ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 573
  • 537
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Кое е момичето, което играе Мишето?
Дъщерята на Стефан Вълдобрев.

# 301
  • Пловдив
Ма той Радослав толкоз си може...затова и през ден оправя печката на шурето Grin

# 302
  • Галифрей
Трябваше да я залепи с едно тиксо 😂
Мацката с кучетата сваля Тошко. Незнам дали той дали се усети? 😁 Харесвам я. Ако се сгаджосат хубово, ама няма 😟 заради Снежанка Янка.  Офф знам,че имат хубава химия им се получава, ама тя е тъпа.

# 303
Явно артистът , който играе  несретника Радко се справя много добре , защото само като го видя с неговото  авантене на храна и  пълна некадърност /нали е "майстор"/  , направо  ми иде да го ударя с нещо .
Странен подбор  на двойката  Дана-Радо . Той до нея е като гном . Освен това  го дават и като доста тъпичък . Интересно какво да е намирала Дана в него /освен че е "шурето" на Слави/ .

# 304
Явно артистът , който играе  несретника Радко се справя много добре , защото само като го видя с неговото  авантене на храна и  пълна некадърност /нали е "майстор"/  , направо  ми иде да го ударя с нещо .
Странен подбор  на двойката  Дана-Радо . Той до нея е като гном . Освен това  го дават и като доста тъпичък . Интересно какво да е намирала Дана в него /освен че е "шурето" на Слави/ .
Ми секс-ето и три дечица си имат!

# 305
Аз гледам сериала от дъжд на вятър, та не съм чак толкова задълбочена, но не мога да не отчета колко тягостна е тая история между Тодор и Яна. Вече и на предполагаемо сладките им сцени ми иде да повърна, защото просто сюжетната линия между тях тотално се изтърка. Момичето с кучетата и Тодор бих ги взела мигновено, ако значи, че не трябва да гледам още една сцена с Яна, ама за съжаление няма да имам такъв късмет 😁

И още нещо - защо децата на Слави и Галя са толкова скандализирани, че родителите им се развеждат? Та баща им си е довел младото гадже вкъщи и Христо, дори ги хвана голи на дивана, а майка им живее с друг мъж...те за развода сега се загрижиха 😁

# 306
Яна си е задръстена, явно това го връзват с образа на учителка, ама що пък да не може да е готина учителка Thinking

# 307
Яна си е задръстена, явно това го връзват с образа на учителка, ама що пък да не може да е готина учителка Thinking
Как българското кино ще разчупи дадено клише 🤣🤣 По-скоро някоя плеймеитка , ще стане сърдечен хирург от колкото да видим нестереотипни и клиширани персонажи.Въй станах по- голям хейтър и от Калин Сърменов 😄

# 308
На мен пък Ягодка и Тошко са ми много истински и сцените им се получават перфектно. Като влюбени гълъбчета са.
Много ми харесва и как Тодор говори с Кики.
Иначе всички са ми любимци.

# 309
Тази седмица Силвия Драгиева е коментатор в Преди обед. Руса определено не е толкова атрактивна колкото с огнената коса.

# 310
Интересна серия снощи.

Не очаквах, че нахаканата бунтарка Вени ще се окаже девствена. Раздаваше го много отворена и "център на внимание".

# 311
Аз пък очаквах, точно защото й знае много устата.

# 312
  • Галифрей
Не ми харесва особено сврията, ама хубово,че лелчето я нямаше. Вени много се правеше на важна и тн, стана ми ясно,че е девствена.Няма нищо лошо в това, трябва да бъде себе си не да се прави на голяма работа.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 15:35 от Диана Бишоп

# 313
  • Sofia
Тази седмица Силвия Драгиева е коментатор в Преди обед. Руса определено не е толкова атрактивна колкото с огнената коса.
Вчера беше ужас в главата...тези изкуственяци за роля ли са сложени?

# 314
Супер скучна ми беше серията. Тези глупости в мазето(и не добре изиграни) и досадно повтарящата се тема - да изгоним Вива, но не можем. Rolling Eyes
Само Слави и Христо ме усмихнаха.

Общи условия

Активация на акаунт