Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 510
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Връщам си думите назад за тия гаражи-голям боклук. Този от 15лв изобщо не мога да го сглобя.
Ако и мъжът ми не може, ще им го връщам.

# 76
  • София
Аз купих докторски комплект - ами и 1 лв не струва. Качеството е трагично. Кощницата с хр.продукти става, кофичката за морето също е ок.

# 77
  • Плевен
Моля, помогнете ми с връщането. Изхвърлила съм бележките от пакета. Какво да правя, как да върна?
Благодаря предварително!

# 78
  • на морето
Моля, помогнете ми с връщането. Изхвърлила съм бележките от пакета. Какво да правя, как да върна?
Благодаря предварително!
Обади се по телефона. Веднага ще ти пуснат нов ваучер за връщане и ще ти го продиктуват. Много са точни.

# 79
Получих си лилавите дънки. 32 е Л - то и на самия етикет пише, но да бяха го написали и на сайта...Може би и 30 също е Л? (знам, че някои марки имат по две опции на размер).
Всъщност са ми малко широчки, но по-малките сигурно ще са ми тесни, така че остават ( а като отслабна, ще си нося М от миналата година Wink  ). Крачолите са много широки - повече, отколкото си представях - реално в нито една точка не се допират до крака, падат свободно.
Скрит текст:

# 80
Много красив цвят! pppqqq, със здраве да си ги носиш Simple Smile И благодаря за насоките за размера, значи аз трябва да заложа на 34 размер.
Аз междувременно получих няколко поръчки, повечето дрехи много ми харесват, но нямам време да седна на спокойствие да ги пробвам. По-късно ще пусна един пост, защото някои дрехи наистина много ми харесаха.
еждувременно върнах някои, видимо огромни, за мен неща, като поисках опция да се възстановят парите с LC Money. Много бързо стана. Някой има ли опит с тази опция? Могали да заплатя част от поръчката с тази опция, а част - с наложен платеж, или с карта? Не ми стана ясно, и не се решавам да пусна още една поръчка.

# 81
Благодаря Simple Smile Между другото, посочих и дължина 32 (другата опция беше 30) - дългичък е, но не го застъпвам. Покрива по-голямата част от обувките (аз съм 168см).

# 82
  • на морето
Много красив цвят! pppqqq, със здраве да си ги носиш Simple Smile И благодаря за насоките за размера, значи аз трябва да заложа на 34 размер.
Аз междувременно получих няколко поръчки, повечето дрехи много ми харесват, но нямам време да седна на спокойствие да ги пробвам. По-късно ще пусна един пост, защото някои дрехи наистина много ми харесаха.
еждувременно върнах някои, видимо огромни, за мен неща, като поисках опция да се възстановят парите с LC Money. Много бързо стана. Някой има ли опит с тази опция? Могали да заплатя част от поръчката с тази опция, а част - с наложен платеж, или с карта? Не ми стана ясно, и не се решавам да пусна още една поръчка.
От доста време я спряха тази опция. Преди само така си връщах парите и плащах с тях при следваща поръчка. Но вече не я практикуват.

# 83
Получих мъжкото яке с БД и кода за минус 10лв.. За 45лв.е чудесно на вид, шев, цвят, зимно е и е като шуба с вътрешни джобове за документи и тел. Благодаря, че споделихте, защото от месеци не зяпам по сайтове, все не ми трябва нeщо. Но ето че се мотивирам.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 22:36 от *Камея

# 84
*Камея , супер! Би ли споделила линка за якето?
dodi, програмата работи. Отначало много се лутах, а то просто трябваше да погледна количката вече преди да завърша поръчката. Имах едно горнище върнато за 29,99, и от вчеращната ми поръчка бяха приспаднали тези пари, не сетих да направя скрийншот, но скоро трябва да ми върнат пак сума за роклята, която върнах, та тогава ще направя скрийн. Така че програмата работи, и, според мен, е много удобно, ако, например е сгрешен размерът, бързо става да се поръча друг.

Много се дразня на размерите на анцузите (дамски), както и подобни горнища, те са огромни Sad Поръчвах, и пак, като гледам, ще се наложи да връщам.

# 85
# 86
  • Пловдив
Кой е кода за отстъпка? И действа ли още...? Simple Smile

# 87
Кой е кода за отстъпка? И действа ли още...? Simple Smile
Не.

# 88
  • Пловдив
Язък...
Тоя панталон /мъжки е/ много ли е плътен според вас?
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1 … D/5201658/2264515

# 89
  • София
Вече отново си я има опцията LCW Money, дори я ползвах.

Някой назад се оплакваше за картата от ПИБ, и аз имах проблеми защото формата им не приемала букви, освен в началото. Убеждаваха ме, че айбанът не бил верен....
Е, разгеле, накрая си направиха труда, това беше суматохата покрай актуализацията на сайта. Но ми изплатиха всичко дължимо и оттогава нямам проблеми.
Само да отбележа - при плащане с карта връщат парите по-бързо, обаче банката си удържа някакви стотинки такса. При НП е по-бавно, но тази такса я няма. Поне в ПИБ е така, не зная за другите. Дори веднъж бях забравила изобщо да попълня електронната заявка в сайта и пак ми ги върнаха.
Ако изгубите/изхвърлите ваучера за връщане, номерът му е RV80456443028, може да го напишат на ръка в офис на Спиди и излиза същото като баркода, който лепим на плика.

Общи условия

Активация на акаунт