ПАРИЖ - 16

• 46 105
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
  • Близо до морето :)))
Здравейте!

Искам да благодара на всички за подробната информация. След две седмици и половина ни предстои пътуване до Париж, за нас със съпруга ми ще е трето такова, но за децата ще е първо. Минаха 10 г. от последният път и определено всичко, което споделяте ми е полезно. Аз също имам притеснения относно билетите за Айфеловата кула. Близо месец преди денят за който исках да закупя билети, всичко беше разпродадено. Не очаквах, че трябва още по-рано да се заема с тази задача, досега не съм имала проблеми, но и сезонът е бил друг. Следя всеки ден, виждам, че за някои дни се променят нещата, има ли някакъв шанс да се освободят билети дни преди съответното посещение? Доста ми е притеснено, защото за децата това е едно от нещата, за което се вълнуват много. Ако не успея да закупя все пак онлайн предполагам, че колкото и да трябва да се чака все ще успеем да вземем на място или?

Моля, споделете?

# 241
Относно "Ивайло" - 25 евро на човек общо или за дете има друга цена? Защото ако е 25 евро изобщо на човек, доста му е скъпичко. От rstransport ни дадоха цена 21 евро на човек за 11 човека с две коли и 16.25 на човек за 8 човека с една кола (отиваме 3 семейства, ще се върнем двете само) от Бове до адрес и обратно. Като на идване адресът дори не е в Париж, а в Сери. Връщането е от избран от нас адрес в Париж до Бове.

# 242
  • На планетата Земя
Ако всичко е изкупено, а държите да купите билет още сега, без да разчитате на опашка пред кулата в самия ден, може да опитате със сайтове като
Get your guide
Viator

# 243
Последно преди 4 години не успяхме да се качим до върха. На касите ни казаха някакъв час в който ще има билети, отидохме и чакахме повече от половин час, не пуснаха такива билети и се отказахме.
Не знам дали такъв ни беше късмета или често е така.

# 244
  • ВАРНА
Споделям опит с качване на Айфеловата кула -
Още на първия ден от престоя ни в Париж с дъщеря ми се качихме на кулата с билети за 21ч. За детето ми това беше първо посещение в Париж, първо качване на кулата. Градът беше осветен, красота, гледката разкошна. На дъщеря ми обаче не ѝ хареса. Няколко дни след това качихме Триумфалната арка към 19ч и там беше в пъти по-доволна, защото се виждат забележителностите, а "не само светлинки".

# 245
Аз бих добавила небостъргача Монпарнас (така ли се казваше). Като ходихме преди 5-6 години, се качихме на него. Цената беше около 12 евро и се вижда Париж от край до край, барабар с Айфеловата кула. Голяма красота. Този път отиваме 3 семейства заради Дисниленд, с много малки деца, и няма да обикаляме много. Основните забележителности в един ден само - Кулата, Лувъра, Нотр Дам (Квазимодо и Есмералда все пак). Ден 3 ни е за зоопарка.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 16:43 от Змимка

# 246
Цената на Монпарнас в момента, на място, е 20 евро за възрастен, 15 евро до 18 г., 8 евро до 12 г. Гледката вечер е невероятна.

# 247
  • Бургас
А Нотр Дам още е затворена и се ремонтира.
От Сакре Кьор също се вижда Париж, безплатно:)

# 248
А Нотр Дам още е затворена и се ремонтира.

Знам Simple Smile Но децата поне отвън да я видят Simple Smile
Цената на Монпарнас в момента, на място, е 20 евро за възрастен, 15 евро до 18 г., 8 евро до 12 г.

Ухаааа......

# 249
И аз препоръчвам да не пропускате Кулата Монтпарнас ( Tour Montparnasse )
Ето гледката вечер

# 250
И аз останах много доволна от качването ни на Монпарнас. На Айфеловата изобщо не бях и планирала качване.

# 251
Ако всичко е изкупено, а държите да купите билет още сега, без да разчитате на опашка пред кулата в самия ден, може да опитате със сайтове като
Get your guide
Viator

Благодаря! Сега проверих в тези сайтове, до колкото успявам да се ориентирам цената излиза 4 пъти по-висока от колкото в официалния сайт. Това възможно ли е, и някой купувал ли е от тях билети?

# 252
  • Варна
не е баш толкова много чакането само да не е уйкенд или празник

# 253
Мен не ме притеснява дори и да се наложи да чакаме. По-скоро ме безпокои това да не би изобщо да не успеем да се качим.

# 254
На мен най-много ми харесва гледката от кулата на Нотр Дам,но е затворена още. От Монпарнас също.

Общи условия

Активация на акаунт