Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 77

• 45 541
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много променя цветовете телефона и все пак някакви конкретни предложения?

Някой от тези трите, например, според мен:

# 376
все пак някакви конкретни предложения?
По мой вкус би се съчетало добре с първата групичка отгоре, сивата гама с малко синьо в нея, 3-4-5 мостра, но много зависи от обзавеждането.

# 377
Беба, а на вас какво ви харесва? Всеки в темата ще даде предложения спрямо личните си предпочитания!
Аз бих комбинирала с един от двата сини цвята Simple Smile

- как може да се освежи бежовото.

# 378
Беба, а на вас какво ви харесва? Всеки в темата ще даде предложения спрямо личните си предпочитания!
Аз бих комбинирала с един от двата сини цвята Simple Smile

- как може да се освежи бежовото.

Другата част от помещението се явява хол о там точно се опитвам да съчетая зелените стени със синьо, като за целта боядисах един стар червен шкаф в син цвят. Взех и нови калъфки за възглавниците, които имат и синьо и зелено. Добре се получава според мен, но някак за всекидневната мисля, че синьото би било неподходящо, но ще помисля още.

# 379
Много е хубаво синьото! Лично аз харесвам когато мебелите и цветовете в цялото помещение (кухня,хол и трапезария) си хармонират. А не едното с едни мебели, а другото със съвсем различни и по цвят и по стил.

# 380
Много е хубаво синьото! Лично аз харесвам когато мебелите и цветовете в цялото помещение (кухня,хол и трапезария) си хармонират. А не едното с едни мебели, а другото със съвсем различни и по цвят и по стил.

Аз също се стремя, да хармонизират, затова мисля да вкарам синьото и останалата част на помещението, но по-деликатно, в дребни детайли. Мястото за завесата във всекидневната е 4 метра и мисля, че ако е синя някак ще стане твърде преобладаващ този цвят.

# 381
  • при него
Беба, страхотен е синия шкаф и според мен много добре се съчетава със стената зад него.

Иначе, аз за завесите бих взела най-светлия цвят, който бяхте показала.

# 382
  • Велико Търново
Супер е шкафа с новата премяна! Ако смениш дръжките ще бъде върха! Simple Smile

# 383
Значи още цветове - вече стават три на пода, два на стената, един на фотьойла и синьото. останалите шкафове забравих какви бяха, май също в друг цвят (череша ако не се лъжа), а стаята беше тъмна.
при тази ситуация за завеса бих избрала един от цветовете на пода, най-светлия ..мисля че този на плочката беше най светлия.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 21:29 от second

# 384
Точно хармоника се води, или акордеон... Не помня! Но си спомням като го поръчах, колко се пазарих Simple Smile
Комарник плисе. На Kamax за мен са най-добри като качество.

# 385
  • Велико Търново
Ох, идея нямам за марката. Аз името му нз точно и го обеснявам като акордеон, камо ли марката Simple Smile
Като го сложи ММ, някой ден ще видя дали пише нещо. Но ме съмнява да е Марков Simple Smile

# 386
Значи още цветове - вече стават три на пода, два на стената, един на фотьойла и синьото. останалите шкафове забравих какви бяха, май също в друг цвят (череша ако не се лъжа), а стаята беше тъмна.
при тази ситуация за завеса бих избрала един от цветовете на пода, най-светлия ..мисля че този на плочката беше най светлия.

За момента гледам да съобразявам с плочките, защото те ще останат на този етап. Кухнята е череша, но ще сменя и тя, както и секцията в хола. Не в момента, но ще се сменят лека полека.

Мен принципно многото цветове не ме плашат. Гледам много интериори, които са доста пъстри цветово, със съчетание на различни текстури и релефи, отделно смесени доста стилове, абе еклектика пълна. Но това е за хора с опит и око за тези неща, за жалост  аз нямам никакъв усет за тези неща...

# 387
Не е само опит. А и първоначален проект. Не на парче.

# 388
Ох, идея нямам за марката. Аз името му нз точно и го обеснявам като акордеон, камо ли марката Simple Smile
Като го сложи ММ, някой ден ще видя дали пише нещо. Но ме съмнява да е Марков Simple Smile
Ще останете доволни. При избор на плисе и ролетен, с предимство - плисе. Ролетните бяха сменени успешно с плисе у дома. Несравними са.

# 389
  • при него
Относно комарниците, плисе са около2-3 пъти по-скъпи от ролетните. Много фирми в България правят комарници, но повечето взимат частите от една и съща гръцка фирма. Относно функционалността, ако говорим за врата, то с плисе е много по-добре защото, то се отваря странично, като врата. Ролетния, за да го вдигнеш/ спуснеш, трябва да се наведеш/ да клекнеш до долу. Ролетния не се вижда много и човек, особено ако се е отнесъл, може да се засили към балкона и да мине през комарника Simple Smile Също, да кажем вдигаме комарника, излизаме на балкона и сме отвън, не можем съвсем добре да го спуснем до долу, понеже захвата е от вътре, от към стаята.

Общи условия

Активация на акаунт