Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 671
  • 495
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Днес резервирахме апартамент в Солей апартаментс.... Някой има ли отзиви или някакви наблюдения?
До кой плаж се намира?

С 2 малки деца сме (и двете под 3 год.) , та подходящ град за плажуване ли е Приморско...честно казано малко се стресирах, четейки темата...
Досега сме почивали само в Свети Влас, в Приморско ще ходим за пръв път...

# 91
Солей са май до ММЦ
Не съм сигурна, но май е така
Далече е от града, близо е до плажа, с деца не знам
Бих избрала нещо в самия град, но всеки си с предпочитанията. На мен чак такова усамотение не ми трябва, но с малки деца може и да ви е добре. Плажът е хубав , близко е мисля, удобно ще ви бъде, но откъм разнообразие...не знам

# 92
  • Бургас
Здравейте!

Днес резервирахме апартамент в Солей апартаментс.... Някой има ли отзиви или някакви наблюдения?
До кой плаж се намира?

С 2 малки деца сме (и двете под 3 год.) , та подходящ град за плажуване ли е Приморско...честно казано малко се стресирах, четейки темата...
Досега сме почивали само в Свети Влас, в Приморско ще ходим за пръв път...
Винаги преди да резервирам на непознато място го търся в Гугъл карти или подобни...

# 93
# 94
Засега влакчета до Китен, ММЦ, Перла и тн няма. Много е рано за тях, не разчитайте на тях.

Т маркета е в началото на Приморско, но по мой вкус не е особено зареден. Като цяло на Приморско супермаркетите са много слаба страна. Засега само завиждаме на Царево за Лидл, дори едничкия супермаркет в Лозенец е много по-добре зареден, но това е за сметка на хубавите плажове.

Силно препоръчвам варианта на колело, много е приятно. Досега времето беше страхотно и водата топла, но уви вчера и днес времето ни изневери и се пукна да вали.

ММЦ си е далече, но има къде да се паркира. Все още.

Не всичко работи, засега са отворени само "Капри" /централния/, "Ламбрино", "Кукери" "Китайския ресторант" и бързите храни.

Плажовете са спокойни , водата чиста и приятна.

# 95
# 96
  • Ямбол
Оф, тоя Здравко, голям експерт се извъди. Да каже кое е това квартално заведение в Ямбол, където шопската е 12 лева.
Иначе наистина цените в момента са както в Ямбол.

# 97
Тия нещо са се объркАли. Порция размразен пържен сафрид за 14 кинта... Нема начин!

# 98
  • Ямбол
Намира се и пресен сафрид.

# 99
Lilly_TeaRose, здравейте!

Ние две години подред почивахме в Солей, като първата бяхме по-доволни. Втората имаше някаква промяна в собствениците ли и аз не разбрах, та нещо се разочаровахме.
Ние сме трима възрастни с малко дете. Апартаментите бяха огромни. И двата пъти искахме да са от към страната на басейна. Към хотела има магазин, а от миналата година и скара. До плажа се намира много близо, на 2-3 минутки пеша. На нас ни беше идеално. И двете години не сме видяли претъпкан плаж. Много спокойно беше. Използвахме чадъри и шезлонги към хотел Алюр.
Центърът на Приморско не е толкова близо, но ходехме с кола и никога не сме имали проблем с паркирането.
Търсехме нещо спокойно и там ни беше точно такова.
На мен Приморско много ми харесва, но тази година ще пропусна, защото очакваме бебе номер 2 и няма как.

# 100
Айде и аз в темата, за първи път ще ходя в Приморско!

# 101
Тръгваме последния уикенд на юни, по стара традиция Blush

# 102
Тръгваме последния уикенд на юни, по стара традиция Blush
Там сме. Традицията трябва да се спазва и зачита.))))
Някой, ако е там преди това да дава отзиви за водата как е, цените, плажа, чадърите и какво се сети и види.

# 103
Брат ми е там. За плаж става, водата обаче е студена.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 21:20 от sigma

# 104
  • София
Нарушавам традицията и ще съм чак от 01. 07. Съобразяваме се с края на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт