ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 293
  • 537
  •   1
Отговори
# 165
Галя ми е непоносима и с двамата мъже-досадна,скучна,истерична.
Слави си е супер с Чучи и тя с него,много ми допадат като двойка.
На мен говорът на Дана,през зъби и толкова водоравен,ми е неприятен,цветът на косата също.Зайката ме радва,много добре й пасва ролята и е много убедителна в образа.
Трите чифта очилца са много сладки и си подхождат,особено Макс-най-любим ми е от целия набор участници.

# 166
Реално трябваше Галя да бъде под наем след като се изнесе от семейния дом, а не да се натресе на Филип, но и той настояваше. Щеше да е в пъти по-интересно.

# 167
  • Галифрей
Аз ще продължа да си плюя Галина Бланка 😂 Тя ми е най- противна от всичките. Няма никаква промяна в нея. Тъпа лелка.

# 168
  • София
Аз ще продължа да си плюя Галина Бланка 😂 Тя ми е най- противна от всичките. Няма никаква промяна в нея. Тъпа лелка.
Ти щото си бебе още, аз съм по-стара от Галя и я разбирам .
До кой епизод изгледа и къде ги гледаше, че не запазих линка, който пусна.

# 169
Аз пък си мисля, че Галка се развива постепенно. Ами тя беше замръзнала в социален и емоционален план на възраст 8-ми клас. Не се наваксват лесно  толкова години застой. Смятам, че като майка се е справила/справя добре с децата, малко в момента ги неглижира, но винаги показва, че те са и по-важни . Осъзнава се полека лека.
Слави е недодялан, но е добър човек и баща. Той също особено много няма опитс жени и отношения. Има шанс да се намерят отново.

# 170
Не харесвам Слави с Чучи, някак не са ми двойка. Не бих се учудила да ги съберат с Галя накрая. Пък и при Галя и Филип няма никаква химия, те по телефона имаха повече.
Яна е без жилетки Simple Smile дали не четат и тук сценаристите?
Тримата очилатковци са ми симпатични заедно, когато са тримата и шегуват между Алекс и Еми си я има химията.

# 171
  • София
Чучи беше готина, когато ги съветваше и не беше любовница на Славчо. Беше малко като Даян от Бар наздраве.

# 172
да, точно. Но не и като жена на Слави, камо ли мащеха на децата

# 173
  • Галифрей
Може да съм бебе но поне разбирам от човешки взаимношения. Добре не иска да е домакиния от 50-те, разбирам. Хубово. Тя се държи все едно женски права няма и се цупи. Вместо да се стегне и хване животът  си ръце. Нали казва,че не обича Слави е тогава защо постояно говори за него? Защо не пусне молба за развот, нали сега живее с друг мъж? Логика няма. 😂

# 174
"От два стола най - лесно се пада на земята" така ми изглежда Галя напоследък. В началото ми беше сладка жена , но сега направо ме влудява. Явно не знае какво иска. Караници хем със Слави , хем с Филип и Вени. Ужас. Накрая си мисля че самия Филип ще се откаже от нея. Щом и брат й не успя , не знам кой или как Слави и Галя ще се оправят.
Трябва повече сцени с брат й. Забавни са ми. Grinning

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 22:45 от itshristina

# 175
  • Галифрей
Дам ох хайде да говорим за другите. За Алекс и Макс как не могат да спят от хъркането на Еми 😂
“ Татя тя хърка като Шрек” 😂 Много  са сладки и смешни как искат да си спинкат.

# 176
Добре че е Макс. Иначе скука между останалите.

# 177
  • София
Може да съм бебе но поне разбирам от човешки взаимношения. Добре не иска да е домакиния от 50-те, разбирам. Хубово. Тя се държи все едно женски права няма и се цупи. Вместо да се стегне и хване животът  си ръце. Нали казва,че не обича Слави е тогава защо постояно говори за него? Защо не пусне молба за развот, нали сега живее с друг мъж? Логика няма. 😂
Бебе, беше комплимент. Млада си, но супер кефиш с коментарите.
Образът на Галя е типичен за жени, прекарали над 10 години в къщи. Тя се опитва уж да се измъкне, но си я влече семейството. Опитът и да "му покаже" на Слави излезе извън контрол. Сега е в небрано лозе. Малко реални жени така скачат в нова връзка и оставят децата.

# 178
Връзката на Галя и Филип тръгна добре - романтични разговори по телефона, целувки в залата по фехтовка и т.н.

В момента обаче са ми абсолютно нетърпими и двамата. Филип е като някакво мекотело, което няма смелост да скръцне със зъби на бясната тийнейджърка. Галя по цял ден му говори за Слави или мрънка от поведението на Вени. Не показват никакви любовни сцени между двамата. Те дори нямат общи теми за разговор извън Слави и Вени. Много измъчена е тази връзка.

# 179
Абсолютно! Никъде не ходят, с никого не общуват само седят гледат тв или обсъждат децата или брака на Галя. Страшна скука.
Аз гледах късно и епизод 74,ако този е бил на ред. Много ми хареса.
И "медиатора" и сценката с тримата, много се смях.Той Радко как чуе за  начин за лесни пари и е пръв.
А пък с бежанският лагер JoyСамо ще се повторя, че на Дана не ѝ отива да е толкова обрана.
Тирадата на Слави към децата как майка им е абдикирала. Grinning
Само при Галкини беше скука. И естествено Венито накара Христо да краде та да го изпорти на маминка, предвидмо и злобно момиче. Христо не трябва да занимава с нея.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 09:59 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт