мен лично е твърде близка, да не казвам залепена към сестра и. Ако трябва да гадая, според мен там някъде се е намирало камъчето, което е обърнало каруцата[/quotе]

И да подлютя манджата и аз... Може и да е необичайно съвпадение, но раздялата май стана факт след прословутото гледане на детенцето на Гамзе и Джанер. Керем опита по своя си начин косвено да подаде ръка и да опипа почвата след това, но като че ли не получи доброжелателен отклик... Семейството е важен фактор за устоите на една личност и е явно, че Ханде е изключително привързана.. Но се радвам, че Керем също ще получи подкрепата на своите  в скоро време, както се тиражира напоследък..

# 566
  • София
Слънчице, този Мигел се опита директно да действа, но нашето момиче не го отрази. Затова сега е сменил стратегията. Започва по заобиколен начин да действа. Първо да влезне под кожата на севгилето, пък после може и да го огрее с Бамби.          

Относно коментарите за това, че Ханде била много привързана към сестра си.
Много от нас не познават народопсихологията на турците. Те са много силно привързани към майките си и семейството. Дори и в техните сериали сме го виждали много пъти, как цялата фамилия, приятелите, дори и махалата се изтърсват накуп в болницата. Ако имат някакво тържество всички се включват. Знам го от първа ръка. На нас тук ни се вижда много странно. Защото сме различни. Можем да си живеем сами. Но при тях това е в реда на нещата. Така че, не си съчинявайте, че Керем се е оттегчил от семейството на Ханде. Напротив, той дори беше разстроен, че не е поканен на рожденият ден на Гамзе. Беше написал "Аз ви обичам толкова много, а вие ме дистанцирате." И защо пак се търси вина в Ханде. Пак тя виновна. Не знаем въобще, какво се случва, но Ханде и нейното обкръжение са виновни. Керем по презумция е невинен.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 21:57 от БлагаВест

# 567
Слънчице, този Мигел се опита директно да действа, но нашето момиче не го отрази. Затова сега е сменил стратегията. Започва по заобиколен начин да действа. Първо да влезне под кожата на севгилето, пък после може и да го огрее с Бамби.          

Линде, по друг начин си го разтълкувах, но може и от тази страна да се погледне. Satisfied

# 568
Ще си позволя да ползвам една аналогия с мамините синчета, колко жени примират мъжът им да е залепен до полата на мама? Аз лично не познавам такива. То бяха и общи почивки, поправете ме, но имам спомен, че първата им почивка на Малдивите беше с присъствието на Гамзе и семейство. На мен лично хич няма да ми е приятно и не знам дали бих била и толкова толерантна, колкото Керем. А, че и той има трески е сигурно, та като се натрупат много неща накуп и става експлозия образно казано.

# 569
Иначе казано, изказването му за мен си е изказване на един необвързан мъж. Дипломатично, но категорично. Simple Smile

Абсолютно необвързан 😛
Бърборанке, още ти се чудя какво правиш бг мамата, а не действаш. Кога, ако не сега 😂
Керем каза - топла, страстна жена, сигурна съм, че говори за теб 😃

Общи условия

Активация на акаунт