ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 262
  • 537
  •   1
Отговори
# 435
Тя изобщо не участва. Joy
Играеше в ОЖ.

# 436
  • София
Сега я потърсих Теодора, изобщо не прилича на дядо си 🤣

# 437
Теодора Кулева е внучката му.
А тя в коя роля е?
Теодора Кулева не участва в сериала. В ролята на Маги е Славена Зайкова

# 438
Теодора Кулева е внучката му.
А тя в коя роля е?
Теодора Кулева не участва в сериала. В ролята на Маги е Славена Зайкова
Обаче си приличат двете доста.

# 439
Хаха казах ли ви! Който се кара с такава страст не е безразличен. Галя ще се върне си мисля.
Утре ще е интересен разговора между Дана и Галя, кой с кого е спал. Grinning

# 440
Ама Дана наистина ли е спала с Радо? 😲

# 441
Да, след благотворителното караоке
Аз гледам 99, след толкова глупости, дето не извъртяха, комедията леко се завърна.

# 442
Записвам се в темата Simple Smile току що гледах 99 епизод (тоест утрешния), само че кажа, че е много интересен. Някой има ли спойлери как се развиват натам нещата? 140 епизода са нали?

# 443
Ето и финалния епизод на "Татковци" - https://playtube.tv/watch/%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D … lHeiTLGetrvx.html

Да си призная, поплаках си малко.... Доста мъчно ми стана, много хубав финал, но много бързо свърши....

# 444
  • София
Гадно ми е за Чучи и Филип, макар че знам, че това се случва. Хората използват хора.

# 445
После няма ли да има още един сезон?

# 446
  • Галифрей
Аз сега изгледах финала какво да кажа найстина го ей така на бързо. Но да  айде после ще коментирам.
Иначе последно
😂

# 447
Не ми се иска да свърша сериала. Даже и да няма толкова смешни моменти, ми е като свеж полъх. Цветен е и подбора на музика ми харесва.

# 448
Не ми хареса , да бъда честна, вс наистина стана като щракване

# 449
Умирам от смях с некадърната игра на актьорите. Друго не ми остава.
Дана например най-вероятно е от класа на Стефан Данаилов. Той по вид си ги избираше, по-скоро при нея по фигура, по дълги крака. Интонация - нула. (Проверих я. Не е негов кадър, ама е като негов.)
Изобщо, прави ми впечатление как повечето от нашите актьори играят себе си. Друг пример за ученичка на Стефан Данаилов е София Бобчева, пак супер странна интонация и винаги в образи на хахо.
Разбира се, не всички негови ученици са дървета, но много от тях.
Но върхът на смеха е актрисата в ролята на служителка в общината. Толкова фалшива игра, че човек може наистина само да се смее. "Диалект", приложен в една-две думи. Потресающ непрофесионализъм, както би се изразил Денди, мир на душата му.
И тази актриса, ако е такава изобщо, не е прохождаща.

Общи условия

Активация на акаунт