ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 556
  • 537
  •   1
Отговори
# 285
Много добра игра от Пъдев! Харесвам го.
Сърменов е хубав мъж и актьор, но много арогантност, много нещо. Подиграва се на младите актьори, че ако искаш да си добър актьор слагаш очилцата и готово. Нещи в този дух, че не се справят двамата. Ок, не са за Холивуд, но такива изказвания публично са грозни.
Филип интелигентно му е отговорил и са го блокирали. Да не се занимава, смятам аз. Сърменов сам си показва колко му е акъла и възпитанието.

# 286
Малии , много се изкефих как Филип остави ресто и му намигна. Grinning Grinning Слави стоя като статуя. Grinning Grinning Прав е Филип, Слави само на думи е голямата работа. Grinning Grinning

# 287
Мен пък ми е жал за Слави. От криворазбраното му патриархално възпитание и измислената  мачовщина ще си изгуби жената, децата, семейството.. Поне пиян си призна, че без тях е нищо, много ги обича.
Към Дана имам забележка, ма може ли с такива кокили да ходи при този  ръст. 😁 Какво иска, да стърчи над всички ли, и без токове пак е висока.

# 288
Сцените с пияния Слави ми бяха неприятни,но пък брилянтна игра на Пъдев,поздравления!
Драмата взе превес в сериала, което натоварва. Страхът на Алекс,изпечения адвокат,да му вземе сина някаква развей прах майка е нереален.

# 289
  • Галифрей
Ето намерих какво е написал  https://life.dir.bg/zvezdi/kalin-sarmenov-skochi-na-filip-bukov-toy-mu-otvarna
Пфффф… Ама това е абсолютен 60 годишен недововолен от живота простак,които само пуска хейт статуси  в фейсбук. За какъв се мисли тоя? 😠  Филип и Стефани си играят много добре и бъдещето е пред тях. Млади и енергични. Актьорите напрекъстното усевершстват уменията си.

# 290
Грубо и грозно... Такъв типаж ли е Сърменов или има лична вражда?

# 291
И мен ме подразни " творбата" на Сърменов. С тази просташина сам се е прострелял  в крака. Звучи като комплексиран чичка.
Има моменти,в които сериалчето доста ме отегчава  но май ще ми липсва като свърши...
Пропуснала съм ,че поличките солей са се завърнали след около 40 г. 🤣 Аз напоследък заради работата съм все с панталон.

# 292
Злобничко малко, да. То как се отговаря изобщо на нещо така сипано ти на главата изведнъж, Филип защо се е мъчил изобщо да отговаря. Дано не им се засичат бъдещи ангажименти, явно си имат някаква вражда.

# 293
Кое е момичето, което играе Мишето?

# 294
Грубо и грозно... Такъв типаж ли е Сърменов или има лична вражда?
И друг път съм му засичала изказвания и интервюта ,такъв е за мен

# 295
Как е името на актрисата в ролята на Галя? Кейт Никълс се води сега, а иначе? Пламена коя?

# 296
Божилова.

# 297
Страхът на Алекс,изпечения адвокат,да му вземе сина някаква развей прах майка е нереален.

По принцип съм съгласна, че е нереален, обаче нали знаете... Когато се случва с теб нещата ти изглеждат много по-сериозни и страшни, отколкото като гледаш отстрани, затова мисля, че от части е оправдан, пак казвам отчасти.
Винаги, когато проблемът е твой се чувстваш безсилен и си мислиш най-лошото.
Плюс това той е адвокат и именно, заради това знае предполагам и се страхува, че повечето пъти осъждат детето на майката. 🤷‍♀️

Кое е момичето, което играе Мишето?

Актрисата се казва Мария Валдобрева. Много е мила и сладка.

# 298
Ех, тая купа. 😁😁 Радо, Радо май нещо не я поправи както трябва. 😁😁

Бре 😲 Да видя Вени да защитава Галя. Явно връзката й с Христо я променя може би към добро. Нема лошо. Любов да има. 😌

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 21:43 от itshristina

# 299
  • гр.София
Ха-ха, тази купа все едно 5-годишния ми син я е залепил Joy

Общи условия

Активация на акаунт