Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и обичаща, щастлива, влюбена, радостна и винаги усмихната! Сбъдни всички твои чудесни мечти!
да ни пуснат скоро vk! Там си гледах с български превод сериалите, които следя, както и се забавлявах с коментарите на руските момичета!
скорошно оздравяване, мили момичета! Вземайте повече витамини, започват да липсват в този период на годината!
за европейското кино, защото ги споделям напълно! Стискам палци на Керем и Неслихан Йелдан да сбъднат мечтата си да играят заедно с Антонио Бандерас, Хавиер Бардем, Пенелопе Круз и други испански актьори!
видях, че ти първа постна снимката с Антонио Бандерас! Невероятно се забавлявах с поемата за Ханде и Керем, която пишете заедно с Марги!
Страхотни сте! Измислихте ли име на стихосбирката?
адмирации за поста! Точно така ги чувствам и аз нещата!
хареса ми мнението ви за модела на семеен живот, както и за напасването на характерите! Изключително вярно! Моите житейски наблюдения са абсолютно същите!
не тъгувай, миличка! Всичко може да се промени и отново да се открият един друг! Може да продължат напред и да почукат на други врати! Нашият живот е следствие на изборите, които правим - добри или лоши!
всяко мнение има причина. То е породено от чувства. Разбирам разочарованието ти и го приемам! Освен това, възприятията ни за актьорите силно зависят от ролите, които играят, а и от нашето моментно психично състояние, когато ги гледаме!

По-рано днес леко се бях изнервила, но ми мина. Сега съм дзен. Оммм!

споделено е! Личи ни, че си падаме по литературата! Много ми харесват мненията ти и интересните анотации за прочетените от теб книги! Цитатите също! Много на място!
мисля, че навсякъде е така, не само тук! Помня какво брожение беше, когато Туба се омъжи за Онур Сайлак, а не за Джансел Ялчин, който ѝ беше партньор в турската версия на "Пигмалион" от Бърнард Шоу. В темата настана ад! Отделно се намесиха и туба-мурато-манките! Всички имахме мнение по въпроса и най-добре знаехме за кого трябва да се омъжи Туба! Сега ми изглежда смешно и забавно, но тогава емоциите при много от нас вземаха връх! Всичко ще отмине с времето си!

поста на момиченцето е много трогателен! Дай, Боже, всичко с него да е наред!

Срам не срам, не съм го гледала, въпреки че са го давали сигурно 5 пъти по телевизията.
Сега още повече ме раздразни като споменаваш, че прилича на "Гордост и предразсъдъци"
Препоръчани теми