Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 433
  • 495
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, помогнете с проверено място за хапване.На връщане от Ахтопол спряхме в Приморско,а не ми е познато.Благодаря!

# 121
Ресторант "Градина" срещу фонтана на общината.

# 122
  • София
Момичета, помогнете с проверено място за хапване.На връщане от Ахтопол спряхме в Приморско,а не ми е познато.Благодаря!
В крайна сметка се отказах да хапваме там.Много народ,цигания и така.😊

# 123
Повечето заведения вече работят, много руска реч все още, има и други чужденци. Цигания ?
И за плажовете
https://www.facebook.com/1227936371/posts/pfbid0fBrcXtUwDw8LVeWn … 6tzYeDHwPTkA6uRl/https://

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 12:29 от MIK

# 124
Здравейте, порових темата, но не успявам да намеря много. С две изречения - търся проверени и бюджетни места за хапване на командирован татко-полицай в Приморско, чийто дневен лимит за храна е 20 лева. Знам, че е смешно...и тъжно, но това е България. Там са за по 14 дни и нямат време за обикаляне предвид смените, ще спят в Конкордия Плаза 2. Ще съм благодарна на всякакви отзиви и препоръки, не сме били досега никога в Приморско, освен на лагер преди 35 години:)

# 125
  • София
Миналата година гледах, че масово хапваха полицаите в Амиго, близо е до сградата на РУ. Ще го насочат колегите му.

# 126
Ламбрино бих препоръчала аз.

# 127
  • София
Ламбрино бих препоръчала аз.
И аз. Ако някой минава покрай ресторанта, моля да сподели цените как са тази година.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 16:19 от andy06

# 128
  • Ямбол
6 лв. е манджата на Снаки. На мен не ми е много добре там, че ми идва повече солта, но иначе има разнообразно готвено и е прясно, понеже е много оборотно.

# 129
Вчера се върнах от Приморско. Имаше заведение близо до южния плажа с обедно меню, супа+основно за 5.99. Не запомних името, но мисля че беше Оазис.

# 130
Здравейте! Включвам се с питане за добър ресторант, по възможност рибен Simple Smile

# 131
Здравейте искам да попитам има ли риболов в Приморско и къде по - точно може да се лови, понеже моите младежи са упалени риболовци?
Благодаря ви предварително!

# 132
Кея на перла, дяволската река. Ропотамо по принцип е резерват, та за там не съм сигурна, че може.

# 133
  • Ямбол
Здравейте! Включвам се с питане за добър ресторант, по възможност рибен Simple Smile
На кея. Скоро го посетих. Хареса ми рибата там. Иначе за вкъщи - Рибко.

Здравейте искам да попитам има ли риболов в Приморско и къде по - точно може да се лови, понеже моите младежи са упалени риболовци?
На кея в града. Всяка вечер има множество риболовци. Че и хващат.

# 134
А знаете ли дали за риболова в Приморско се изисква специално разрешение от някъде или просто риболовен билет?

Общи условия

Активация на акаунт