ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 797
  • 537
  •   1
Отговори
# 315
Тази седмица Силвия Драгиева е коментатор в Преди обед. Руса определено не е толкова атрактивна колкото с огнената коса.
Вчера беше ужас в главата...тези изкуственяци за роля ли са сложени?
И аз това се чудех, изобщо не ми хареса.

# 316
Вече няма нищо общо с началото на сериала. Не е комедия, а драма. Жалко. 🥺

# 317
Вече няма нищо общо с началото на сериала. Не е комедия, а драма. Жалко. 🥺
И в началото имаше елементи на драма. Забравила съм всички сцени от първи сезон, но се сещам как Здравко тровеше животни в квартала, за да прави мръсно на Тодор. И как злобната бабиера Ивана тормозеше Кики. Нищо комедийно нямаше в тези сцени.

# 318
Определено се усети като не дават Галя, а пък май това ще е края на сериала , друг сезон бе мисля, че ще има, изобщо не трябва

# 319
  • Галифрей
По излгледах епизодите ( защо го наприх??) какво да ви кажа,няма вече смешни моменти. Мони,Кики, Жени,Яна много ме дразнят.  Вива vs Еми. 😒😟
На всеки персонаж е в някаква каша и заминава с глупостите на другите.  😡

# 320
  • Велико Търново
Аз като нарекох Галя “ дебела лелка” имах предвит нейното дразнещо поведение и с тези дрехи я правят да излежда пълна.
Е да, но то може да се изкаже и по различен начин. Не е необходимо непрекъснато да се чете за "дебела лелка". Защото да беше само веднъж - ок, но то не е, при това - в конфигурации е с различни епитети -""противна", "ужасна", "ядосана". Че даже и "без виШе" имаше, като че образованието има някакво отношение в случая. И въобще... обидните думи никога не са били най-доброто "оръжие".

Странен подбор  на двойката  Дана-Радо . Той до нея е като гном . Освен това  го дават и като доста тъпичък . Интересно какво да е намирала Дана в него /освен че е "шурето" на Слави/ .
Ми секс-ето и три дечица си имат!
Дана и Радослав имат две деца - Биби и Моника.
А това, че Радо е шурей на Слави не разбрах какво общо има с Дана.

И още нещо - защо децата на Слави и Галя са толкова скандализирани, че родителите им се развеждат? Та баща им си е довел младото гадже вкъщи и Христо, дори ги хвана голи на дивана, а майка им живее с друг мъж...те за развода сега се загрижиха 😁
Т.е. не трябва да са загрижени ли? Естествено е, че е нормално да са. Това че в момента родителите им са с други партньори, не означава, че окончателно със семейството е приключено. Разводът обаче значи. Поне в очите на децата е така.

Въпреки че Мишето е леко дразнеща, Мария Вълдобрева наистина е голяма сладурана.

# 321
  • Галифрей
За мое оправдание,ще кажа са че нищо  полужително не видях в нея.

# 322
Превърнаха сериала в боза😀

# 323
Къде може да се гледат повторения? Изпускам доста епизоди вече.
Галя изолира напълно Чучката от възпитанието на децата, но тогава тя защо непрекъснато (пре)възпитава Вени?
Не ме напряга сериала, въпреки драмите и още доста си ми харесва

# 324
Мен Зайка ме забавлява , и Слави.
Галя, Алекс, Еми, Вива, Вени и Яна ме натоварват.

# 325
  • Галифрей
Къде може да се гледат повторения? Изпускам доста епизоди вече.
Галя изолира напълно Чучката от възпитанието на децата, но тогава тя защо непрекъснато (пре)възпитава Вени?
Не ме напряга сериала, въпреки драмите и още доста си ми харесва
В playtube ги има всичките

# 326
  • Велико Търново
Глупостта на Жени е измамно забавна. За такива хора като нея просто няма как да не ми е повече мъчно. Та на мен и там ми е пълна трагедия. Дана определено е много по-забавна.

# 327
Аз като нарекох Галя “ дебела лелка” имах предвит нейното дразнещо поведение и с тези дрехи я правят да излежда пълна.
Е да, но то може да се изкаже и по различен начин. Не е необходимо непрекъснато да се чете за "дебела лелка". Защото да беше само веднъж - ок, но то не е, при това - в конфигурации е с различни епитети -""противна", "ужасна", "ядосана". Че даже и "без виШе" имаше, като че образованието има някакво отношение в случая. И въобще... обидните думи никога не са били най-доброто "оръжие".

Странен подбор  на двойката  Дана-Радо . Той до нея е като гном . Освен това  го дават и като доста тъпичък . Интересно какво да е намирала Дана в него /освен че е "шурето" на Слави/ .
Ми секс-ето и три дечица си имат!
Дана и Радослав имат две деца - Биби и Моника.
А това, че Радо е шурей на Слави не разбрах какво общо има с Дана.

И още нещо - защо децата на Слави и Галя са толкова скандализирани, че родителите им се развеждат? Та баща им си е довел младото гадже вкъщи и Христо, дори ги хвана голи на дивана, а майка им живее с друг мъж...те за развода сега се загрижиха 😁
Т.е. не трябва да са загрижени ли? Естествено е, че е нормално да са. Това че в момента родителите им са с други партньори, не означава, че окончателно със семейството е приключено. Разводът обаче значи. Поне в очите на децата е така.

Въпреки че Мишето е леко дразнеща, Мария Вълдобрева наистина е голяма сладурана.

На мен сцените с Мишето са ми много забавни, точно на място сложени. Като Рейчъл от Приятели е

# 328
Хора, гледате ли? Това е епизода на Дана и Радо, хаха със сълзи се смея. JoyЛюбов ли бе да я опишеш.

# 329
  • Велики Преслав
Зайката май ще остане сама. Много ми е хубаво, че предположението ми се сбъдна. Това с Валерия ми стана тъпо вече.

Общи условия

Активация на акаунт