ПАРИЖ - 16

• 46 064
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Някой който е ползвал.може ли обясни как и от къде се купуват Навиго картите? Дали може да ги купим от летището шарл де гол?
Да, купихме си от билетния център, който е на изхода за RER. Там има и машина за снимки, но ние си носихме от България.
БИМБА, отговорих ти вече на този въпрос Simple Smile
Много благодаря за споделената информация. Наистина е много полезно и лесно ако някой се опит обясни вместо да открива човек топлата вода.

# 166
  • София
Здравейте !И нашето семейство планира екскурзия до Париж есента .Дъщеря ми и мъжа ми искат да ходят на мач на Песеже ...съответно датите ще знам когато обявят през август мачовете .Сигурна съм ,че темата ще ми бъде много от полза

# 167
  • Берлин
А как стои въпросът с пушенето в Париж? Последно във Франция ни предупредиха, че има глоба (май 200€ съм запомнила) за пушене на обществено открито място.

# 168
Здравейте, може ли помощ с идеи какво да посетим с децата. Записала съм Лувър, Айфелова кула, Дисниленд, парк Villette, Jardin Des plantes, musee Rodin. Нещо друго интересно за деца тийнейджъри?

# 169
Това за колко дни сте го планирали?

# 170
За седмица:)

# 171
  • София
А как стои въпросът с пушенето в Париж? Последно във Франция ни предупредиха, че има глоба (май 200€ съм запомнила) за пушене на обществено открито място.
Аз си пушех без никакъв проблем на открито. Само в Дисниленд съм виждала обособени  за това място и съответно всички се съобразяваха!

# 172
Отговарям си сама - зоопарка ще посетим и музея на науката и индустрията. Май време за повече няма да има:)

# 173
  • ВАРНА
Отговарям си сама - зоопарка ще посетим и музея на науката и индустрията. Май време за повече няма да има:)
Аквариуимът, който е до Айфеловата кула, не си заслужава. Само на едни медузи се зарадвахме с дъщеря ми  (11г).
В центъра Жорж Помпиду ни хареса на нас. Но детето ми е с интереси в областта на изкуството

# 174
Ако става дума за зоопарка  Vincennes,той не е голям.Може да се разходите в парка или в замъка  Vincennes.За едон ден става.

# 175
Ако става дума за зоопарка  Vincennes,той не е голям.Може да се разходите в парка или в замъка  Vincennes.За едон ден става.
Предполагам, че да. Освен ако няма друг

# 176
Има в Тоари ,но е по-далечко.Извън града е и става за еднодневна екскурзия.

# 177
Здравейте, ние също смятаме да посетим зоопарка в Париж и в момента се опитвам да купя билети. Тъй като сайта е изцяло на френски ми е доста трудно да се ориентирам. Също така никъде не ми дава да избера дата на посещението и вече се чудя има ли смисъл да се мъча или ще е по-лесно да си ги купим на място?

# 178
Да няма нещо специално в датите от 1 до 6 Юни. Сега гледах и се опитвам да закупя билети за Айфеловата кула и всичко е разпродадено. А до 31 Май всичко е свободно...нещо не си го обяснявам защо?! Някой информация да има?
Иначе ако не успея да си купя може ли на място да се вземат за до най-горния етаж?
Мерси

# 179
  • София
Иначе ако не успея да си купя може ли на място да се вземат за до най-горния етаж?
Мерси
Ние март месец си купихме на място. Чакахме около час на опашката, но разбрах че сега е много натоварен период и вече се чакало повече.

Общи условия

Активация на акаунт