ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 268
  • 537
  •   1
Отговори
# 420
Мони в началото беше много притеснена и никак не ми харесваше, но сега от децата тя играе най-добре, вижда се страхотно развитие. Останалите деца са си същите
За мен най-некадърни актриси са майката на Яна и Дана. Харесвам ги и двете, но играят и говорят ужасно искуствено, нищо че ролите им са запомнящи се.
Вива толкова добре играе, че ми се иска да ги съберат с Алекс, въпреки че тя си е с отвратителен характер.

# 421
Някой спомена, че Вива играе себе си, разбираемо е, че й се получава. Моделката  ( която играе Вива) е имала супер кратко и незапомнящо се участие във Биг или Вип Брадър, някой помни ли нещо?

# 422
  • София
"Маги" удивително прилича на дядо си.

# 423
Помним, помним я Глория в ББ. Перманентно пияна и се разхождаше с ножове. Пък и като художничка се пробвала, имала колекция картини на
Скрит текст:
фалоси
. 😁 Но след това се покри, омъжи, роди и накрая я видях миналата година в сериала  Денят на бащата и се справяше добре. Тук не особено. Та явно е всестранно развита личност.

# 424
Маги много нахална, Тодор й казва "не ми се говори", тя - "ама как да те развеселя"... Залепи се за него...чак у тях отиде... Не я харесвам изобщо, а за Тодор още по-малко. Всеки влиза, където си иска, врати не заключват.
Яна как събра смелост и му призна, че го обича..., а той момента да не е подходящ... А Вени и Христо са ми много сладки, такава положителна промяна у Вени не съм и предполагала. Мислех обратното, че тя ще подхлъзне Христо по нанадолнището...

# 425
  • София
Е сега, то все някой трябва да вземе инициативата. Ако ММ не ми беше грабнал чашата с вода по време на супер тежка среща още нямаше да сме заедно.
Тогава не се познавахме и бяхме в различни "лагери"

# 426
  • Галифрей
Поне има промяна вече има най-добрата двойка Вени и Христо. Иска ми се да има повече моменти с тях.

Галка почва да взима първо място на най- противната жена която съм гледала в тв предаване.

Спойлер

Скрит текст:
Галка и Слави правиха луд кекс,че чак направиха кочина 🤢 На всичкото отгоре той и каза,че всичко и прощава и да не се развеждат. А тя хъм мрън, дразнещо поведение. После ходи при Дана да се прави на безгрешница. Излъга,че не е спала със Слави. После като седеше до Филип как нямаше грам човешничка в нея, групо поведение и завъртя очи. Свкаш той е досада. На другият ден Глака и Слави се награбиха, обаче Вени ги хвана. Измислиха някаква налепа история,че тя му глади още дрехите. Слави беше без тениска, не мисля,че се хвана. После като излезе, го направиха на дивана на Филип. 💀

# 427
Скрит текст:
На финала да не се върнат в изходно положение, както си бяха в първата серия ... Satisfied

Слави и Чучи и те не искрят с изпепеляващи страсти, както и Галя и Филип...

# 428
Съгласна, от както Галя се натресе при Филип няма грам романтика от нейна страна, но Филип какво ли не направи чисто от романтика и пак тя недоволна. 🤦‍♀️🤷‍♀️

# 429
Пробутват хепи енда набърже набърже, междудругото изключително рязка метаморфоза при героите

# 430
  • Галифрей
Няма защото са създали,толкова драма,че и 60 епизода няма да им стигнат

# 431
Момичето не е внучката на Тодор Колев

# 432
  • София
Момичето не е внучката на Тодор Колев
Някой тук писаю че е. Но наистина прилича. Тръпчинката на брадата, носът, но явно съм си го внушила 🤣.

# 433
Теодора Кулева е внучката му.

# 434
Теодора Кулева е внучката му.
А тя в коя роля е?

Общи условия

Активация на акаунт