ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 307
  • 537
  •   1
Отговори
# 360
Честит рожден ден на Мишето (Мария Вълдобрева) !
Много хубаво момиче … ама каква роля са й дали Sad

# 361
Направо ми мирише на постановка отвличането на Макс. Смятам, че Вива е комбина с Роман.
Не могат да разделят фаталният Радко, всяка го напада. Този, който първи сезон ходеше с мазната коса и петната от пот.. Най нечистоплътният- най търсен.. Лошо мнение имат за нас жените сценаристите. Simple Smile

# 362
  • Велико Търново
Връщам се от "Петък вечер".
Хора, заболяха ме и скулите, и стомахът от смях! По едно време дъх не можех да си поема.
Христо и Стоян са си добри, то и в сериала се вижда, а и от други продукции се знае. Филипчо си е почти същото дървенце, както като Алекс, ще има доста хляб да изяде да ги настигне. За мен приятната изненада дойде от Павел. В "Татковци" ролята на Тодор не му дава възможност да си покаже потенциала, но затова пък на сцената си го разгръща с все сила. И музикален, и танцувален, и пластичен, и супер комедийна роля прави.
А какъв танц пък имат четиримата! Ооо!...
Който има възможност да гледа представлението, да отиде. Аз вероятно бих го гледала още веднъж.

# 363
Честит рожден ден на Мишето (Мария Вълдобрева) !
Много хубаво момиче … ама каква роля са й дали Sad
Да, трябваше да й развият персонажа ..

# 364
Това че великият адвокат Александър Костов живеещ в луксозен апартамент, работещ в престижна кантора и излъскан по последния писък на модата има спестени 20 хиляди лева ми дойде много недостоверно. Та аз имам спестени малко повече пари, където до скоро работех като проста учителка в провинцията.

# 365
Спестяването не му е било приоритет , човекът си каза къде са му парите

# 366
Ами нали каза,че парите му са в костюми. Grinning И големият успешен адвокат,който знае сигурно всички скрити вратички на закона не може да ѝ вземе детето на майката-безработна,бездомна и тн
А пък кому беше нужна тази драма със Здравко?Приказки за самоубийство в детски,развлекателен,комедиен сериал!
И Юли вече малко ме дразни Simple Smile,може ли да е такова сериозно дете,изобщо не се усмихва.И не е от ролята и при Цитиридис беше същият.

# 367
Връщам се от "Петък вечер".
Хора, заболяха ме и скулите, и стомахът от смях! По едно време дъх не можех да си поема.
Христо и Стоян са си добри, то и в сериала се вижда, а и от други продукции се знае. Филипчо си е почти същото дървенце, както като Алекс, ще има доста хляб да изяде да ги настигне. За мен приятната изненада дойде от Павел. В "Татковци" ролята на Тодор не му дава възможност да си покаже потенциала, но затова пък на сцената си го разгръща с все сила. И музикален, и танцувален, и пластичен, и супер комедийна роля прави.
А какъв танц пък имат четиримата! Ооо!...
Който има възможност да гледа представлението, да отиде. Аз вероятно бих го гледала още веднъж.
DamaPika, и аз ги гледах и също съм много впечатлена от Павел, като бих добавила и, че изглежда много млад на живо (той си е). Сериала не го следя откакто започна втори сезон, но определено тези четиримата са се намерили и има потенциал за още забавни спектакли.

# 368
Вече не знам какво гледам.
Развалят рождения ден на Юли, Слави и Галя и пореден скандал. Ужас, но колкото и да се пенят и двамата, вече съм се отказала че Галя ще го напусне и ще се върне при него и ще си бъдат това семейство от началните епизоди.
Това отвличане на Макс нещо не го разбрах и там вече стана една скука.
За мен Здравко се преструва. Нещо много гнило има тук.
Абе какво стана с къщата на Радо и Зайка. Тотално спряха тази линия.
Галя още работи ли?
Само драми ,драми и драми. Ужас.

# 369
  • Велико Търново
Това, че Здравко се преструва, е ясно на всички. Даже тук беше "предчувствано". Освен ако не е било (не)волен спойлер от гледащ сериите предварително, де, но принципно не е чак толкова сложно, че да не го предусети човек. Здравко хубав план си е стъкмил. Само дето едва ли е предвидил, че оня там приятел ли, колега ли, може пък да го издаде по някакъв начин. Защото според мен неговото присъствие в сериала съвсем не е случайно и очаквам от този "храст да изскочи заек".

# 370
Това за Здравко беше моя мисъл дали е така е друг въпрос. 😆

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 23:09 от itshristina

# 371
  • Галифрей
Нямах нерви да гледам последните  два епизода офф ам сюжетната линия е никава логика. Драаааама и крииииндж. Майката Изма ( аз така я наричах и в другият сериал) защо не се всеме с Здравко а? Лика прилика са си 😂
Поначина,  по които са надъвкали сценарият и цял сезон няма да им стигне да го разгадаят. Преди нищо не пречеше на Яна да скочи в скута на Тошко.
Офф какво ни занимават с това,защо просто не пуснат техният спектакъл Петък вечер да се смееме със сълзи да ни е хубава на душата. Искам и аз да го видя 😳🥺❤

# 372
Хаха, и аз на всяка сцена на Здравко и майката все си мисля, че вече трябва да вземат да се вземат. То бива, бива, ама тия нямат никакви граници

# 373
Яна какво толкова ги слуша и тя. А майката какво си мисли че прави? Доброто на детето си ли? Макар да е често срещано майката на момичето да тъпче детето си, защото смята зетя за много подходящ.
Яна да се мести при Тошко, че тая новата ми е много неприятна.
Пък Вива как ме ядосваааа. Макар актрисата да играе суперски. Ама открадна пръстена на Еми, навря се в къщата им, даде си момичето спестяванията да плаща нейните заеми, а тя ще повишава тон и ще обижда!?! Мореее, малко беше боя, малко. А якото адвокатче заради Макс се превърна в мекотело.

# 374
Слави трудно може да каже извинявай или благодаря както стана в този епизод. Не стига че Филип му помогна с гумата и пак намира нещо да се заяде с него. Пък останалите как ги гледаха явно очакваха нещо по-така. Grinning Grinning
Христо за едно беше прав. Техните за наказания може да са на едно мнение , но затова че развалиха рождения ден на Юли са невинни... Браво на Христо че им каза истината.
Яна е зле. Аз такава майка като нейната не искам. Ужас.
Тая новата на Тошко и аз не я харесвам има нещо гнило при нея.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 00:13 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт