Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 263
  • 495
  •   1
Отговори
# 75
Общото между Поморие и Приморско е ... само в първата буква на името. Laughing

# 76
  • Сф
благодаря за съветите пак Simple Smile
ами защото казвате, че е лудница на плажовете. аз да ми стъпват по главата хич не понасям, наистина. не знам платените чадъри колко парички са. може би това е решение, за разстоянията от чадър до чадър. та затова се зачудих дали пък да не спим в ММЦ напр. не разбрах, самото ММЦ има ли си център, приятно ли е за разходки или са само гори и бунгала?!
Ами отворете една карта. Ммц не е град. Това е старият път между Китен и Приморско. От едната страна е плажа ММЦ от другата по някой хотел, апартхотел и бурени. За разходки се върви пеша по тротоарчето и до Приморско. Щото до Китен е по неудобно. Накрая няма и тротоар , ако не бъркам.
Влакчето...то и то се плаща и дали ще го има.
Аз не разбрах , с кола ли сте.Вие не познават и района.. най - добре отседнете в града.

# 77
  • В.Търново
Не става пеша от Приморско до ММЦ. От центъра на Приморско до към средата на ММЦ  са 3км. Далеко е. За това ви трябва кола, не разчитайте на влакчето, те са ви писали вече за това.

# 78
А колата няма къде да я паркираш.

# 79
  • В.Търново
Ако сте в някой от хотелите в горичката има паркинги. А, който отива само на плаж има къде да се спре. През деня има наспрели коли покрай плажа. Намира се място.

# 80
Аз пак да напомня, който може и има желание-на плаж с колело. Всички се бутат на правите 50м от града един върху друг, а нататък е празно. Тази година съм с бебе на 5м, та ще ни е единствената на едно място, иначе мятаме децата на седалка на багажника на колелото, има и мястото за чадър и багаж.(мъкнем и басейн и кофички и т.н) Също и за разходки до Китен, веднъж и до белинтаж и до устието на Ропотамо, ама е много бутане, че сме непрофесионалисти за такава денивелация). А и морската алея, която са направили в Приморско е супер за каране. Спрямо Поморие, за мен поне плажовете не могат да се сравнят изобщо.
Иначе колела под наем има и в Приморско, сещам се на пръв прочит за Приморско Дел Сол, но ми се вижда доста 5лв на час май беше.

# 81
благодаря! спряхме се на приморско, в крайна сметка. близо сме до северния плаж, но сравнително близо и до южния.

# 82
  • София
има ли вариант за вървене пеша Приморско - Китен, знам че има автобуси, но с компанията обичаме дългите разходки

# 83
има ли вариант за вървене пеша Приморско - Китен, знам че има автобуси, но с компанията обичаме дългите разходки

В края на южния плаж почва пътечка през гора, която стига до Атлиман. Много пъти сме го правили.

# 84
  • София
Здравейте! Имам резервация от 1 юли. Интересувам се каква е цената на чадъри и шежлонги и в коя част на града е Т маркет.

# 85
Здравейте! Имам резервация от 1 юли. Интересувам се каква е цената на чадъри и шежлонги и в коя част на града е Т маркет.
На сайта на Т-маркет има карта: https://tmarket.bg/page/magazin-primorsko
Цените на чадъри и шезлонги зависят от плажа.

# 86
Какви са цените на Южен плаж, пред водната пързалка и има ли вече платена зона? Аз пък се чудя за 5 нощувки дали от 18 юни или 2 юли?

# 87
Какви са цените на Южен плаж, пред водната пързалка и има ли вече платена зона? Аз пък се чудя за 5 нощувки дали от 18 юни или 2 юли?

От 18 юни би било по-спокойно в града и на плажовете. От 2 юли водата ще е по-топла.

# 88
Някой да е посетил Магнолиите вече ?

# 89
  • Ямбол
Уж казаха, че ще запазят цените по плажовете от миналата година, но предстои да разберем. Тази седмица в петък ще съм там, ако има вече обявени цени, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт