Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 343
  • 495
  •   1
Отговори
# 210
Има детски площадки - до музея, в Морската градина, в другия край на бетоновата алея, а в училището има разни уреди и игрища.

# 211
  • София
Морската градина препръчвам. Много добре поддържана. За хотел Сани- басейнът е на покрива и е малък, около него  имаше шезлонги и маси и столове. Стаите са с добри размери и преди хигиената беше на ниво. Минусът е, че се намира на гърба на супермаркет и от ранно утро започват да го зареждат. Паркоместата са за 3-4 коли.

# 212
А как да стигна до Морската градина? Търся в Гугъл, не ми излиза нищо.

# 213
А как да стигна до Морската градина? Търся в Гугъл, не ми излиза нищо.

Откъде? Приморско е толкова малко, че просто трябва да се разходите половин час из стария град и центъра и ще откриете абсолютно всичко.

Морската градина е над пристанището.

# 214
  • Ямбол
За навигация задайте ресторант Чайка, той се намира в парка.

# 215
Има също хубава градинка до входа на северния плаж и продължава до другия вход-централния. Там има и да си играят децата, настилката е подходяща и за по-малки, големите в беседките или на пейките (точно над морето е), а от първият вход там ул. Бриз имаше и за по-малки деца, но не помня сега дали останаха  игрушките, защото заведението Тумбака се разшири и там също маси са наслагали. Иначе и там има риба. От първият вход малко по-встрани почва и крайбрежната алея ще я видите. В морската градина няма на какво да играят децата, пред музея градинката има уреди, ама пък няма изглед море, та..препоръчвам тази до входа на северния плаж, хем после може да отскочите до Лунапарка.))
ПП. Сега се сещам, че и на най-горният вход на Северния плаж има нещо като уреди за игра на малки дечица, асфалтирали са още миналата година.
Допълвам, че Вила Виктория работи (може и с нови собственици да е, бяхте писали , че се продавала) Също заведението под нея работи, както преди. Има и обедни менюта и др. неща, не съм го опитвала, но беше посетено. На Анкора бях снимала менюто, ама беше нощ и не излезе много ясно, но цените не са високи. (за който го интересува де)

# 216
Площадките до една са на слънце. Времето им за използване е много рано сутрин и след залез слънце.

# 217
Тези в парка не са ли на сянка. В края на главната търговска улица, където се слиза към пристанището, в горната част има парк с площадки.

# 218
В края на парка са. В слънчевата част.

# 219
Има нова кафе- сладкарница, Еуфория, на гърба на Капри, след хотел Тишина. Имат и специално предложение::

👇👇👇

❗️БИСКВИТЕНА ТОРТА + КАФЕ = 5лв❗️

Очакваме ви:

📍гр.Приморско ул.Перла20а

#euphoriacoffee #Euphoria #relax #littlethingsinlife
#chokolate #cake #promo #homemade

Ние опитахме от другите торти, 5 лв е цената, на нас ни харесаха, и мястото е приятно.
На Снаки също ми харесва тортата, бързичко свършва, тя мисля че е 4 лв.
Там опитах и от дюнерите, очаквах да са солени, но дори ми беше леко безсолно. Чесновият сос нещо не ми допадна, но като цяло беше добре.

# 220
Морската градина препръчвам. Много добре поддържана. За хотел Сани- басейнът е на покрива и е малък, около него  имаше шезлонги и маси и столове. Стаите са с добри размери и преди хигиената беше на ниво. Минусът е, че се намира на гърба на супермаркет и от ранно утро започват да го зареждат. Паркоместата са за 3-4 коли.

Благодаря за отзива! Значи ще се търси място за паркиране, дано да се намери 😕

# 221
  • What are you laughing at?
Привет момичета, как са цените по заведенията, говори се, че били доста завишени спрямо миналата година?

# 222
  • Ямбол
Да, вдигнати са цените. С около 50%. Порция някакво ядене е между 15 и 20 лв, салатите са около 10лв. Питиетата не са сякаш много вдигнати. Много заведения имат обедни менюта с ниски цени, но не мога да дам информация за качество, освен за Приз, където долу горе стават, макар че и там тази година ми се струва, че нещо са влошили храната.

# 223
Снощи взехме от Рибко цаца, акула, скариди и картофи. Не ни харесаха изобщо този път, а последните 3 г ядем от там. Нямаше и опашка този път, хората бяха на другата риба до тях. Тя как е, струва ли или е същата? Видях, че там цацата беше 1.50 лв, а на Рибко - 2.50.
Ядохме и от дюнерите и пиците на Снаки. Дюнерите бяха сухи, пиците- дебели. А изобщо не съм претенциозна на джънк Grinning
Днес не знам къде ще ядем, направо ми е мъка. Избягваме заведения, че сме с малка хала, която не стои на едно място.

# 224
Може ли отзиви за Стела марис,  какво бихте  препоръчали за хапване там и въобще как е кухнята и цените?
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт