Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

Мира, за това ли става дума? Sunglasses

Да, за същото

# 451
  • София
Керем сега изглежда щастлив. Не ми се вижда тъжен. Не е нужно да ни разказва на нас, как и с кого е щастлив.    
Знаем го, как може да ни пързаля, че с Ханде са само приятели, а те са си били повече от приятели без ние да знаем. Тихомълком. Какво му пречи и сега да са си само приятели. Пак тихомълком. И то много професионално, както той си го може.    

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 15:23 от БлагаВест

# 452
Новата драма в туитър Joy
Скрит текст:
Гамзе казала , че корейските драми/сериали са глупави/нелепи, но се гледат. И сега всички фенове на корейски сериали (а те не са малко), сипят хейт по Гамзе, обиждайки Ханде. 🙈🙈🙈
Меко казано нелепа ситуация. Явно някои хора не могат да разберат , че Гамзе и Ханде са отделни хора. Освен това какво ни пука как филми/сериали харесва Гамзе. Joy

Днес пълна тишина от Керем. Почвайте да свиквате, до следващото посещение в Испания. Joy
Напомням, че утре в 22,30 ще излезе това интервю. Hug

# 453
Тони, добре дошла в темата! Надявам се да прекарваш приятно време тук. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Хубав въпрос зададе - аз също не съм попадала на такава информация и не знам да има такава. Тоест, не съм чувала за фенски срещи, които да се организират от мениджърите му с цел феновете да се срещнат с него и т.н. Мисля, че феновете на Керем сами се организират, следят какво се случва около него, къде ходи, какво прави, следователно всичко е въпрос на късмет. Причакват го и се надяват да имат възможността да се срещнат с него. Сега покрай пандемията е по-сложно. Чела съм, че преди Ковида е можело да отидеш на сета, за да се срещнеш с актьорите. Не знам повече, но мисля, че е имало някаква организация и са допускали групи с фенове.

Ще помоля, който е наясно и има достоверна информация, да пише. Аз също бих се радвала да се срещна с Керем, разбира се. Но не бих го причаквала по летища и хотели, нито бих се бутала зад ограждения, за да го видя на живо. Бих отишла до Истанбул на екскурзия и бих посетила сета на филма, който снима, например. Това би ми доставило удоволствие. Бих се радвала да имам възможност да разменя няколко думи с него, да се снимаме за спомен, да го прегърна. Другото ми идва малко истерично. Не е моето. Simple Smile

Гледала съм го по разни тв предавания в Турция. Аз бих отишла на такова. С турския не съм на ти, но пък чичо Гугъл предлага какви ли не преводачи в реално време. А преди предаване или след може да го хванем за по една снимка и две-три думи. Ей това ми трябва и не откривам - информация в кое предаване например ще е гост. Simple Smile

# 454
Надявам се, че Хектор не е видял това 😏😁

# 455
  • София
Цитат
В нета се върти инфо, че Ханде се връща да учи в Университета . Някой знае ли нещо повече?
Ако е вярно, ще има ли време да участва в нов проект за филм/дизи или това отпада!

Дилеми, не знам как ще съвместява учението с проектите. Защото Ханде вече сключи договор с DisneyPlus. А там клаузите са убийствени. Ако не ги спазва неустойките са жестоки. Така че не знам доколко тази новина е вярна.

Керем е прекрасен на тази снимка с това сладко кученце.

# 456
❤❤❤
Сестра ми също е творец, тя е по -голяма от мен и винаги е била голямо вдъхновение в живота ми. Харесваше фотографията, искаше да бъде фотограф , не я интересуваше дали ще печели пари или не , искаше да прави това което й харесва. И за мен беше така, да, искам да бъда актьор. За баща ми това беше като "сега и на двете ми деца ще им бъде трудно". Актьорството е свят, в който мога да прекарам целия си живот и никога няма да бъде достатъчно, защото винаги има място за израстване и това е вълнуващо. Винаги се развиваш. Например, при Бандерас най-впечатляващото е , че го виждаш да играе всеки път все едно му е за последно, дава всичко от себе си. В Company , неговата последна постановка, особено в последната песен, видях , че кожата му е настръхнала. Той е актьор, който е участвал в стотици филми, но в Малага, на тази сцена, пред 150 души той дава всичко от себе си , отдава цялото си сърце. Няма значение дали са един милион души или трима души , трябва да го направиш по начина, по който го правиш винаги. Ето това ме влюби в актьорството. The B.

# 457
  • София
Керем току-що качи поредица от сторита, в които благодари на хората, които са го посрещнали и настанили в Малага, отбелязал е хотела, в който е отседнал (който е страхотен, btw), показа каква хубава гледка има от терасата си, нарече Малага прекрасен град, благодари на всички свои фенове, свали си специално очилата, за да им благодари, на всички, които гледат сторито му, и пожела на всички усмивки и щастие.

# 458
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мики, Sparkling Heart ще чакаме с нетърпение интервюто на Керем!
Гамзе и Джанер от време на време си изказват мнението за нещо и образуват буря в чаша вода. Забелязвам, че хората в наши дни си мислят, че трябва всички да споделяме едно и също мнение! Много войнствени станахме! Да няма някой транзит, тригон или каквото там се нарича на Марс в момента?
Скрит текст:
"Аси" е прекрасен сериал! Силно препоръчвам! В средата има малко пълнеж, но втори сезон е още по-интересен от първи! Гледайки го, ще имаш дежа-вю с "нашия" втори сезон!
Еха, Мики, превода от интервюто на Керем ме впечатли! Това е да си творец!

Дилеми, Sparkling Heart за Ханде пишат, че е изгубила студентски права заради дългото време на прекъсване докато е снимала сериали. Тя е направила запитване за възстановяването им и сега чака отговор от Университета Мимар Синан. Дано да получи положителен такъв и да си завърши образованието! Лошото при актрисите е, че главните роли рязко намаляват след 35 години. Трябва ѝ допълнително занимание, което да осмисли живота ѝ! Нашата Нина Добрев режисира първия си филм съвсем скоро и даже получи награда за това! Ханде искаше да става куратор, което е много интересно занимание. Да организираш тематично изложби с предмети на изкуството в музеи и галерии. Може да ѝ е оставало съвсем малко и да успее да си вземе изпитите преди следващия проект!

Кате, Sparkling Heart
Скрит текст:
Цитат
ама всички, които смятахме, че Туба - Онур не е любов и хармонична двойка, познахме.
Кате, все се питам, дали всичко ни е предначертано или е въпрос на избор в този наш живот? На мен Онур също не ми допадаше, но Туба избра него.

Бро, Sparkling Heart страхотен е Керем! Вероятно сега си тръгва от Малага.

# 459
❤❤❤
Сестра ми също е творец, тя е по -голяма от мен и винаги е била голямо вдъхновение в живота ми. Харесваше фотографията, искаше да бъде фотограф , не я интересуваше дали ще печели пари или не , искаше да прави това което й харесва. И за мен беше така, да, искам да бъда актьор. За баща ми това беше като "сега и на двете ми деца ще им бъде трудно". Актьорството е свят, в който мога да прекарам целия си живот и никога няма да бъде достатъчно, защото винаги има място за израстване и това е вълнуващо. Винаги се развиваш. Например, при Бандерас най-впечатляващото е , че го виждаш да играе всеки път все едно му е за последно, дава всичко от себе си. В Company , неговата последна постановка, особено в последната песен, видях , че кожата му е настръхнала. Той е актьор, който е участвал в стотици филми, но в Малага, на тази сцена, пред 150 души той дава всичко от себе си , отдава цялото си сърце. Няма значение дали са един милион души или трима души , трябва да го направиш по начина, по който го правиш винаги. Ето това ме влюби в актьорството. The B.

Ох, това е изключително. Начинът по който се изразява, по който живее, по който мисли, по който говори за света, за живота, за актьорството... Всичко това е част от него и съм убедена, че не може да живее без този свят, в който да пресъздава различни вселени. Пожелавам му да намери онова което търси и което все още не намира...🙏🍀💯

# 460
Аз се надявам че след връщането му в Истанбул Керем да вземе да се срещне с Ханде и да оправят отношенията си ако има какво да орранат разбира се, да не се окаже че мнимата раздяла е параван за пред журналистите А те са си заедно.

# 461
Нови снимки с Керем

# 462
# 463
Керем Бюрсин: красотата на добър човек

Имах чувството, между шампанско и смях, между споделени анекдоти и културни притеснения, че Керем не действаше пред нас, а по-скоро се показа такъв, какъвто е и как излиза, което, доколкото усещам, е дълбоко в себе си.
Актьорът Керем Бюрсин е световна телевизионна звезда благодарение на сапунената опера „Love is in the air" която превзема половината свят. През изминалия уикенд имах възможността да се срещна с него, да споделя с него събиране, вечеря, смях и напитки под очарованието на прекрасния град Малага, който празнува 25-ата годишнина от своя филмов фестивал.

Керем разчупва клишето, което поставя звездите от като хора далеч от реалността, от популярното..., накратко, от това, което е наистина автентично. Прекарахме следобеда и вечерта заедно в компанията на много добри общи приятели благодарение на гостоприемството на хотел Soho Boutique Castillo de Santa Catalina . Керем сияеше със собствената си светлина, той разпръсна най-съблазнителната си усмивка и изключителната си доброта към онези, които се приближиха до него, които, докато бях с него, бяха стотици хора. Той никога не каза не. Той винаги имаше усмивка, готова за онези жени (а също и мъже), които жонглираха, за да бъдат снимани с него в масивната обстановка на откриването на 25-ата годишнина на филмовия фестивал в Малага.

Харесваше Малага, Маноло Гарсия, нейните хора, шунката, хранена с жълъд (която и двамата забелязахме, мисля, че в повече) и най-вече, харесваше, че хората, които бяха с него, не бяха останали само с неговия образ, нито с неговия блясък, но ние успяхме да оценим неговата простота и неговите човешки ценности, сред които се открояват неговата загриженост и активизъм в полза на най-нуждаещите се.

Керем е красив мъж, брилянтен актьор, но по-добър човек. Прост човек, докоснат от магическата пръчка на таланта.

Имах чувството, между шампанско и смях, между споделени анекдоти и културни притеснения, че Керем не действаше пред нас, а по-скоро се показа такъв, какъвто е и как излиза, което, доколкото усещам, е дълбоко в себе си.

Съобщавам ви, че неговият представител в Испания заплашва да го върне у нас и обещавам да ви разкажа за това и той обяви, че аз ще му покажа какво се готви в кухнята на моята къща в Барселона.

Този уикенд Керем, Soho Hotels, Мариано, Изабел, Клаудия и останалите приятели, актьори и писатели, които се срещнаха там, ме накараха да се почувствам като у дома си.

https://eltaquigrafo.com/kerem-bursin-la-belleza-de-una-buena-persona/22643/

# 464
  • София
Авторът на публицистични статии Карлос Килез за Керем: “Керем е красив мъж, брилянтен актьор, но е още по-добър като човек. Той е един обикновен човек (в смисъл на такъв, който не си придава важности), докоснат от магическата пръчка на таланта.”

Sparkling Heart Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт