ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 829
  • 537
  •   1
Отговори
# 345
Сигурно свършва другата седмица.

# 346
  • плевен
Здравейте,сериала свършва на 29.07 с двоен епизод.

# 347
Честит рожден ден на Мишето (Мария Вълдобрева) !

# 348
Ей, наистина прекалиха с тия отвличания на деца и тъпотии.

# 349
Аз да си лежа на шезлонгчето, а ти да копаеш, плевиш… Joy

Сега Здравко като го забият с амнеза,  Тодор пак има да чака Яна.
Ситуацията с Валерия и истериите на Еми вече са доста досадни.
Слави си е баща на място, дано не се съберат с галя пак, че тя не може да го оцени нито като баща, нито като съпруг.

# 350
Линията Здравко-Яна-майка на Яна ми е вече мега досадна, едва ги издържам. И изобщо всички потънаха в едни драми и истерии,само  зайка остана да ме разсмива с простодушната си елементарност,скапаха и този сериал,а ми беше много на сърце.

# 351
  • София
Мдааа, Яна-Здравко-мама са супер досадни. Драмата с Макс също. Слави и Галя, макар и скучни, са поне достоверни. Доста развеждащи се се държат точно така.

# 352
Помня времената, когато сериала беше все още комедия

# 353
В образа на Дана има много потенциал. Не знам защо не го развият. Виждам ги  много добра двойка с  Филип. Вместо това ни занимават с противния Здравко.

# 354
Аз умрях от скука от драмата с Макс. Остави, че глупаво скалъпена ами и толкова лоша игра.. Макс беше най-достоверен.
Това с жиголото Радо вече го гледахме.

# 355
Относно лошата игра на Филип и Еми, миналата седмица Калин Сърменов ги беше разкритикувал , а Филип Буков беше много възмутен. Сега , когато гледам последните епизоди , мисля че Милото  е бил много прав.

# 356
Относно лошата игра на Филип и Еми, миналата седмица Калин Сърменов ги беше разкритикувал , а Филип Буков беше много възмутен. Сега , когато гледам последните епизоди , мисля че Милото  е бил много прав.
Joy  Може артистите също като нас да са отегчени от тъпотиите , които им поднасят като сценарий.  Колкото до К.Сърменов , не ми харесва ,че така брутално  гази млади колеги , а не че  двойката са някакъв шедьовър , дано се понаучат .

Добре ,че вече  не съм съвсем млада Joy , защото сцените със сексуалния космат , дребен звяр  щяха да ми подействат като химическа кастрация .

Много ме умори историята с Макс и  лудата му майка , почти колкото дивотията Яна-Здравко-бабишкерата .

Все ми се струва ,че накрая  Галя ще си подвие опашката и ще се прибере  у дома . Нейното хем сърби,хем боли - искала да си е пълноценна майка , но дистанционно , Слави я дразни и вълнува същевременно.... Филип направо  ще го хвърлят на  някоя друга мацка .
Ще издържа до 29.07 Hands Thumbsup

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 20:01 от Ели-ТАЛ

# 357
И аз се подразних малко на Калин Сърменов, но ако трябва да съм честна не им се получават съвсем ролите и по-специално на Стефани.

Актрисата, която играе майката на Яна да не й е майка в реалния живот? Откривам прилика в лицата Grinning

# 358
Основната ми критика към сериала е, че не показват достатъчно сцени между бащите и децата. Нали такива са заглавието и целта на сериала?

Вместо това гледаме флегмата Яна и побърканата й майка.

# 359
И двете актриси в ролите на Яна и Дана говорят като мумии,някак през зъби процеждат репликите,без да движат устните си,прекалено са ми статични и двете.Дана отвреме навреме живва,обаче Яна.....като полупрепарирана е.

Общи условия

Активация на акаунт