ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 303
  • 537
  •   1
Отговори
# 390
Не знам какво играе Вива, но го прави страхотно! Вероятно е една от най-дорите актриси в сериала. Особено сравнена с "новата" на Тошко - много е зле, самодейност някаква.

# 391
А Дана защо се разсърди на Радо, че съм изпуснала?

# 392
А Макс как така се завърна, платиха ли откупа ? Че и аз нещо се бях разсеяла Simple Smile

# 393
А Макс как така се завърна, платиха ли откупа ? Че и аз нещо се бях разсеяла Simple Smile
Не, Роман имаше пейсмейкър на сърцето и му прилоша по време на размяната. Искал е парите, за да му направят операция.

# 394
Не умря ли?
И аз толкова гледах.
Те бяха ли се уговори ли с Вива за откупа, да делят?

# 395
Не умря ли?
И аз толкова гледах.
Те бяха ли се уговори ли с Вива за откупа, да делят?
Не, нали Алекс като доведе Макс каза, че по пътя са закарали Роман в болница за операция.

Не са се уговаряли.

# 396
....Не, Роман имаше пейсмейкър на сърцето и му прилоша по време на размяната. Искал е парите, за да му направят операция. 

Напоследък  двете суперглезени деца Макс и Моника  така ме дразнят , че .... Горкият бандит направо  се скапа от  лигавщините на Макс .
Като започнат с това "моля те , моля те".... Странен "педагогически" подход демонстрираха Дана и Тодор -двете принцеси-кокошки сами да се осъзнаели и да се приберат у дома .

Простотиите Яна-онзи-тъщата  пък вече преливат .
Образът на Алекс също се сдуха . Великият адвокат толкова не може да намери мотив , за да вземе родителските права над детето , а се оставя да го манипулират .

За да не е само лошо , ще напиша ,че времето е прекрасно за море ! Приятна почивка на всички , които са се уредили с отпуск Grinning !

# 397
Laughing
И Юли вече малко ме дразни Simple Smile,може ли да е такова сериозно дете,изобщо не се усмихва.И не е от ролята и при Цитиридис беше същият.
Юли всъщност е доста усмихнато дете, не правете заключения от участие в едно шоу  Laughing Laughing Laughing

# 398
Е,хайде сега ще си правя заключения каквито искам.Simple Smile Впечатленията са си мои.Ти ако го познаваш лично и в ежедневието се държи по друг начин,ок.

# 399
Честно казано като за комедия добре, че така извъртяха нещата с Макс. Да няма някакви криминални драми, а сега даже Алекс му спаси живота. Мони голяма манипулаторка, хубава е каузата й, но... А Радо май се накланя към Дана повече, отколкото трябва... Изпуснах по-миналата седмица епизодите. Радо и Дана наистина ли спаха заедно? Последна гледах като останаха затворени в мазето, после как се развиха нещата там долу?

# 400
Е,хайде сега ще си правя заключения каквито искам.Simple Smile Впечатленията са си мои.Ти ако го познаваш лично и в ежедневието се държи по друг начин,ок.
Познавам го лично, да Laughing Закачка беше , естествено , че впечатленията са ви лични. Simple Smile За съжаление при писмено общуване не се хваща итонацията като си пишем. Просто не бих си правила изводи какво е едно дете от едно филмче или шоу. Хубав ден от мен с най-добри чувства ! Wink

# 401
Така намекнаха, че са спали на караокето. Дана е моят фаворит от този сериал, много стабилен персонаж и актрисата може би е най-добрата от женския състав. И майката на Янчето, която така й лепна ролята, че още малко ще повярвам, че в реалния живот му трепери на Здравко Joy А и Зайката, забравих и тя е много естествена в простотата си Grinning

# 402
Рада,щом го познаваш лично сигурно знаеш по-добре.Детето явно се е притеснявало на снимките.И от мен най-добри чувства Hug
Магнолия,гледай следващата серия обезателно. Grinning Паднах от смях със сем.Владимирови в леглото.Кратко беше,но много забавно.

# 403
Рада,щом го познаваш лично сигурно знаеш по-добре.Детето явно се е притеснявало на снимките.И от мен най-добри чувства Hug
Магнолия,гледай следващата серия обезателно. Grinning Паднах от смях със сем.Владимирови в леглото.Кратко беше,но много забавно.

Ооо, благодаря Hug Имам желание да изгледам и четирите серии, които изпуснах. Ще ги потърся.

# 404
  • Галифрей
Аз сега гледах  последната серия и ам иде ми да ударя главата в стената 😆

Спойлер

Скрит текст:
Дам какво да кажа аз ацки се ядосах на кака ви Яна. Минава отвсякъде границите на пълната си тъпотия. Нищо не й пречеше да бъде с Тошко,после той и бил виновен. С какво? Спал е с Маги след пиянска вечер. Е голяма работа. Те никога не са били във връзка. Тя го използваше, после хъм мрън Здравко  това онова 😡 Държи все едно са във връзка и той е изневерил о боже 😤И ся той каза на Магито да си върви и ся ще тичка след кака ви Яна,да й каже,че през цялото време я обичал и на баба ти хвърчилото.  А тя сега от гняв мисли да си върне нейният пържолан.

Общи условия

Активация на акаунт