Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, Диди! Flowers Rose
И според мен се е разхубавила много. Simple Smile

Тази вечер НАЛБАНТОВА разкри две неща:
1. Че аз съм Ханде и очевидно пиша в темата с Гугъл транслейтър.
2. Че с Керем НЕ СМЕ, повтарям НЕ СМЕ разделени. Няма такова нещо! Всичко си има обяснение, но не мога да ви обясня тук, ще ме глобят, а и Керем също.
Ах, тази Налбантова, повече нищо няма да й споделям… Animal Speak No Evil
Тази Налбантова толкова я пее тази песен, но никой не ме чува 😒

Мики, последнето, което разбрах, преди Бро да ми отреже крилата и да скъса нишката беше, че сменя професията и става сервитьорка във някакъв фитнес в Турция. Ще прави фрешове, ще почиства уреди… зачудих се, а то отговорът бил пред очите ми 🤐

# 586
Беше едно от първите му интервюта наричам го така защото говори пред университет ,но точно не си спомням кой беше та там го бяха питали въпрос дали би се влюбил в жена с наднормено тегло и той каза,че за него това не е пречка все пак се има впредвид как се поддържа и тн....
Интересното беше и друго тогава се извини на феновете си ако някой ден не се ожени за туркиня...

# 587
  • София
Горкият… да се извинява за кого ще се ожени. Confused

# 588
Горкият… да се извинява за кого ще се ожени. Confused
Ханкер 1 и те....да не говоря,че се ядосвам.
Нали ти казвам,че като тръгна с Ямур му късаха билетчето и го гониха да си ходи в Америка
Бяха тежки дни ,но и глупави поне за мен. До скоро имаше кукумявки които вярваха,че Доандемир ходи тайно с него смятай колко години са това
Говоря период преди Вратата да се уточня за сега не съм попадала ,но всякакви такива ги има и си вярват на писаниците.

# 589
Благодаря, Диди! Flowers Rose
И според мен се е разхубавила много. Simple Smile

Тази вечер НАЛБАНТОВА разкри две неща:
1. Че аз съм Ханде и очевидно пиша в темата с Гугъл транслейтър.
2. Че с Керем НЕ СМЕ, повтарям НЕ СМЕ разделени. Няма такова нещо! Всичко си има обяснение, но не мога да ви обясня тук, ще ме глобят, а и Керем също.
Ах, тази Налбантова, повече нищо няма да й споделям… Animal Speak No Evil

Само да питам без да се заяждам и да внасям смут в редиците; Stuck Out Tongue Winking Eye
Бро и ти казваш на Налбантова СИС? Thinking Та тя те разкри пред нас като отворена книга, ние тук имахме нашите съмнения, но вече имаме достоверна информация от кухнята. Joy

Вермилион, моите съболезнования.Hands Pray Бог да я прости!

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 00:56 от Sisi*9

# 590
  • София
Сиси, наричам я “сис”, защото всъщност Налбантова е Гамзе. Затова така разпалено защитаваше сестринската връзка между Ханде (мен) и Гамзе (нея). Сега, след като картите са свалени на масата и е ясно кой - кой е и с кого е, всички можем да си легнем спокойно. Grinning

Лека нощ! Nature Stars

# 591
Тази вечер очаквахме едно интервю с Керем.
Не знам дали интервю е точната дума за това нещо, прилича повече на скеч, но ви го качвам все пак и ще го преведа , та да разберете на какво се смеят толкова Joy
https://mobile.twitter.com/Oklyn23/status/1506391167411400712
В този линк в коментарите е и втората част.

Превод
Скрит текст:
- Вижте как ме гледа, как ми се усмихва , не ме разбира изобщо, а аз не говоря английски
- Няма проблем ще си говорим с поглед, само ще се гледаме
- Мога да загубя хиляди часове от живота си , правейки това, няма проблем, прощавам ти
- Съжалявам
- Кажете му, че съм най-големият му фен
- Благодаря.
Много е топло тук, цялата се изпотих, видяхте ли как ме гледаше, как ми усмихваше, харесвам му нали, харесва ме?
- Намигна ти.
- Ще оставя гаджето си , заради него.
Изпълних едно от желанията си и получих 10 минутки с Керем Бюрсин , който въплъщава Серкан Болат в сериала Love is in the air. И тъй като съм изгубила хиляди часове в гледане на теленовели, не мога да повярвам , че съм до този мъж. Много съм нервна. Първото, което искам да помоля нашите преводачи е да му кажат, че не съм луда , просто съм по-емоционална. Joy Имаш много хубава усмивка.
- Благодаря, наздраве.
- Не харесвам бирата, ама я пия. Joy
- Не знам какво казваш, но благодаря.
- Ах, благодари ми без да ме разбира.
- Наистина си много добра в работата си.
- Чувствам се като в сериала в момента, все едно съм в офиса ти. Сигурно ти е трудно, че не разбираш езика.
- Имам късмет, защото много хора ми помагат. Мисля , че това което е хубавото на тези събития е да бъдат интернационални , защото ние виждаме, че изкуството всъщност няма език. Няма нужда да знаеш езика, за да усетиш емоцията. И това правим ние като артисти. Всичко се базира на емоциите.
- Искам да те целуна. Joy
*Реакцията на Керем е един път. 2:13 сек Joy*
- Персонажът на Еда винаги припадаше, когато е нервна, а ти случайно винаги беше там да й помогнеш. Мислил ли си си, че това , което я изнервя всъщност си ти. Joy
- Никога не съм го мислил.
- Припадам. Не ме хвана толкова бързо. Трябва да си по-бърз. Joy Сега страдам много, че не знам английски, трябва да го науча, ако знаех английски, и този мъж ме гледа така , вече нямаше да вървя. Видяхте как ме гледа , нали? Не искам да те задържам повече, но за финал да ти кажа, че усетих нещо между нас , струва ли ми се или има нещо?
- Имаш прекрасна енергия. Усещам енергията ти чак от там.
- От далеч се усеща, нали?  Аз също го усетих, жалко , че си имам гадже.
- Благодаря, искаш ли прегръдка?
- Да , да , разбира се. Искам този момент да е вечен, моля ви.

# 592
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

П.С.
Вермилион, моите съболезнования. Нека почива в мир. Hug

# 593
Добро утро момичета..
Една слънчева сряда ви пожелавам.

Относно интервюто мисля че това описание за жена и любов той говореше за Ханде само дето не спомена името й. Аз вярвам че нещата между тях ще се наредят и отново ще им се радваме.
Защото докато те лично не потвърдят че е "бихте  за мен това означава че има светлина в тунела и още има любов.
Това което се вижда в очите между двамата е искрена и чиста любов.

# 594
Добро утро! Предварително се извинявам за дългия пост
Вермилион, моите съболезнования. Съжалявам за загубата ти 🥺

Целият ни живот е един низ от срещи и раздели. Някои са щастливи от срещите, други са щастливи от разделите. Някои са тъжни от разделите, други са тъжни от срещите.

Аз съм разведена от 10 години. Когато стигнахме до това решение ми казваха недей заради детето, а аз тогава казах, че именно заради нея ще го направим, защото не искам да расте с вечно намръщени и каращи се родители. От дистанция на времето мисля, че постъпих правилно, а и на нея никога не й е липсвало родителско внимание и от двамата. Много от съучениците й са с разделени родители, има и без. Това е най лошото. Аз съм учител в гимназия и виждам как децата се разхождат безпризорни оставени на баби и дядовци, които не могат да се справят с тях, но и много от тях са с по един родител.
Моят братовчед е кръгъл сирак, 15 години е по малък от мен. На 9г. остана без баща, а на 17г. без майка. Знам, че никак не му беше лесно. Един непораснъл мъж. На абитуриентския бал съучениците му с родителите си, а той с лели и братовчеди. Ами не е същото. Но се оправи. Защото връщане от там няма.  Днес е женен и с 2 деца, завърши медицина и е лекар. Ако човек сам не вземе живота в ръцете си няма кой друг.

Керем е щастлив, защото близките му са живи и здрави. Каквото е изживял, го е изживял. Това е само една раздяла на фона на всички лоши неща, които ни заобикалят. Не е първата му раздяла, няма и да е последната. Такова е усещането ми за него. Дано да греша. Но той е свободна душа, която иска да лети и тази душа трудно ще се задържи на едно място. Хора на изкуството. Там връзките и браковете рядко са успешни.

Представих си Керем как влиза в една книжарница, малка сгушена в някое американско градче. Търси книга. Посреща го книжарката. Тя му помага да намери книгата. Започват разговор за литература, кой какви автори чети, кои са любимите им жанрове. Разменят си телефоните. Може би ще се срещнат. Допаднали са си духовно. Очите на момичето блестят.

Керем и книжарката. Една моя илюзия 🍀

# 595
  • София
Добро утро! Coffee

Мираленд Flowers Hibiscus, току-що описа сюжета на един любим мой филм - Notting Hill. Типична романтична комедия, но много приятна за гледане. С Хю Грант и Джулия Робъртс. Само че във филма ролите са разменени. Джулия е в ролята на световноизвестната филмова звезда Анна Скот, а Хю Грант е книжар (Уилям). Мисля, че продаваше пътеводители. Харесва ми твоят сценарий. Не знам защо, но мисля, че следващата връзка на Керем трябва да бъде с обикновено момиче, далеч от светлините, и мисля, че именно с такава жена ще му се получат нещата. Simple Smile

Vermilion Flowers Hibiscus, моите съболезнования!
Нека баба ти почива в мир. Hands Pray

•••
Относно “интервюто”, Мики ме е изпреварила, донесла ви го е, че и го е превела.
Благодаря за труда! Hug

Много и искрено се посмях. Голям шемет е тази жена. Не спря да бръщолеви глупости и да се смее. Добре че Керем не я разбираше, че щеше да се притесни много. Да, превеждаха му, ама не е същото. В общи линии нищо кой знае какво не го попита. Явно дамата го харесва много, личеше й, че се вълнува. Керем не знам колко удобно се чувстваше, но показа толерантност, уважение и внимание. Дори когато го заля с бира. Grinning

Усмихнат ден ви пожелавам!!! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 10:37 от Бърборанка с розови очила

# 596
Бърборанка, на мен малко ми се видя като пародия (водещата все едно имитираше луда фенка , без да е такава), на Алекс сигурно няма да й хареса. Joy В коментарите четох обаче, че всичките й интервюта са подобни, целят да разсмеят зрителя повече, отколкото да бъдат информативни по някакъв начин.
Наистина в разговора всъщност няма нищо, което да си заслужава да бъде преведено , но все пак го направих, защото знам колко е гадно да гледаш някакви хора да се смеят през цялото време, а да нямаш представа на какво. Joy
Въпросната Сиси следва Керем и Ханде отдавна, тъй че знам ли пък, може и наистина да е фен на сериала. Joy

# 597
  • София
Според мен, Мики, си е фенка на Керем и емоцията й си беше баш истинска. Не мисля, че е влязла в роля на развълнувана фенка. Че беше по-луда, отколкото трябва според мен, беше - но предполагам самата тя си е такава. Щура. Като четох коментарите под видеото в профила й в Инста, оставам с впечатлението, че наистина харесва много Керем и за нея срещата с него е била една сбъдната мечта.

+ Човек понякога, когато е нервен или притеснен, се държи откачено. А испанците определено са много щури, сърцати и забавни хора. Абсолютно опонират на Керем. Според мен той би се чувствал много на мястото си в Испания. Simple Smile

# 598
Пак да си кажа,може и да се окажа "черната овца" на тази група,но ме сърби езикът да попитам:-А Вие откъде знаете какъв е Керем като човек?В дома си?Когато е само той!
Ама,наистина какъв е?Усмихнат ли е,или намусен,сръдлив,или заядлив?
Същото се отнася и за Ханде!
Чета всичко,което се пише и не мога да се начудя на категоричните изказвания за неговия/нейния/ животи,навици,характери,влияния от роднини,мениджъри......
Да,аз харесвам "Почукай на вратата ми"!
Да,аз харесвам Керем като артист!
/между другото в момента гледам "Любовта не разбира от думи",ама не,няма кой да бие на екрана Керем в това да покаже любовта си към Ханде!!!/
Да,аз харесам Ханде като актриса!
/И да,не е толкова добра в играта си,както е когато играе с Керем!/
Да,аз съм техен фен!
Но,не искам да бъда фанат!
Не искам,защото не познавам нито един актьор,или актриса лично,отблизо,не пред камерата,не пред феновете,не пред фотоапаратите!
Тя/той са добри хора?Да!Той/тя са прекрасни  в обществените си изяви?Да!Ангажирани,мотивирани да бъдат в полза на милиони болни,онепрадани и ощетени от живота си хора!Да!
Правим си лични изводи от неговите/нейните действия,постъпки,изяви!
Това,ако не си добър човек няма как да го правиш въобще!
Но,какви са всъщност той/тя, тогава,когато се засегнат личните им интереси?Когато самите те постъпват неразумно,или обидно спрямо други хора-нито камерите,нито фотоапаратите могат да ни дадат точна представа!
Защото имам пример пред себе си,как целият свят от познати обожават човек от семейството ми,а всъщност е съвсем различен и неприемлив от тези,които живеят с него!
И затова се въздържам от прекалени възклицания и суперлативи!
Просто си ги харесвам и съм фен на това,което показват пред екраните!

# 599
  • Кърджали
Бърборанка, на мен малко ми се видя като пародия (водещата все едно имитираше луда фенка , без да е такава), на Алекс сигурно няма да й хареса. Joy
Не се сдържах 😂😂😂 Мики, добре си ме запомнила 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт