Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хахахахаха, наистина ли, Миднайт?? Не помня, честно казано, бяхте няколко. Но много се смях тогава. Grinning Kissing Heart

Ах, тази челюст, даже интервюиращият се е хванал за сърцето… Joy

# 226
  • София
За мен е същият. Но по-важното е че е същият цвят. Бамби има вкус.

Цитат
Ей така, за протокола - Ханде дали гледа? Ако гледа, нека поразмисли.

Какво има да мисли Ханде??? 
Много категорично мнение, че виновна е тя. А ние знаем ли го със сигурност

# 227
  • София
Посрещането на Керем Heart Eyes  Май повечето зретели бяха там заради Керем Stuck Out Tongue Winking Eye
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1504893770457915394/pu/vid/ … Qc-5mG.mp4?tag=12

И турските журналисти отразяват:
Керем Бюрсин беше обграден от стотици фенове на 25-ия фестивал, проведен в Малага, Испания. Бурсин се снима с феновете си стъпка по стъпка. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:28 от Dilemi

# 228
Щом не си спомняш, значи отричам да съм била част от тази мини групичка. Smile Trollface

Съвсем сериозно, спирам да си признавам някои работи вече. Satisfied

# 229
# 230
  • София
Феновете си знаят тяхното  HanKer.  

# 231
# 232
Ах, тази усмивка! Heart Eyes

Феновете ги нагласиха Joy

# 233
  • София

Преди няколко дена се обсъждаше каква искаме да бъде  следващата  роля на Керем Thinking
Не мога да си представя злодей с такава усмивка! Heart Eyes

https://twitter.com/i/status/1504902722708987911
Дават му за подпис листовки с логото на  HeForSheSunglasses

# 234
За мен в Керем има някаква разлика, дори и излъчването му. Изглежда ми една идея по -сериозен  и възмъжал. Личи му връзката с Ханде ( мое мнение). Страхотен е!

А тази усмивка, може да стопи всякакви ледове! Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 235
  • София
Тъй кат’ станИ… Trollface

Без да съм му жена, ревнувам! Grinning

# 236
Сега се прибирам и мога спокойно да разгледам всичко. Страхотно ни е момчето! Heart

Косата очаквах да е по -къса , но и така му е добре, нека си я държи , щом си я обича. Joy Поне брадата е махнал, остана в миналото. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
  • София
Мики, аз съм доволна за косата - със съвсем къса не го харесвам. Тази сега му е супер, харесвам го с по-дълга отгоре и къса отстрани. Този тип прическа му отива, подмладява го, в същия момент стои елегантно и поддържано. С набола брада определено му е по-добре също. Ама въпрос на вкус де. Simple Smile

# 238
Сиси, къде го видя тоз сериозния Керем. Joy Човекът си е сериозен за сериозните неща като работата, професионалист, но това не променя характера му. По спонтанните реакции си личи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Още "сериозен" Керем Joy
https://mobile.twitter.com/B23943204/status/1504874467977318405

# 239
Тъй кат’ станИ… Trollface

Без да съм му жена, ревнувам! Grinning
В Туитър пишат, че това е леля му. Ако не е тя, отново - хаос Laughing

Общи условия

Активация на акаунт