Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 495
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Големи ще са, и на моя широк крак хлопат, та затягам връзките до край.
На 37,5 номер  пък-  абсурд, кракът ще в като на Малкия Мук, и без това отзад стърчи едно, подметката е удължена, та няма да е удачно.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:03 от Mateah

# 106
И аз харесвам маратонките им много! От 15 септември та до днес, синът ми кара с 2 чифта маратонки и едни апрески на LKW. Не са мръднали!
А аз втора година нося един чифт- супер удобни и продължават да са като чисто нови, въпреки прането в перялня. Толкова съм ги носила, че вече почва да ме е срам, че хората ще си кажат- тая един чифт обувки има, а шкафовете пращят препълнени! Просто откакто бременеех и родих, а сега търча и с количката, ги нахлузвам и излизам. Много са ми удобни.
Сега ще следя, да взема нови на синът ми за следващата учебна година + дрехи и екипи. Тукашните са пълни боклуци, пък на какви цени!?...

# 107
  • София
За обувки съм поне 37 размер (случва се и 38), но спокойно нося едни 36 на сина ми, купени за малко под 10 лв.

# 108
Момичета, след колко дни връщат пари?За първи път ми се наложи да върна продукт, затова питам...

# 109
  • София
Най-спокойна ще си, ако проверяваш веднъж седмично. Ще ги върнат, коректни са, но не си дават зор.
Поне седмица, ако е платено с НП.

# 110
Здравейте,искам да върна артикул- в сайта не мога да отбележа какво връщам.И вчера и днес опитвах.
Имате ли представа защо?
Преди съм връщала и отбелязвала без проблем.

# 111
# 112
Получих  и не съм очарована - зодиакалната чаша е матова и остават пръсти по нея, не е прецизна изработката. Олекотените маратонки не да пробвани още, не зная дали ще се одобрят като визия.
Шапка идиотка дойде със сив кант и простее, на снимките беше черна без кант.
Един панталон вискоза си взех - доста е тънък, не зная дали ще лепне по краката, още не съм пробвала. Май този път ще връщам някои.
Скрит текст:

# 113
Въвежда ли се някакъв код за безплатния артикул? Или те ще го приспаднат?

# 114
  • Бургас
Директно се приспада сумата, като се разпределя между двата артикула намалението.

# 115
  • София-Младост
Директно се приспада сумата, като се разпределя между двата артикула намалението.
ПРи мен не се случва обаче:(
Само това ми е отбелязано:
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 20% ОТСТЪПКА В КОЛИЧКАТА
10% ОТСТЪПКА В КОЛИЧКАТА ПЪРВА ПОРЪЧКА

Артикулите са от тези, които се показват като се кликне на линка за вземи 1- плати 1...
А за БД ми иска продукти за 45лв.
Тези 24 часа изобщо не е ясно кога са били.
Моят имейл  е от вчера...явно е било само за вчера:(

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:53 от Ала-Бала

# 116
  • Бургас
Вчера поръчах аз и ми даде БД. Но от другите оферти не съм се възползвала.
Чакам протектор за единично легло, две калъфки за възглавници и 3 дървени поставки за яйца за 22 лв общо.

# 117
ПРи мен не се случва обаче:(
Само това ми е отбелязано:
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 20% ОТСТЪПКА В КОЛИЧКАТА
10% ОТСТЪПКА В КОЛИЧКАТА ПЪРВА ПОРЪЧКА

Артикулите са от тези, които се показват като се кликне на линка за вземи 1- плати 1...
А за БД ми иска продукти за 45лв.
Тези 24 часа изобщо не е ясно кога са били.
Офертата беше валидна до 10ч. тази сутрин поне така беше обявено.

# 118
И при мен не стана вчера, затова не поръчах. Бяха две блузи - няма как да съм объркала и на двете го имаше надписът.

# 119
Здравейте! Искам да ви попитам относно дамската номерация на дънки . По принцип нося HM-ски дънки 38, от LCW имам един модел 28,но сега попаднах на номерация, която започва от 36,38,40,42. Това италианската ли е? На кой размер да заложа според вас?

Общи условия

Активация на акаунт