ПАРИЖ - 16

• 46 121
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Burgas, Bulgaria
Има фиксирана тарифа на такси от ШДГ -50 евро,независимо колко души сте.Тея трансфери са доста по-скъпи.

# 541
  • Sofia
pampinela, от него е цената.

# 542
  • На планетата Земя
За пръв път чувам за фирма Тея трансфери. Може ли малко повече информация?

Няма такова чудо като фиксирана тарифа 50 евро при такситата, работещи с брояч/апарат.
Другото е шатъл (частен или споделен) и цена от летището до Париж за 50 евро без значение от броя на хората, е химера.

# 543
  • Sofia
Тея= тези

# 544
  • Burgas, Bulgaria
Напротив -има фиксирана тарифа от летище ШДГ-през юли бях в Париж и така  се придвижихме до хотела ни ,(до Лувър).Не бих си позволила да подведа никого с невярна информация.

# 545
  • Burgas, Bulgaria
Мерси  Шантал.Напротив има фиксирана тарифа на такси от ШДГ-така се придвижихме до хотела ни (до Лувър).Не бих си позволила да дам невярна информация. Като отидете до такситата има големи табели с цената -50 евро ,без значение колко души сте.През юли бях в Париж ,,не вярвам да нещо да се е променило.

# 546
  • На планетата Земя
50-55 евро е нормалната тарифа на такситата до центъра на Париж, затова са я обявили фиксирана, за да е спокоен чужденецът клиент, че няма да му надпишат сметката с пренастроени броячи. Това ще е цената за от 1 до 4 пътника в кола. Ако сте повече, просто няма да можете да влезете в това такси и ще трябва да търсите алтернативи. Това имах предвид, като коментирах мнението "независимо колко души сте, цената е една и е фиксирана".

# 547
Здравейте пътешественици ! Четох ви до някъде , но ми изниква един въпрос в главата .. Понеже полетът ни ще бъде Палма - Бове , трансфера Ивайло ми каза 100 и нещо евро понеже нямало да има други освен нас от полета , та на слизане от самолета няма ли вариант да се комбинираш с някой непознат за такси или нещо тскова знам ли … Другата ми питанка е понеже ще имаме 2 дена и половина на разположение как да рязпределя обиколката ? В деня на пристигането ще бъдем може би към 16:00 часа в Париж , после имаме още 2 пълни дена и на четвъртия полета ни е рано сутринта в 9:00 , а частните трансфери пътуват ли в 05:00 - 06:00 към летищата , нямам идея лога трябва да ттъгнем за са сме навреме в 9 на летището … Таа Благодаря предварително ако нвкой обърне внимание на не толкова остроумните ми въпроси 😄

# 548
От Нове най лесно и изгодно са шатълите до Порт Майо.Съмнявам се да намерите някой за комбинация .За връщане 2часа преди полета и още толкова път.За програмата зависи какво искате да разгледате .

# 549
Здравейте пътешественици ! Четох ви до някъде , но ми изниква един въпрос в главата .. Понеже полетът ни ще бъде Палма - Бове , трансфера Ивайло ми каза 100 и нещо евро понеже нямало да има други освен нас от полета , та на слизане от самолета няма ли вариант да се комбинираш с някой непознат за такси или нещо тскова знам ли … Другата ми питанка е понеже ще имаме 2 дена и половина на разположение как да рязпределя обиколката ? В деня на пристигането ще бъдем може би към 16:00 часа в Париж , после имаме още 2 пълни дена и на четвъртия полета ни е рано сутринта в 9:00 , а частните трансфери пътуват ли в 05:00 - 06:00 към летищата , нямам идея лога трябва да ттъгнем за са сме навреме в 9 на летището … Таа Благодаря предварително ако нвкой обърне внимание на не толкова остроумните ми въпроси 😄
Привет! Аз ще пътувам с Wizz на 09.09 и ще кацнем на Бове в 21ч . Кога ще пътувате вие? Тъй като и ние сме за
  2,5 дни  с две деца (9,11) и с помощта на съфорумките съставих следния план,  разбира се всичко се променя в движение:
09.09- пристигане във Франция
10.09- Дисниленд
11.09-Триумфална арка, Шанз Елизе, Лувър отвън (имам лоши спомени с деца в  Долма Бахче в  Истанбул), разходка с корабче по Сена, училището и пекарната на Марионет, PSG футболна среща (момчета),  разходка с Hop on-Hop off тур  (момичета); разходка в Монматър (иска ми се, ама няма да ни стигне времето)
12.09 Айфелова кула, Летище Буве

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 23:15 от pampinela

# 550
  • Sofia
Някъде май прочетох, че пекарната не работи. Проверете за всеки случай.

А какво значи “няма други хора”? Нали затова е частен трансфер, за да няма други хора.

# 551
Здравейте, имам въпрос свързан с безплатния вход за някои обекти. Аз все още нямам навършени 26, но приятелят ми има. Гледам в сайтовете на музеите, че онлайн можем да закупим билети само за него, а за мен трябва на място. Това значи ли, че ще чакам на дългите опашки или мога да ги пропусна заедно с него?
Също така ми е интересно дали опашките се пропускат само при написано изрично "skip the line" или просто е нужно човек да има предварително закупен билет.

# 552
  • На планетата Земя
За Лувъра например, независимо, че до 26 г. е безплатно, трябва от сайта да се вземе билет, за да се запази тайм слот.

# 553
  • Варна
самолета няма ли вариант да се комбинираш с някой непознат за такси

Такси за 80 км. доста солено ще ви излезе , нали затова е шатъла , общо взето той е достатъчно евтин

# 554
Привет! Аз ще пътувам с Wizz на 09.09 и ще кацнем на Бове в 21ч . Кога ще пътувате вие? Тъй като и ние сме за
  2,5 дни  с две деца (9,11) и с помощта на съфорумките съставих следния план,  разбира се всичко се променя в движение:
09.09- пристигане във Франция
10.09- Дисниленд
11.09-Триумфална арка, Шанз Елизе, Лувър отвън (имам лоши спомени с деца в  Долма Бахче в  Истанбул), разходка с корабче по Сена, училището и пекарната на Марионет, PSG футболна среща (момчета),  разходка с Hop on-Hop off тур  (момичета); разходка в Монматър (иска ми се, ама няма да ни стигне времето)
12.09 Айфелова кула, Летище Буве
Ние летим на 04.10 до 07.10 . А каква в тази пекарна Марионет

Общи условия

Активация на акаунт