Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
P.s. Отново редактирах поста сто пъти 😂

Добро утро, снощи до 2 и нещо излизаха нови и нови неща от Испания , та си легнах в ненормално късен час. Joy Днес продължаваме.

Ето тук на това видео журналистите го питат
- "Има слухове , че имате любов в Испания" (въпросът е изрязан от клипа, но така пишат феновете)
И чичо му ги реже
- "Няма да говори за лични неща"
журналистите питат
- "Но е щастлив , нали? Щастлив ли е?"
- "Щастлив е, но това няма общо с въпроса ви."

https://mobile.twitter.com/handercelbursin/status/1505010601235517440

Знаех си , знаех си , знаех си , Керемчи ми е отворена книга хахах. Според мен пази мълчание точно от уважение към Ханде
 Оставя на нея думата. Тя да отговаря , ако иска, а той после просто ще повтори нейните думи. 😉

😍😍😍
https://mobile.twitter.com/festivalmalaga/status/1505100854940127232

Едит:
Горещо му е на момчето. 😂😂😂
https://mobile.twitter.com/festivalmalaga/status/1505100854940127232

Едит 2:
От фен

На какво мирише ли? Мирише на илюзия, на благородство, на джентълмен с палаво докосване, ухае на съблазнителна галантност, смесица от сладост и изкушение. За новите проекти ,мирише на успех... Мога само да ви кажа, че никога няма да забравя миризмата му ❤️

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 12:33 от mikipoli

# 271
"Знаех си , знаех си , знаех си , Керемчи ми е отворена книга хахах. Според мен пази мълчание точно от уважение към Ханде
 Оставя на нея думата. Тя да отговаря , ако иска, а той после просто ще повтори нейните думи. 😉"

Поли, мисля си от 5 минути, че изобщо не виждам някой от тях двамата да поема инициативата и да води парада. Мълчанието им май повече ми допада. Но тази завоалираност, активност и общуване чрез социалните им мрежи, триене и отследване ми е безкрайно неприятна.
Не знам дали да се оставя Ханде да е отпред, на "фронтовата линия" и да обира негативите на журналисти и откачени фенове (съмнява ме, че са реално фенове) е много окей. Но да си по-назад не е лошо, поне не е толкова ветровито.

Все си мисля, че има с какво още да ни изненадат. В позитивна насока... поне се надявам.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:02 от midnight__sun

# 272
  • София
Вижте на какво попаднах. Вчера е качено това видео, в което се съобщава, че мениджърката на Керем не е с него в Испания, защото той вече има друг мениджър.    

А за тази снимка, която Ханде качи в профила си същият ден, когато Керем заминаваше за Испания пишат:
"Казват, че Керем последва отново Ханде днес, когато Ханде публикува тази стара снимка в Instagram и след отново престана да я следва".

Твърди се, че снимката не е нова.  Огледално селфи в дома на Нилайко. Същото огледало, същата стена, същият маникюр.
Двамата ни пускат яко по пързалката.  Ханде Ерчел и Керем Бурсин се търсят един друг в Instagram

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:09 от БлагаВест

# 273
Не знам дали, да се оставя Ханде да е отпред, на "фронтовата линия" и да обира негативите на журналисти и откачени фенове (съмнява ме, че са реално фенове) е много окей. Но да си по-назад не е лошо, поне не е толкова ветровито.

И ти си права, слънчице. Но аз не мисля, че я оставя на фронтовата линия, ами сякаш се притеснява, че каквото и да каже ще бъде използвано срещу него от нея. Joy В смисъл, ако той се опитва да се сдобрят по някакъв начин , по-добре да мълчи по темата, отколкото да каже нещо и да загуби всички шансове за помирение. Joy Може би нещата за него не са съвсем окончателно окончателно приключили, знам ли и аз? Сякаш чака тя да каже , че са приключили и той просто ще се съгласи и ще повтаря думите й. От друга страна причината да отиде на това събитие няма общо с Ханде и отговор на въпрос за нея би изместил изцяло фокуса. Накрая в пресата ще излезе само какво е казал за личния си живот и нищо друго. 😅

# 274
Досега освен инстаграмските им изцепки, нападки един към друг от тях самите няма. Дано така и да остане.

И пак съм върната на началната точка, че нищо реално не знам. Satisfied

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:15 от midnight__sun

# 275
  • София
Дами, понеже аз по принцип обичам да говоря с факти и избягвам всякакви предположения, особено напоследък, по темата Ханде - Керем - раздяла, ви нося две проверени неща:
1. Гюнфер продължава да бъде агент на Керем. Просто в Испания конкретно той си има още един агент, затова няма смисъл от присъствието и на Гюнфер. Как двете агенции си поделят ангажиментите, свързани с Керем и активностите му, не е ясно, но важното е Керем да е успешен и да върви напред в кариерата си. А това засега изглежда така. Освен това Гюнфер днес има рожден ден. Да е жива и здрава!
2. Действително в едно от интервютата ясно се чува испанска реч. Чичо му казва, че Керем няма да говори на лични теми. Добавя, че е щастлив, но това няма общо с въпроса на журналиста, който пита дали Керем има нова любов в Испания.

# 276
  • Плевен / София
Досега освен инстаграмските им изцепки, нападки един към друг от тях самите няма. Дано така и да остане.

И пак съм върната на началната точка, че нищо реално не знам. Satisfied

# 277
Стигнах до извода,че тяхното е било само флирт...
За голяма и силна любов не мисля,че става дума!
Харесали са се,били са заедно,имало е влюбване,но мисля,че не е прераснало в любов!
Само не ме убивайте с камъни,това е моето вътрешно усещане!
Красивата и вечна любов в реала трудно,да не кажа невъзможно съществува в днешно време и в сегашния свят!

# 278
  • София
Аз пък искам да им пожелая следното - да намерят пътя един към друг и да се сдобрят. Не непременно като романтична двойка, а като двойка екранни партньори, колеги и добри познати. Грехота е двама прекрасни хора като тях (така съм ги усетила поне) да бъдат скарани и в лоши отношения. Желая им помирение, желая им да останат в добри отношения, желая им да запазят контакт. Simple Smile

И едно прекрасно семейство, което оставям тук, за да усмихне и вас, надявам се, както усмихна мен. От ново стори на Гамзе:

Heart Eyes Heart

# 279
Испанският му агент така като гледам е чичо му. Той го посрещна и го придружи навсякъде на събитието. Агенцията я търсих, когато Керем си я сложи на профила и нямаше никаква информация за нея. Създадоха я или по-скоро дейността й тръгна след като видяха големият интерес към сериала и Керем. Май друг освен него там няма. Октомври гостува на Канарските острови и тази агенция да вземе по-бързо да задвижи нещата. Ако беше ПР русата софиянка, вече да е ангажиран в някой нов проект.

Усмивка, на обратното твърдение съм, защото си мисля, че ако всичко беше толкова лесно, щеше да приключи с два написани реда на стори, изчезнало след 24 часа. Но пък кой знае, може би си търся причини, с които да се успокоя, да повярвам.

# 280
P.s. Отново редактирах поста сто пъти 😂

Добро утро, снощи до 2 и нещо излизаха нови и нови неща от Испания , та си легнах в ненормално късен час. Joy Днес продължаваме.

Ето тук на това видео журналистите го питат
- "Има слухове , че имате любов в Испания" (въпросът е изрязан от клипа, но така пишат феновете)
И чичо му ги реже
- "Няма да говори за лични неща"
журналистите питат
- "Но е щастлив , нали? Щастлив ли е?"
- "Щастлив е, но това няма общо с въпроса ви."

Много любима теза... Щом си щастлив, значи си влюбен... Щом си влюбен, значи си влюбен в Ханде... Логиката е желязна просто! Това момче, откакто го помня, все е щастлив... Просто това му е настройката, житейската философия, погледът към света... Несъмнено да бъдеш щастлив, не означава, че трябва непременно да си влюбен... Естествено, че любовта дава особен дъх и привкус на щастието, но щастието не се олицетворява само и единствено с любовта...

П.П. Това не означава, че не искам да го видя влюбен и щур, както  БЕШЕ или Е с Ханде... Напротив! Но всякакви догадки в случая правят нещата да изглеждат още по-комплексирани... Всеки опит да се дръпне нишката на Ариадна, не разбулва и разкрива, а още повече заплита лабиринта и мистерията около тях и... Е, то така е всъщност... Неразгаданото и тайнственото привлича, нали така?!...

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:49 от mury9

# 281
Хах, Слънчице, днес само си репликираме. Аз тъкмо да похваля агенцията/чичото или който е там, че са са свършили добре работата, щом му уредиха покана за този фестивал, а ти ги нареди, че се мотат. Joy Не знам чичо му с какво се занимава по принцип, дали има връзки в кино индустрията , дали в тази агенция има и др служители и т.н, но според мен да бъдеш първият турски актьор поканен на кино фестивал в Испания , не е малко. По-вълнуващото беше как го посрещна публиката , навсякъде го пишат като "Човека на деня". От тук заключваме , че поканата към Керем не е била на приятелски начела или договорки, а добре обмислена маркетинг стратегия, направо си рекламира яко и популяризира събитието в световен мащаб. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
  • София
Мъри, много ми харесва написаното от теб, съгласна съм на 100%. Аз затова обичам да се осланям на факти, не на предположения. Simple Smile

Нещо забавно (поне за мен), клюка един вид, но проверена (от мен) - въпросната журналистка Елиф, която гласят за нова тръпка на Керем, е лайквала чинно всеки пост на Керем до момента, в който започват слуховете за него и Ханде. От лятото на 2020 г. до момента е лайкнала само една негова снимка, от фотосесия за списание. До преди това е лайквала всичко наред. Уморих се да скролвам, за да видя има ли пропуск. Sweat Smile Явно обвързаният Керем не я привлича, дори един лайк не й се откъсва от сърцето. Добре де, един само й се е откъснал. Grinning

# 283
Стигнах до извода,че тяхното е било само флирт...
....
И аз съм на това мнение. А дали се следват или не, не ме засяга, а и въобще социалните мрежи не са ми мерило за нищо.
На снимките от Испания виждам един различен Керем Бурсин, като излъчване и физика. Подмладен, поотслабнал, спокоен, уверен. Човек, който се познава и цени,самоуверен. Егоистично, но факт.

# 284

Кой ще ходи в Барселона малко не ми става ясно. Joy Този Карлос е журналист и писател.

Общи условия

Активация на акаунт