Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
С цялото ми уважение към това момиче, на което желая само най-доброто, но дайте сега Керем и Ханде да се съберат, за да са всички фенове щастливи. А те (Ханде и Керем) дали се разбират и дали са щастливи заедно, няма значение. Истинските фенове по мое мнение ще се интересуват на първо място от Керем и Ханде поотделно, а не като Ханкер, и ще им желаят най-доброто, без значение дали са заедно или не. И ако не са открили щастието заедно, разбира се, че ще им го желаят с други хора. Не мисля, че ми влиза в работата с кого имат връзка. Доста токсично ми идва вече това “фенство”. Докато бяха заедно, им се радвах. Но уважавам решението, което взеха, за което не съобщиха нищо, а ни оставят да гадаем по картинки. Все едно. Достатъчно съм схватлива, за да се досетя какво е станало и не, нямам нужда от подробности. Не ме интересува има ли виновен. Ханде ли не може да готви. Керем ли не харесва манджите й. Честно казано, вече се чувствам неудобно да го обсъждам. Керем ми е много по-интересен като личност, като артист, като мъж и човек. Искам да го гледам в нов проект. И ми писна да обсъждам личния му живот. Sign No Entry

# 421
Честити Първа пролет и Ден на щастието, мили момичета, Sparkling Heart

Бъдете винаги много цветни, слънчеви, чаровни, прекрасни и щастливи!

Мила Phillipine, Sparkling Heart Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и обичаща, щастлива, влюбена, радостна и винаги усмихната! Сбъдни всички твои чудесни мечти!
Присъединявам се към пожеланието на Мики Sparkling Heart да ни пуснат скоро vk! Там си гледах с български превод сериалите, които следя, както и се забавлявах с коментарите на руските момичета!

st_ina и usmivkata20, Sparkling Heart скорошно оздравяване, мили момичета! Вземайте повече витамини, започват да липсват в този период на годината!

Тези дни се радвах много с вас на посещението на Керем в Малага! Страхотно го отразихте! Адмирации за всички постове!
Много ми харесаха размислите на Бро Sparkling Heart за европейското кино, защото ги споделям напълно! Стискам палци на Керем и Неслихан Йелдан да сбъднат мечтата си да играят заедно с Антонио Бандерас, Хавиер Бардем, Пенелопе Круз и други испански актьори!

Слънчице, Sparkling Heart видях, че ти първа постна снимката с Антонио Бандерас! Невероятно се забавлявах с поемата за Ханде и Керем, която пишете заедно с Марги! Sparkling Heart Страхотни сте! Измислихте ли име на стихосбирката?

Една от любимите ми сцени на Катрин Зита-Джоунс и Антонио Бандерас от "Маската на Зоро". Чувственият им танц:

Забележете как завършва танца. Може би, Керем е взел идея от него с повдигането на крачето на Ханде в техния.

Още една сцена от същия филм, която е назабравима:

Пожелавам на всички актьори да участват в спиращи дъха сцени!

s...v, Sparkling Heart  адмирации за поста! Точно така ги чувствам и аз нещата!

Кате и Мики, Sparkling Heart хареса ми мнението ви за модела на семеен живот, както и за напасването на характерите! Изключително вярно! Моите житейски наблюдения са абсолютно същите!

Линде, Sparkling Heart не тъгувай, миличка! Всичко може да се промени и отново да се открият един друг! Може да продължат напред и да почукат на други врати! Нашият живот е следствие на изборите, които правим - добри или лоши!

Yassy_N, Sparkling Heart всяко мнение има причина. То е породено от чувства. Разбирам разочарованието ти и го приемам! Освен това, възприятията ни за актьорите силно зависят от ролите, които играят, а и от нашето моментно психично състояние, когато ги гледаме!

Например, възхищавам се на Туба Бююкюстюн! Влюбих се в нейната Аси! Първо, че сериалът е адаптация на любимата книга на всички романтични момичета "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. Като видна романтичка, мисля, че мога да изрецитирам доста от диалозите на мис Елизабет Бенит и мистър Дарси. Второ, че изживявах житейска драма докато гледах сериала. Плаках и се смях с нейната силна и прекрасна Аси! Чела съм много критики за играта на Туба, но за мен те нямат значение, защото съм си изградила друго мнение! Другите очи просто са я усетили по различен начин!

Друг пример - обожавам Неслихан Атагюл Доулу! Влюбих се в нея и Кадир Доулу в "Двете лица на Истанбул"! Обаче в "Черна любов" и в "Дъщерята на посланика" не ме грабна! Причината, сега като се замисля, е в това, че в този период от живота си просто не съм искала да гледам тежки драми и съм се дразнела от проявата на силни чувства, които изобилстват там! Опитвам се да кажа, че възприятието ни за даден актьор зависи от жанра, сюжета, партньора и чувствата, които изпитваме в момента, когато гледаме - дали сме съпричастни и се олицетворяваме с героя и неговата история или не! Същото важи и за четенето на книги, между впрочем!

Не се сърди, че момичетата реагираха по този начин! Обичам и се възхищавам на Керем Бюрсин от много години и смятам, че е прекрасен актьор! Щом ме е накарал да изгледам сериалите с негово участие от първия до последния епизод, значи има защо!

За човешките взаимоотношения не можем да бъдем съдници! Можем само да предполагаме и да си правим наши умозаключения. Както обичам да цитирам - в този случай истините са три - моята, твоята и действителната.

Нека се радваме на успехите на нашите любимци и да имаме още много хубави поводи за разкошни постове като  тези, които прочетох за посещението на Керем на филмовия фестивал в Малага!

# 422
  • София
БРО и моите уважения, но никой все още не знае, какво точно решение са взели, за да казваме категорично, че всичко е свършило. Те до този момент не са ни информирали. И не е нужно веднага да реагираш на мнението ми. То си е мое и не ангажирам с него никой. Фенството е точно това. Да ги обичаме и ако можем да им помогнем.

# 423
  • София
Линде, ще реагирам на каквото си искам. Wink
Пишеш този коментар в темата на всеослушание. Всяка от нас има право да коментира впоследствие споделеното от теб. Не знам вече кое ме изморява повече - коментарите за “раздялата” или тези, че все още не знаем какво решение са взели, защото няма официално изявление. Най-смешното е, че вече не ме интересува. Толкова ми дотегна темата за личния живот на Керем, честно! Нещата, които се случват в момента с него - Малага, фестивалът, контактите, които създава, хората, които му се радват искрено и искат да се докоснат до него, това за мен са неща, които си заслужават да се обсъждат. Това, с коя си ляга, не ми влиза в работата. Ще приема избора му, какъвто и да е той. Защото това е неговият личен живот. Той ще живее с тази жена, не аз. Няма никакво значение аз какво искам, коя харесвам и т.н.

# 424
Линде, постът на болното момиче е наистина затрогващ., но в него тя не пропагандира нищо такова, каквото ти си мислиш. Не е отбелязала Ханде и Керем, постът е насочен към всичките й последователи в туитър. Това, че феновете са решили да го решерват/ споделят , и да тагват Керем и Ханде в него , си е тяхно решение. Те молят Ханде и Керем да видят поста й , и да й помогнат да се усмихне като оставят коментар. Аз не знам какъв коментар може да се остави на такъв пост...но ще се радвам да напишат нещо, защото тя ще се зарадва. Heart

В моите очи е картината на тази ръка, която постоянно гали този гръб, в моето сърце е надеждата , че ще всичко ще е наред с тях, може би и между тях, както и всички вие. Прегръщам ви.

Мира, винаги е удоволствие да те чета. Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:19 от mikipoli

# 425
  • София
Аз да питам, че не чета много други теми във форума - личният живот на другите патрони така разпалено ли се обсъжда и в другите теми, или само при нас е така?? Grinning

# 426
  • София
Линде, постът на болното момиче е наистина затрогващ., но в него тя не пропагандира нищо такова, каквото ти си мислиш. Не е отбелязала Ханде и Керем, постът е насочен към всичките й последователи в туитър. Това, че феновете са решили да го решерват/ споделят , и да тагват Керем и Ханде в него , си е тяхно решение. Те молят Ханде и Керем да видят поста й , и да й помогнат да се усмихне като оставят коментар. Аз не знам какъв коментар може да се остави на такъв пост...но ще се радвам да напишат нещо, защото тя ще се зарадва. Heart

Мира, винаги е удоволствие да те чета. Hug
Прочети писмото и ще видиш, че имената им се споменават. Превела съм го дословно.

БРО и аз мога да си пиша каквото си искам. Но моят пост не беше адресиран към теб. Не разбирам защо се нервиш.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:19 от БлагаВест

# 427
  • София
Нима е нужно някой пост да бъде “адресиран” към мен, за да пиша в отговор? Това е форум. Във всички теми цари дискусия. Така де - диалог, понякога монолог, дискусия и така нататък. Обсъждаме си. Това имам предвид. И размислите на един будят такива в друг, следователно си пишем ли, пишем, и така 115 теми. И не се нервя, нещо си се объркала. Както беше казала Еда на Селин в един от епизодите - “ако се изнервя, ще разбереш”. Grinning По-рано днес леко се бях изнервила, но ми мина. Сега съм дзен. Оммм! Hug

# 428
Линде, прочела съм писмото, има го на английски в туитър. Общо взето преводът , който си пуснала е точен, без последния абзац, той се превежда така:

В моите очи е картината на тази ръка, която постоянно гали този гръб, в моето сърце е надеждата , че ще всичко ще е наред с тях, може би и между тях, както и всички вие. Прегръщам ви.

# 429
  • София
Мисля, че лично аз съм достатъчно толерантна, възпитана и премерена. Намесвам се, само когато усетя, че някои граници се преминават. Отново ще се повторя - за мен е неприемливо в темата за Керем да се пише, че той е лош актьор, човек и тем подобни. И то, продиктувано от това, че се е разделил с някоя жена. Wink

Тази тема вече не ме вълнува толкова,но по последните ми данни ,няма доказателства,че той се е разделил ,напротив  външно изглежа,че с него са се разделили.
      На фона на всички снимки ,видеа и интервюта от  фестивала  в Малага    
няколкото поста с явно отричане на  успехите на Керем  ме накараха да се замисля-Нали Ханде е избрана за най-красивата жена,как стана  така че Керем печели с красота мускули и бездарност.и веднага се сетих ,че на всеки сладкиш е нужна и щипка сол-за да подсили и наблегне на качеството на  сладкиша,така че сега както и преди Керем пак ще си го признават международни журите, и отричането на професионалните му качества само засилва вниманието към артистичните му изяви.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:31 от Leddel

# 430
  • София
Спокойна нощ, момичета! Nature Stars

Спирам да ви досаждам за днес. Blue Heart

# 431
Хайде още по - точно да го кажа, писмото е към последователите на момичето в туитър, тя  им пожелава да се обичат , да се уважават, ако искате, грижете се за Керем и Ханде, които бяха архитектите на срещата на нашите души (душите на феновете им има предвид). Те бяха пример и вдъхновение за мен да помагам на хора, които не са имали моя късмет. В моите очи е картината на тази ръка, която постоянно гали този гръб, в моето сърце е надеждата , че ще всичко ще е наред с тях, може би и между тях, както и всички вие. Прегръщам ви.

Това е причината техните имена да се споменават, писмото не е към тях.

# 432
Мики, Sparkling Heart споделено е! Личи ни, че си падаме по литературата! Много ми харесват мненията ти и интересните анотации за прочетените от теб книги! Цитатите също! Много на място!

Бро, Sparkling Heart мисля, че навсякъде е така, не само тук! Помня какво брожение беше, когато Туба се омъжи за Онур Сайлак, а не за Джансел Ялчин, който ѝ беше партньор в турската версия на "Пигмалион" от Бърнард Шоу. В темата настана ад! Отделно се намесиха и туба-мурато-манките! Всички имахме мнение по въпроса и най-добре знаехме за кого трябва да се омъжи Туба! Сега ми изглежда смешно и забавно, но тогава емоциите при много от нас вземаха връх! Всичко ще отмине с времето си!

Линде,  Sparkling Heart поста на момиченцето е много трогателен! Дай, Боже, всичко с него да е наред!

Понеже в темата си говорим за кино, надявам се да ви е интересна информацията за София Филм Фест 2022 г.:

https://impressio.dir.bg/kino/vizhte-koi-sa-nagradite-na-26-iya- … -sofiya-film-fest

Лека нощ, мили момичета! Sparkling Heart

# 433
Леддел, това сравнение за сладкиша и солта ми хареса. Grinning
И една притча за солта, която като че ли се вписва в нашата ситуация.
Скрит текст:
Притча за солта

Един млад мъж отишъл при своя учител, за да му сподели колко горчивина вижда в живота си. Ученикът ходил няколко дни по ред да се оплаква. Накрая, отегчен от оплакванията му, мъдрецът му казал да донесе една чаша вода с една чаша сол.

След това го накарал да изсипе солта във водата и да я изпие. Младежът направил такава гримаса. Учителят го попитал:

- Какъв вкус има?

- Горчив. - отговорил той.

Тогава учителят с усмивка му казал отново да вземе една шепа сол и да я изсипе в езерото. Тръгнали двамата към езерото и когато стигнали, ученикът хвърлил солта във водата.

- Пий сега от водата. - казал учителят.

Това и направил младият мъж.

- Сега какъв вкус има? - попитал мъдрецът.

- Сладък, изобщо не усещам горчивия вкус, както преди. - отговорил ученикът.

Тогава учителят му казал:

- Болката в живота ни е чиста сол, нито повече, нито по-малко. Тя винаги си остава една и съща. Но болката, която преживяваме зависи от обема на съда, в който ще я сложим. Затова, когато ни боли, животът ни е вгорчен. Единственото нещо, което бихме могли да направим е да разширим своето възприятие. Не бъди чаша за себе си, бъди езеро.
Лека нощ и седмица, момичета. Simple Smile
Мира,
Скрит текст:
ама всички, които смятахме, че Туба - Онур не е любов и хармонична двойка, познахме.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:45 от Katya_I

# 434
Значииии София Филм Фест сме го изтървали тази година, ама и още не сме гледали SCK в БГ. Значи догодина го чакаме Керем да идва на София Филм Фест. 😂Тъй тъй е тръгнал по фестивали, пък и сме му близо. 😂

Мира,
Скрит текст:
не знам за кой милионен път споменаваш "Гордата Аси" и съм на косъм да започна да го гледам, обаче все не започвам. Joy Срам не срам, не съм го гледала, въпреки че са го давали сигурно 5 пъти по телевизията. Joy Сега още повече ме раздразни като споменаваш, че прилича на "Гордост и предразсъдъци" Scream

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:52 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт