ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 289
  • 537
  •   1
Отговори
# 405
И този сериал тръгна добре … а някъде отиде !!

# 406
Да, като всичко което продължава дълго.
Страшни глупости с децата, принцеси, гущери..
Многи сладки Дана и Радо как се гушнаха.

# 407
Значи не знам как да намеря думи за да опиша Галина. Grinning

Спойлер

Скрит текст:
Сега гледах 97 епизод защото съм на почивка и нямам телевизия Grinning, но както и да е.... Значи каквото стана стана за мен и се разбра че Галя изобщо не иска да се развежда със Слави и явно ще има кекс както бяха се награбили в апартамента им, но от промото се вижда че Вени ще ги хване на калъп в апартамента на Филип. Добре де аз не мога да проумея , защо като знаеш че не искаш развод си намери друг партньор и да му даваш празни надежди. Филип за мен е кавалер. Какво ли не направи за Галя, но явно тя не си пускаше Слави. Всичко беше супер с изненадите и т.н , но Галя си пропиля шанса да бъде с Фил. Въпроса е дали Вени ще каже на Филип за това. За мен той е доста чувствителен и не знам как ще го приеме. Ето Вени за последните епизоди все едно е друго момиче от както са гаджета с Христо. Просто Галя е едно тъпо парче.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 22:39 от itshristina

# 408
Може би ще завърши с отворен финал или нещо подобно (колкото и да не ми се искаше). Остават 4-5 серии до петък. Не вярвам да се случи нещо особено с този флегматичен сценарий. Все се надявах да съберат Яна и Тодор и тя да стане нещо като майка за Кики, но може и да не стане. Тя си слуша мама и се натиска при Здравко. При Галя също очаквах друго развитие. Какъв е смисълът - връща се при този който я прави нещастна, пък бил той и баща на децата й.

# 409
Голямo изпудване с децата пада, Слави и Алекс се чувстват несигурни. Галя би получила децата при развод, явно и Алекс се страхува, като се позовава на опита си.
Тая серия нямаше и помен, че гледаме комедия

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 22:43 от fchelata

# 410
От както почна "сезон 2" на сериала няма помен че е комедия....

# 411
В Турският сериал в 20 часа, има по- забавни моменти 🤔

# 412
  • Галифрей
Комедия беше някъде първите серии. Вече незнам как да ги опиша тази гадни жени.  Трябваше да ги затворят женките ( без Дана)  като в Big Brother  с един Кулагин. 😂 Много прекалиха с тази драма дори в испанските сериали  няма толкова.
Дори децата от доста врече ме дразнят много освен Вени,Христо,Биби и Нико.
Освен това няма реалистичен бг хумор,

# 413
Харесвам сериала, но и аз напоследък нещо не съм въодушевена
Добре, че свършва тая мъка и на негово място почва "Влад".

# 414
Яна толкова ли не може да заеме позиция пред майка си, аха да се измъкне от оковите и хайде нещо стане и тя пак ... между два стола ... И майка й защо не вземе Здравко у тях като толкова му трепери?

# 415
  • Галифрей
За Яна не съществуват  женски права. Живее в миналото.  Само риве 🙄 Трябва да направим класация коя е най-бездарна,глупава, ужасяваща проклетия. Май всичките влизат там 😆

# 416
Като цяло сериалът винаги е страдал от биполярност. Хем комедия, хем мелодрамата е неспирна. Пък най-подчертана биполярност имаше, където по едно и също време вървеше малоумната история с детската сватба на Макс и Кики, която отнемаше половината епизоди, а по едно и също време имаше по 2-3 минути сцени как Чучи и Слави се мляскат, разсъбличат и се хвърлят по кревати, та хем някакви инфантилни бебешки сцени, хем секс 😁 не се знае за каква аудитория правят сериала.

# 417
Има нещо вярно. Simple Smile
Тошко как се нахендри, едната сърдита и се фръцна, сега и другата. Жени! 😁
Дана каква приятна откачалка е.
Кво ревеше като магаре здравестия, че изпуснах? Как се реши кака Яна да му рекне всичко в очите?
Не ми харесва това момиче за Тодор.
Този баламурник Алекс сериозно ще ѝ остави апартамента на онази и ще иде на квартира. ЖДНБ!
Наредих ги. Joy

# 418
Хаха пропиха Мишето, всеки път пият татковците и Мишето.
Тодор сам се нахендри

# 419
  • Галифрей
Яна и Маги изобщо не се подходящи за Тошко. Но той Яна та Яна 🙄😒

Общи условия

Активация на акаунт