Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Не знам къде бях чела, че Керем е учил испански, разбира го доста, но не го владее говоримо. Той май беше писал пост в туитър , в отговор на въпрос на фен. Затова ми беше и странно при предното посещение, когато в онова лигавото  интервю водещия го караше да обещае, че ще научи испански и той обеща. Joy
По принцип като не знаеш добре чужд език е по -добре да се преструваш, че изобщо не говориш, отколкото да си отвориш устата и да рискуваш да  станеш за смях, може и затова да се направи на ударен. Joy Втората причина, поради която мисля, че е учил испански е точно, защото я живял  и учил в Америка, там го изучават като първи чужд език.

# 181
Не знам къде бях чела, че Керем е учил испански, разбира го доста, но не го владее говоримо. Той май беше писал пост в туитър , в отговор на въпрос на фен. Затова ми беше и странно при предното посещение, когато в онова лигавото  интервю водещия го караше да обещае, че ще научи испански и той обеща. Joy
По принцип като не знаеш добре чужд език е по -добре да се преструваш, че изобщо не говориш, отколкото да си отвориш устата и да рискуваш да  станеш за смях, може и затова да се направи на ударен. Joy Втората причина, поради която мисля, че е учил испански е точно, защото я живял  и учил в Америка, там го изучават като първи чужд език.
Да и в САЩ  , и в Англия много хора учат испански . Той може и да разбира , но говоренето е къде-къде по-трудно .По добре да си мълчи , то така и като не знаеш значението на някоя дума , не я употребявай . Имам познати , заради които ме хваща срам как използват думи , на които не знаят точното значение Joy

# 182
Не мога аз да съм като
Марги, Слънцето и Стина, Heart Eyes
винаги с усмивка до истина да стигнат.
Толкоз момичета с талант има в тази група,
че сте лек за мен ,
с тез два, ината просволути.People Couple
С нетърпение чакам вашето вдъхновени,
и ще чакам аз със цялото си търпение,
добре че сте тук да ни разсеете,
било то със разказ, стихотворения или разсъждение,
но пак да се забавляваме със настроение.
 От нашите герои да не чакаме изявления,
но да се надяваме на нови  постижения.
Аз ви предлагам куфари да стегнем,
И на почивка в Малага, да отидем. Grinning

С усмивка към всички.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 23:09 от Sisi*9

# 183
  • София
"Липсва ми всичко, което принадлежи на Ханкер"

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 19:48 от БлагаВест

# 184
Докато сме на тема испански сериали, да припомня нещо от архива. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 186
Bell Добро утро, момичета. Нека денят ви е и изпълнен с усмивки и испански ритми. Оле! Hug
За приятелствата, надживяващи времето.

# 187
  • София
Успешен, усмихнат и шеметен ден ви желая! Nature Dizzy

# 188
Purple HeartЗдравейте прекрасен слънчев ден момичета Purple Heart
стори на Ханде

# 189
Любопитно ми е и всеки ден се каня да питам Керем следва ли я още. Благодаря, че споделяте Stuck Out Tongue Winking Eye

Сама се смея... Това с отследването ми звучи малко като:
- Мразя те, Керем Бюрсин!
- Чувствата ни са взаимни, Ханде Ерчел
Stuck Out Tongue Closed Eyes
При мен е същото. Laughing
Маргарита, ако позволиш така да се обръщам към теб, голям фен съм на гифчетата ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера отново хаос и продължение на темата със следването и отследването, която сякаш няма край. Frowning
Честно казано, Керем ме озадачи с това си действие и се чудя какво ли предстои. Всичко ми изглежда толкова странно и нелогично, тъй като явно не разбирам езика на социалните мрежи, че нямам намерение да го тълкувам. Напоследък забелязвам, че все повече се забавлявам от цялата ситуация. Знам ли, вероятно това е част от моята терапия. Simple Smile

Доста често съм си мислила, защо ли нашите гълъбчета не бяха като някои други светски двойки, които изобщо не контактуват един с друг в социалните мрежи. Тогава пък нямаше да има храна за феновете. Но и щяхме да си спестим целия този панаир. Жалко!
Аз също, както една от вас беше писала в предишната тема, оттук нататък им пожелавам да няма следване, отследване, преследване и разследване из Инстаграм и Туитър. С когото и да са, личните дела да си бъдат лични. Hands Pray

Да видим сега г-жа Гюнфер - Добро утро как е организирала уикенда на Керем в Испания. Ако, разбира се, междувременно пак не настане хаос. Smile
Усмихнат ден на всички и от мен! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 13:33 от JuliaB

# 190
  • София
С огромно нетърпение очаквам отговорите на въпросите към Керем, които неминуемо ще му бъдат задавани.
Като например, защо не присъства Ханде. Все пак в "Почукай на вратата ми" има двама главни герои. Очаквам да го питат и защо са скарани. 

Чичото на Керем е качил това в своя Инстаграм, като е написал "Ние сме в Малага".

# 191
Линде, изобщо не се надявай , много добре знаеш , че всичко, което виждаме е режисирано, всички въпроси по интервютата се одобряват предварително. Такива въпроси може да получи от феновете, докато раздава автографи , а дали ще им отговори нещо или ще се направи на глух , ще видим. Joy
Не разбрах защо Ханде трябва да присъства на този филмов фестивал и какво общо има SCK. Ханде подписала ли е договор с испанска мениджър агенция, че да е там? Това не е визита свързана със сериала , а нещо много по - мащабно. А какво точно, ще разберем  след време. Hug

# 192
  • София
Линде, мисля, че това е покана лично към актьора Керем Бюрсин и няма общо със сериала “Почукай на вратата ми”. Така че въпроси къде е Ханде Ерчел не мисля, че ще има. Миналия път, при гостуването му в Испания, не е имало такива въпроси от журналисти. Че темата за раздялата е на дневен ред, на такъв е. Но все си мисля, че агентите на Керем ще са се погрижили и неудобни въпроси няма да има. А и испанските журналисти не са Акиф и компания все пак. Сигурна съм, че и в Испания има такива нахалани представители на журналистическата гилдия, но на въпросното събитие предполагам ще има предварителен подбор на това кои журналисти ще присъстват и т.н. От друга страна, няма да е зле да го попитат и веднъж завинаги да се изясни темата. Wink

# 193
Приивеет! Simple Smile
Мисля, че това от-следване е направено от Керем точно с цел да не му задават въпроси във връзка с Ханде. Щото отговорът е - ами то е ясно. А за причините отговор няма да получим.

# 194
Джулия 🤗
Маргарита/Марги, можеш да ме наричаш както ти харесва.
Оо, радвам се, че гифчетата ми отново радват някого. Слагам ги най-вече по навик и се чудех дали не прекалявам. 🙃

И на мен ми е по-скоро забавно случващото се. Казват, че не е присъщо за Керем, кое тогава го е накарало да върне жеста с отследването... Точно в стил "ненавиждам те" и " чувствата ни са взаимни"😂. Или са се изпокарали сериозно, или си правят напук и се предизвикват взаимно... Наивно е, но така го усещам. 🧐🤣

Общи условия

Активация на акаунт