ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 304
  • 537
  •   1
Отговори
# 375
Сватбените снимки бяха върха на глупостите! Даже тръпки ме побиха. Ама ако продължават така, Яна може и да изпусне Тошко. Епизодът беше пак едно и също и докато гледах, и на мен все ми се струваше, че на и моя чай наистина му липсва ром 😏

# 376
"Тошко" не може да се разгърне, много спъната роля.
Повече от него ми се гледа, в диалог с  Дана или със Слави, струва ми се, че биха импровизирали забавно.
Вместо това гледам Здравко, Яна и Еми, които се трудят по ролята, но някак тегаво стои. Кахърни образи.

# 377
Хора, колкото и да е непроятно, че ни дават и тъпчат на Яна и майка й, мога да ви дам пример от 1 лице с моята, само че тя не е като нея, йараща ме да се женя, моята е категорична, че аз мъж не трябва да имам. Както и да е,  сериала е трябвало да бъде с 150 сетии, намалили са го заради нисък рейтинг през 1 сезон, чудя се щом тогава е бил нисък, а аз съм се смяла на почти всяка серия, в момента с драматичните глупости, каква ли е гледаемостта. Поне дават сръбската версия, като достигнат сериите, там ще видим продължението какво е. Момчетата играят, децата също, жалко, че сериала тръгна с голям ентусиазъм, имаха какво да разгръщат в персонажите, сега няма нищо, дават ги да се оплакват, да пият, кражби на деца, луди майки, глупави мъже и истерясали жени. Че то по-зле от хорър. Наскоро ми беше попаднало клипчето при старта на сериала, с каква радост режисцора говори , как сериала е планиран да бъде с 140 серии, щяло да е комедия, забавно, то беше, може би първите 30 епизода. После вече постепенно го направиха евтина сапунка, чакаща да се съберат всички накрая , което го очакваме от началото.

# 378
Кога би трябвало да приключи ?

# 379
  • Cyprus, Пловдив
Сватбените снимки бяха върха на глупостите!

Да, голяма тъпотия! И този Здравко като види нагласените снимки няма ли да попита защо него го няма на нито една снимка Joy

# 380
Имаше един виц.
Дете пита майка си защо го няма на снимките от сватбата, а тя му отговаря, че е бил до музикантите. Че и Здравко.
Големи недомислици. И изнудването, и сватбата.

# 381
Всяка една сюжетна линия е абсурдна, несмешна, ако авторите са си мислели друго, обидна за зрителя. Смешките около Зайка са на ниво детска градина.
Само заради Радо и Слави гледам, прекрасни актьори.

# 382
Е, то сюжета не е ли по чужд сценарий, т.е. в оригиналния филм е така заложено да се развият нещата или не?

# 383
  • Галифрей
Незнам, ако някой е гледал отигинала да каже. Може би там нещата са по различни. Както казват хората сериала стана тип турска сапунка. Забелязох,че някой реплики ги обесняваха все едно са маумни. Аз не съм гледала последните епизоди. Май днеска е финала?

# 384
Добре,че довечера свършва и дано няма продължение с трети сезон,а като си помисля с какво нетърпение чаках втори,язък.Имам пропуснати епизоди и изобщо не смятам да ги наваксвам,то и без това не се случва нищо съществено,нито интересно,нито смешно.

# 385
Другия петък е финала. Просто днес е двоен епизод.

# 386
Другия петък е финала. Просто днес е двоен епизод.
явно аз не съм разбрала и зяпах пряко сили двойния епизод с идеята да видя как ще свърши, овидя ми се.

# 387
Реално Мони направи епизода това което беше в началото. Смях се със сълзи това с как с прахосмукачката да направят опашка на Мони. Grinning Горките момчета, но за капак май и дъщерята на Тошко ще им прави проблеми. Grinning Grinning
Добре че Макс се върна.
Аз още се чудя как Филип търпи още Галя. Той целувки по врата с цел малко кекс, но явно го държи на сухо. Оф, ма Галино как го отрязваш такъв мъж.... Немам думи. Да се връща при Слави и там да си оправят нещата..
Фил с Дана трябваше да са двойка, поне щяха да са интересни.
Знаех си че Здравко нищо му няма.
Може ли Еми наистина да е бременна????

# 388
Глория Петкова / Вива / не е ли моделка, по спомен леко скандална? Ако е тя, не знаех, че е актриса, то много ми харесва играта й.

# 389
Защото играе себе си, може би Grinning

Общи условия

Активация на акаунт