Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 279
  • 495
  •   1
Отговори
# 285
Да похваля обедното меню на Амелия и да оплюя това на Мезе. Второто е под всякаква критика.

За разлика от миналата година Мезе са много зле.
В Амелия е хем вкусно, хем порциите са стабилни. С една порция двама души могат да се нахранят.😀 За разлика от Мезе - там са като в детска градина.

# 286
  • Пловдив
Аз да похваля "Кума Лиса" . Три дни подред ходим. Досега няма едно ястие, което да не е било вкусно.  Включително и от обедното меню.

# 287
Да похваля обедното меню на Амелия и да оплюя това на Мезе. Второто е под всякаква критика.

Преди 5-6 дни, се изказа добро мнение за заведението "Мезе", добро било. Но, разбира се, всеки си има различен вкус и мнение се придобива, за добро или лошо, след консумация!
.

# 288
Здравейте!
Някой има ли отзиви от тази година от ММЦ вили Холидей?
И искам да попитам влакчето пътува ли до Китен и Приморско?

# 289

Преди 5-6 дни, се изказа добро мнение за заведението "Мезе", добро било. Но, разбира се, всеки си има различен вкус и мнение се придобива, за добро или лошо, след консумация!
.
Два дни вече хапваме там и сме доволни ( 8 човека). Свинските ребра са много вкусни, телешките кюфтета, пилешко филе и то. Имат и бисквитена торта и е уууууникална. Вкусове различни Simple Smile

# 290
  • Пловдив
Здравейте!
Пътува. Горе долу на половин час. Работи до 22 часа. 4 лв на човек. Блъскат хората по 4 на ред. Днес ходихме с него до Китен. Имаше много чакащи, които не гледат ред разбира се. На първото влакче не успяхме да се качим, на второто с малко бутане стана. От Китен обаче опашката беше колкото за повече от 2 влакчета и си извикахме такси. Първото, което излезе в Гугъл. До центъра на Приморско ни взе 18 лв. С влакчето щеше да ди излезе 12, но щяхме и да се забавим, и да спре далече. А бяхме гладни,  никое заведение в Китен не ни вдъхна доверие.

# 291
  • В.Търново
Здравейте!
Още преди 4 години беше мега зле. Не очаквайте от място, което не е реновирано да е добре, по-скоро е още по-зле.

# 292
  • Ямбол
До Китен и обратно има маршрутки от автогарата. Миналата година беше 1лв, тази най-много да е 2лв.

# 293
А влакчето от Приморско до Перла на какъв интервал е и колко струва?

# 294
  • Ямбол
Май тази година няма влакче до Перла или поне аз не съм засичала.

# 295
  • В.Търново
Май от 2-3 години не ходи до Перла.

# 296
  • Велико Търново
Приключи и нашата почивка в Приморско, в хотел Белведере. Нямам забележки. Обслужване, храна, чистота, анимация - всичко е на ниво. На плажа има момче, което следи да не се запазват чадъри. Доволна съм от избора си. Хубаво лято на всички!

# 297
  • В.Търново
Приключи и нашата почивка в Приморско, в хотел Белведере. Нямам забележки. Обслужване, храна, чистота, анимация - всичко е на ниво. На плажа има момче, което следи да не се запазват чадъри. Доволна съм от избора си. Хубаво лято на всички!
Все още ли чадърите са на 700м?

# 298
  • Велико Търново
Все още ли чадърите са на 700м?
Не

# 299
Личи си, че днес е събота. Дойдоха бургазлии.

Общи условия

Активация на акаунт