Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 501
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Това е стандартната номерация, не италианска (тя е като бившата българска и руска).
И в НМ за дънки има двата типа номерация - дънкова и нормална.
Аз по дънкова нося 31, по европейската - 40.

# 121
Добре. 38 имам предвид като uk 10, за някои дрехи взимам uk 8-36. Но тук ми стана интересно, защото знам, че 6цата е 34, а в тази на lCW запопваха от 36.

# 122
Относно дънките - днес получих два чифта дънки с номер 34, които би трябвало да отговарят на 44 стандартен размер (който аз нося по-принцип), и двата чифта са ми големи. Излиза, че ми трябва 32 номер (т.к. на дънките номерацията върви 30,32,34,...), но тогава се получава, че таблицата на размерите им на сайта куца малко Sad
Дължината 30 за ръст 157 см оказа се дълга, а по-малка няма Sad

# 123
Здравейте! Търся мнение относно  детската номерация 12-18м и 18-24м. Голяма ли е разликата в дължината и ширината между долнищата на размерите? Питам конкретно за долнища на пижами, като тези на снимката - с ластик и на крачолите, и на горната част. От доста време, каквото и да поръчам, все не е ок размера и просто искам да си спестя поредното връщане.. Благодаря на отзовалите се 🤗

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 21:59 от gabi_to_

# 124
Скоро взимах долнища на моя син, в момента носи 18-24 и са му супер. Според мен си отговарят, мисля че бяха точно с ластик в краищата

# 125
Скоро взимах долнища на моя син, в момента носи 18-24 и са му супер. Според мен си отговарят, мисля че бяха точно с ластик в краищата

Ако не Ви затруднявам, бихте ли измерили дължината от чатала до края на крачола? Благодаря сърдечно!

# 126
  • have faith and be patient ..
Момичета, тая безумна доставка как я махате?

# 127

Ако не Ви затруднявам, бихте ли измерили дължината от чатала до края на крачола? Благодаря сърдечно!
От чатала е 30см.

# 128
Момичета, тая безумна доставка как я махате?
Като поръчаш за над 45лв. и евентуално върнеш излишното безплатно. Друг начин няма, докато не пуснат безплатна доставка без минимална сума.

# 129
да , тя се заформи хубава поръчка , така че я прескочих доставката , без да искам Simple Smile))

# 130
  • София
С тази отстъпка 20% и аз не устоях, макар и по-скромно този път. Колежката забърса 2 комплекта чаршафи, ще я питам за отзиви, когато пристигнат.

# 131
Отново минималната сума на поръчката за безплатна доставка е 65лв.

# 132
LCW24 за минус 10 лв, при поръчка от 50 лв - важи 24 часа.
Също и безплатна доставка на всичко.
Отново е активна същата оферта.

# 133

Здравейте. Ако някой е поръчвал този бански размер 12/13 г. и размера не му пасва, нека ми пише. За съжаление го изпуснах🙁.

# 134
Току що поръчах 9 броя детски клина за 41 лв с отстъпката и БД ... Аз - доволна, дано да паснат на щерките, нямах време да прегледам бански мански Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт