Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Имам брат, с когото съм много близка, но в здравословни граници.
Скрит текст:
Имам много наблюдения върху отношенията между братя и сестри, между сестри и деца, които са сами. Много мога да развивам по тази тема, но не е тук мястото да го правя. Ще кажа следното - до някъде оправдавам Ханде за връзката със сестра й. Загубиха един родител, а за едно дете, каквито ще сме винаги за родителите си, това е нещо ужасно. Нямам наблюдения от кога Х и Г са си толкова близки, но това може да е причина те да са такива. От личен опит говоря. Някои моменти от живота, загуби или победи, могат да те накарат да осъзнаеш, че въпреки приятелите, които може да смяташ за изклютелно близки, най-важна винаги ще бъде кръвната връзка. Не при всеки е така, осъзнавам го, но при мен е така. С моята сестра не бяхме близки като деца. Биехме се, манипулирахме се, тя мен де, но с годините станата така, че … и двете сме говоти да си дадем живота за другата. И двете се търсим, ако имаме проблеми. Без значение родители, гаджета и приятели. Знаем си мислите, буквално, а не сме близначки. Дори, ако водим разговори с трети и четвърти лица, през повечето време едновременно казваме едно и също. Мислим на 90% едно и също. Ценностите ни са едни и същи. Пак казвам, че не всички са така, но при нас имаше момент, който ни пречупи. Смятам, че и при Ханде и Гамзе са такива отношенията им заради нещо.
Относно това, че Гамзе може да е причина за раздялата на Ханде и Керем, някак ми се вижда като памук шекер работа. Не за друго, но не един път са били заедно. Показаха ни, че има харесване между тях. Не знам какво толкова трябва да е направил Керем, за да ядоса Гамзе, която да накара сестра си да се раздели с него.
Не съм съгласна с това, че не е редно да ходят на почивка заедно. Когато имаш семейство и искаш да запознаеш любимия си с тях, нормално е да се ходи на вечери, почивки и вечеринки. Не изглеждаше Керем да не е доволен от Малдивите 😉

Miraland, аз й се чудя на същото. Чака някоя друга да му скочи на врата, после да се оправдава, че са я изпреварили. Купила съм й билет вече, а тя се ослушва като гърмян заек 🤓

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:06 от Nalbantova

# 571
Аз имам малко по-различно мнение, според мен връзката с човека, който избираш да споделиш живота си трябва да е на първо място. За съжаление родителите ни ще ни напуснат някой ден. Ще споделя и нещо по-лично, днес почина баба ми и според вас кой помагаше на баща ми с миене и обличане? Майка ми, не сестра му, понеже тя е другаде, разбира се ще дойде, но човекът, който е най-близо до теб в такива моменти е именно спътника в живота ти.
Относно почивките, да няма лошо да сте компания, но в началото на една връзка винаги бих предпочела да съм насаме с обекта на чувствата ми, има време и за събиране с компании, и за общо гледане на деца, но момента, в който може да привържеш някой към себе си е кратък, изтървеш ли го след това обикновено става късно. Тук говоря общо не визирам само Ханде и Керем.

# 572
Съжалявам за загубата ви.
Тук има една разлика, Ханде и Гамзе са на едно място, при вас е различно. Не всеки може да реагира на мига и да долети или пристигне на дадено място. За съжаление не е измислена още машината за телепортиране, от която бих се възползвала веднага.
Ако не греша, Малдивите не бяха в самото начало на връзката им. Не е като да са гаджета от вчера, а на втория ден да отидат на почивка с родата. Семейството на Керем е в САЩ, не че не могат да отидат и там на почивка, но опциите с Гамзе и Джанер са по-лесни. Поне така е в моите очи.
Когато един човек ти стане семейство, с което си дълги години, нещата между братя/сестри са други. Всеки поема по своя път. При Ханде и Гамзе това се вижда само при втората.
Не знам защо, но мисля, че при тях едната дава онази подкрепа към другата, която вече я няма от майка им.
Пс: А пък и аз съм още на 14, няма как да знам какво е при големите хора 😉

# 573
  • София
Вермелион, първо моите искрени съболезнования. Нека почива в мир твоята баба.

Точно това написах малко по-горе. Различни са ни разбиранията с комшиите. Ти разсъждаваш от своята камбанария. Но при тях това ща се изтълкува по друг начин.

Сега ще ви кача един пост от периода, когато всички отричахте, че Керем и Ханде са във връзка. Тогава пак аз се борех, като Дон Кихот да ви доказвам, че нещата са сериозни. Ставаше дума за онова прословуто видео, когато Акиф беше заснел колата на Керем пред розовата къща. Масово се вадеха аргументи против връзка между тях. Как са коментирани тогава тези факти, а как са били в действителност. Интересно ще ми бъде след няколко месеца.   

Цитат
Скрит текст:
Честно казано, това, че Керем е оставал през нощта в новата къща на Ханде, също е слух. Един единствен път твърдяха, че са ги видяли заедно на закуска в новия й дом, но така и не се доказа. Тоест отново бяха слухове. Пишеше, че Ханде и Керем са разбрали, че журналисти ги чакат пред къщата и са излезнали през някакъв друг изход. Както и да е. Идеята ми е, че не знаем дали Керем я посещава в новия й дом или не, дали остава да нощува там или не. Няма доказателства за такова нещо, всичко е “един човек каза”. А реалността е тази, която Ханде и Керем декларират на този етап - “ние сме само приятели, ако има нещо друго, ще разберете”. Тоест... всичко е в нашите глави. Ако трябва да съм честна, понеже също много харесвам ХанКер и ми се иска да са двойка, в началото гледах лайфовете им с огромен интерес и виждах прехвърчащи искри, Купидончета около тях и т.н. После обаче гледах стари интервюта на Керем с други колежки и той така си гледа. Има една очарователна усмивка, един съблазнителен поглед, наричам го “влажен”, в погледа му се чете едновременно неудобство и превъзбуда, винаги е позитивен, готов да се шегува. Така че не знам... 50/50 съм.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 09:11 от БлагаВест

# 574
  • София
Аз имам малко по-различно мнение, според мен връзката с човека, който избираш да споделиш живота си трябва да е на първо място. За съжаление родителите ни ще ни напуснат някой ден.
Относно почивките, да няма лошо да сте компания, но в началото на една връзка винаги бих предпочела да съм насаме с обекта на чувствата ми, има време и за събиране с компании, и за общо гледане на деца, но момента, в който може да привържеш някой към себе си е кратък, изтървеш ли го след това обикновено става късно. Тук говоря общо не визирам само Ханде и Керем.
Hands Thumbsup

vermilion21, Flowers Cherry Blossom съболезнования Hands Pray

# 575
Казах ,че Ханде има някакви граници , които сама си е наложила , известността е тежко бреме , а и тя си е туркиня въпреки фриволните снимки , а Керем е много , много различен ,  НО в никакъв случай не мисля , че връзката със сестра и е лошо нещо . Напротив , хубаво е как се обичат и подкрепят  . Знаете ли аз колко съм сама понякога ? Съпруг и дете да , приятелки -бива  , но сестра например е прекрасно нещо , предполагам . Човек на твоята възраст , който те познава цял живот ...  И понеже знам какво е да си сам , оставих сина ми без братя и сестри , даже и без първи братовчеди Rolling Eyes , ама да е жив и здрав .
Да , Керем намекна ,че е сам , но дали всичко е свършило толкова бързо ? Дали е толкова щастлив , колкото изглежда ? Ами Ханде ? Не може да не е гледала Малага тайм .
Вермилион Hug

# 576
Колкото и лично да е и аз съм без баща и влизам в пета година на този период няма да забравя как една сълза не бях проляла с месеци ,но как завиждах на всеки който използваше думата "татко" пред мен... И си казах тази дума е позволена за всеки ,но не и за теб така,че загубата си е загуба на кого и да е ,но когато е без време е най-ужасното.
Никой не би разбрал такъв личен ад сигурна съм аз самата не го разбирах до скоро и точно в този период се разделих и с любимия човек и всичко стана все по объркано. Наложи ми се да погреба всичко розаво у себе си и да си сложа обувките за голямото момиче и така до ден днешен....
Вермилион , съжалявам за загубата ти...и точно това е истината която си описала напълно съм съгласна с теб нашите родители няма как да са винаги до нас и да ни подкрепят във всичко.

# 577
Аз също загубих баща си още като студентка , преди да се омъжа , той не видя внука си , а обожаваше децата , но това е животът . Намираш други близки хора  , намираш себе си и продължаваш напред .
Каквото и да се е случило м/у Хан Кер , не е виновна Гамзе , РД на Гамзе беше по женски , а Мави сладурката нищо не им е попречила . Явно проблемите са били с натрупване . Коментирали сме всичко , сори ,че повтарям .
Но сега с това описание на жената , която би харесал , никой не може да ме убеди ,че Керем не е мислел поне малко и за Ханде . като го е казвал , знаел е ,че тя ще го прочете  . А що се отнася до сервитьорката , която е възможно да  му се хареса - да бе , вЕрвам му . Satisfied Е , Мат Деймън се ожени за сервитьорка Smile

# 578
  • София
Абе, Фили, аз да ти кажа му вярвам - давам най-известния пример > Роналдо и Джорджина. Имам си една теория относно стабилните вързки между популярна личност с непопулярна. Само че темата е дълга, а сега нямам муза да пиша толкова. Обещавам, че в най-скоро време ще си събера мислите, за да го обясня. Просто искам да кажа, че не е нужно жената до Керем да е известна, богата или в неговия бранш. Сигурна съм, че може да се влюби в най-обикновено момиче. Например, в стюардесата по време на полета му до САЩ. Wink

# 579
Сега ще напиша нещо важно, което ми бе подхвърлено от един папарак в Малага.
Нищо не е такова, каквото изглежда.
Ние побутваме Бро да събира смелост и да налазва Керем, но нещата са съвсем различни, драги ми читатели. Керем не е бил сам в Малага. Как го знам това? Ей така. Бро е там, но не ни го казва. От вчера й говоря да ми прати снимки с Керем и тя го направи. Определено не е това, което очаквах! Мислех, че ще видя Керем и една усмихната блондинка, която му прави задушаваща прегръдка, защото е чакала тази възможност почти 2 години, но … тръцки!

Някой да удря по барабаните, докато казвам следното:

Линдето е права! 🙃

Хандето седнала до него, а хората правят фотошопи с някакви португалски ли бяха, бамбукови ли бяха, актриси…

# 580
  • София
Едит:
Не мога просто!!! Нал-бан-то-ва, търкалям се от смях!!! Joy

Преводачките на помощ! Sign Exclamation

Това видео е от днес >

Питали са Ямур дали има връзка с Керем. Доколкото разбирам, казва, че няма такова нещо и са само приятели. Но ми е интересно някой да преведе по-детайлно какво точно я питат и какво точно отговаря тя. Малко клю-клю подхождам, ама нали се споменава Керем - интересно ми стана. Иначе дефинитли не вярвам да имат връзка. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:23 от Бърборанка с розови очила

# 581
  • София
Най-интересното е че Ханде и  Ямур си се следват  в Инстаграма.

Аз като ви казвам, вие не вярвате. Ето ги двамата хванати в крачка. Как сладко си гукат.
Ама какви са хубавци. Дори и на фотошоп.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:35 от БлагаВест

# 582
Преводачките на помощ! Sign Exclamation

Това видео е от днес >

Питали са Ямур дали има връзка с Керем. Доколкото разбирам, казва, че няма такова нещо и са само приятели. Но ми е интересно някой да преведе по-детайлно какво точно я питат и какво точно отговаря тя. Малко клю-клю подхождам, ама нали се споменава Керем - интересно ми стана. Иначе дефинитли не вярвам да имат връзка. Simple Smile

Керем ми е приятел.Няма такова нещо и аз чух от новините,но няма такова нещо.Благодаря ви!
Колко много се разхубави Ямур обаче и последния им сериал беше добър харесаха ги с Гьокхан Алкан сега си почива активно и тя

# 583
  • София
Благодаря, Диди! Flowers Rose
И според мен се е разхубавила много. Simple Smile

Тази вечер НАЛБАНТОВА разкри две неща:
1. Че аз съм Ханде и очевидно пиша в темата с Гугъл транслейтър.
2. Че с Керем НЕ СМЕ, повтарям НЕ СМЕ разделени. Няма такова нещо! Всичко си има обяснение, но не мога да ви обясня тук, ще ме глобят, а и Керем също.
Ах, тази Налбантова, повече нищо няма да й споделям… Animal Speak No Evil

# 584
Аз вярвам, че Керем би се влюбил в сервитьорка, въпросът е двама души да имат време един за друг. Защото честно казано не вярвам в любовта от пръв поглед, привличането е едно, любовта друго. Любовта изисква време, а работата им е доста активна, особено когато снимат сериал. Напълно нормално е да се завържат приятелства и любовни отношения между колеги.
Предлагам Бърборанка да го причака във фитнеса, там ходи всеки ден , почти всеки ден със сигурност и ще има 1 час на ден да му прави мили очи. След 1-2 седмици ще е в краката й. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Вермилион, моите съболезнования. 🤍

Общи условия

Активация на акаунт