Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 432
  • 495
  •   1
Отговори
# 105
Аз ще ходя на 16-ти. Вече с нетърпение броя дните.

# 106
  • София
Здравейте. Може ли мнение за Жерави? Хубав ли е самия хотел , храна, има ли достатъчно чадъри и шезлонги? Анимацията не ме интересуват толкова.

# 107
Здравейте, миналата година за пръв път почивахме на Приморско и доста ни хареса, достъпно беше и цените бяха доста добри. Тази година резервирахме още края на април за 1-8ми август, като спане цените за резервацията са с 10-15лв на горе спрямо предната година,което не е зле но искам да попитам как са цените на останалите неща? Например миналата година 25ти юли вечеря където и да е за 2ма възрастни с 2 деца не излизаше повече от 100лв, сега някой има ли информация как са цените? Поздрави и успешна ваканция на всички!

# 108
  • София
Не съм пребивавала в Жерави... стресира ме разположението му- срещу входа на гробището и всички стаи гледат натам, струва ми се.
За мен в Приморско топ е Белведере (лични впечатления от миналото лято).
Тази година "избягахме" в Турция... и май все така ще е. Дадохме "шанс" на нашето море 3 години- по 2 пъти годишно при това (опитвахме и в 5* хотели и в семейни;  all inclusive  и без храна)- изобщо не може да става дума за сравнение- като пари, обслужване, хигиена, отношение (не в наша полза за съжаление 😥).

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 12:33 от AnyHr

# 109
Жерави е хубав хотел, на хубаво място, гробището не се вижда и има висока стена. Сега от стаите не знам как е, но май малко гледат натам, отделно имат една не много хубава сграда и май се води икономична или не знам, която пък няма как да гледа там. Басейнът е хубав, съвсем до входа на северния плаж, на тихо място и близо до центъра все пак.
Белведере, както е обновен поне отвън ми хареса повече миналата година, но те не знам имат ли шезлонги и място на плажа хотела. Храната в Жерави е хубава по мнения на хора преди споделяли. Повечето са чужденци там, та..
За храната и мен ме вълнува как ще бъде ценово сега. Но в Приморско имаше поне до миналата година за всеки джоб къде и какво да хапнеш, но с деца вече става по-сложно. Все пак мисля няма да е толкова драстично, особено в началото. В края на юни съм там , ако нещо не стане и ще пиша подробно как са цените, то може да има и промяна де после.  Все пак винаги на 1 юли съм там от години, надявам се на хубаво време и чисто море. Другото...има къде и какво да си набави човек. Само да сме здрави и да случим на време и море.

# 110
  • Ямбол
Аз на море ходя заради слънцето, морето, плажа. В Приморско това го има, особено плажовете, не съм попадала на подобни в Турция. Ако държа да се наям и да ми се кланят, ходя понякога в Турция. Лятото избирам Приморско. В момента съм тук и въпреки, че не спря да вали, пак ми е приятно. Почивам си. За цени още нямам много наблюдения, почти не съм излизала.

# 111
„Българско е!“ на гости в Приморско
"...
Между 1-ви и 10-ти юли 2022 г. изложението „Българско е!“ ще гостува за поредна година на град Приморско по покана и с любезното съдействие на община Приморско. Събитието ще се проведе на алеята между Oбщината и лятната сцена. 

В рамките на една седмица на „Българско е!“ Ви очакват над 30 творци и производители на качествени български стоки."

# 112
Здравейте. Може ли мнение за Жерави? Хубав ли е самия хотел , храна, има ли достатъчно чадъри и шезлонги? Анимацията не ме интересуват толкова.

Зависи какво търсите вие. Жерави си е хубав хотел на крачка от плажа. Храната е ол инклузив, което по принцип е по-лошия вариант за нас, но ние сме без деца. Чадъри и шезлонги засега има, защото наплива на хора не е настъпил.

Колкото до стаите,които гледат към гробището, аз не виждам каква е тази драма. Морето ви е  буквално на една крачка.  Гостите са предимно чехи, но тя самата Александрия си е чешки клубен хотел.

Със сигурност Приморско не може да се сравнява с Турция , но и има какво да покаже . Ние по принцип сме привърженици на активната почивка . Приморско и близките околности разполагат с едни от най-хубавите плажове, да не говорим че се намира и в сърцето на Странджа. 

Дано само времето да се постегне и всички да са щастливи.

# 113
разминахме се с Приморско тази г, но ще следя за мнения, особено за Лилия-2 и за Магнолиите, особено изхранването за хората, настанени във вилите им.

# 114
И аз като fanfanito обичам по-раничко. Резервирала съм в Тео апартментс. Някой има ли отзиви за това място? Миналата година бяхме в стамополу лукс и беше една от най-хубавите ми почивки. Но отидохме на място и ни направиха много добра цена.

Здравейте,
Миналата година за пръв път бяхме на море в Приморско и бяхме отседнали точно в Теос апартмънтс.
Останахме толкова довлни, че тази година отново резервирахме там (17.07-22.07).
Хотелчето е разположено на първа линия между Приморско и ММЦ  и е перфектно за семейства с малки деца, тъй като вечер е тихо и спокойно и не се чува шум. Апартаментите са добре обзаведени и оборудвани. Пред хотела има дървени скари, които минават през дюните и те отвеждат директно на плажа, където има "капанче" с доста чадъри и шезлонги. Плажната ивица е огромна и водата е кристално чиста. Тъй като в хотела няма ресторант, закуската си я приготвяхме в апартамента (има всички нужни посуди и удобства), а да вечеряме ходихме в самото Приморско. От хотела до началото на Приморско се стига за 10-15мин пеша.

Пред рецепцията на хотела има вендинг машина за кафе, напитки, вафли, солети и т.н.
Има опция и за ползване на ресторанта на хотела в съседство - Prestige City 2
Паркоместа има по цялата ивица пред хотела.

Edit: Басейна към хотела изглежда много хубав, но така и не успяхме да стигнем до него. Четох коментари, че е студена водата, понеже само през половината част на деня го напича слънцето.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:27 от Kn0cK3r

# 115
  • В.Търново
Заинтритуваме коментара за хотел Теос Приморско и какво да видя , за апартамент гледка море 2+1 активен сезон 210лв за 1 нощувка. Това е несериозно за мен. Хотела не изглежда супер лукс.

# 116
  • Сф
Заинтритуваме коментара за хотел Теос Приморско и какво да видя , за апартамент гледка море 2+1 активен сезон 210лв за 1 нощувка. Това е несериозно за мен. Хотела не изглежда супер лукс.
Хотел Теос е в Китен, на плажа. Понеже логото ми прилича на него. Сега отворих да видя Теос апартаментс. Това е на ММЦ и доколкото виждам сградата , е Голдън Дюнс, аз така го знам това място . https://www.google.com/amp/s/golden-dunes-primorsko-apartments.h … g/amp.html  

# 117
  • В.Търново
Да, така е.
Явно са сменили собствениците.

# 118
Голдън дюнс и Теос са в една сграда. Ако е вярно, двама братя, поели бизнеса след смъртта на баща им. Това по разказ на таксиджия.

# 119
Голдън дюнс и Теос са в една сграда. Ако е вярно, двама братя, поели бизнеса след смъртта на баща им. Това по разказ на таксиджия.

Точно така. Хотела е разделен на две. Едната част е Теос, а другата е Голдън Дюнс. Миналата година бяхме резервирали през Теос, но тази година резервирахме през Голдън Дюнс, понеже е доста по-евтино. Апартамент с изглед море за 3ма възрастни + дете 1г.9м излиза 170лв на вечер в най-пиковият сезон. Да, не са малко пари за една нощувка без изхранване, но локацията е точно това което търсим.

Общи условия

Активация на акаунт