Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 598
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Офффф, напълнила съм кошницата в Lcw и чакам я кодче, я колелце… Но няма и няма!

# 481
  • Пловдив
Аз си чакам БД. Скоро не е е имало. Междувременно нещата от моята кошница намаляват, но.. когато тогава.

# 482
Откакто пратките минаха към Еконт няма БД.....Те губят..... магазини за пазаруване колкото искаш...

# 483
Откакто пратките минаха към Еконт няма БД.....Те губят..... магазини за пазаруване колкото искаш...

Пратките не са минали към Еконт! Явно Еконт им е втори куриер когато имат прекалено много пратки и Спиди не смогват. Последната ми поредна пратка от миналата седмица пристигна със Спиди, нищо, че в сайта пишеше да я очаквам с Еконт.
БД до скоро беше рядко явление в сайта. Пуснаха няколко пъти и защо всички решиха, че ще е практика и на мен не ми е ясно. Пускаха рядко БД, но сумата за безплатна поръчка беше наполовина и преспокойно успявах да си събера поръчка. Сега с тия 70 и кусур лева, малко прекалиха.

# 484
И миналата, и тази година имаше често БД. Аз имам доста дребни поръчки, а не съм плащала доставка.

# 485
  • на морето
Здравейте,

Заявих връщане. Маркирах парите да се върнат по банков път, но къде да попълня банковата си сметка?
Аз винаги плащам с карта, но последната ми поръчка е с наложен платеж. Та и аз питам къде се въвежда тая банкова сметка. Никъде не открих.

# 486
  • София
Преди време в личните данни имаше място, където се попълваше номера на сметката. Обаче моя номер не го възприемаше, защото накрая има букви.
Няколко пъти съм писала на съпорта мейл и съм давала сметката. Най-накрая я имат записана и превеждат по нея безпроблемно.
Има бланка за контакт с онлайн магазина, можете там да изпратите номера на сметката.

# 487
  • на морето
Преди време в личните данни имаше място, където се попълваше номера на сметката. Обаче моя номер не го възприемаше, защото накрая има букви.
Няколко пъти съм писала на съпорта мейл и съм давала сметката. Най-накрая я имат записана и превеждат по нея безпроблемно.
Има бланка за контакт с онлайн магазина, можете там да изпратите номера на сметката.
Благодаря. А ако не дам банкова сметка ми ги връщат като онлайн пари, нали? Защото преди време я бяха прекратили тази практика.

# 488
Аз звънях на телефона им. Казаха, че вече при пратки с наложен платеж, връщат парите виртуално в профила ти и ти от там едва тогава, ще може да посочиш  IBAN за възстановяване. Т.е.едва тогава ще се покаже въобще полето за сметката.

Дали е така или ме пуснаха по пързалката, не знам Simple Smile

# 489
  • на морето
Аз звънях на телефона им. Казаха, че вече при пратки с наложен платеж, връщат парите виртуално в профила ти и ти от там едва тогава, ще може да посочиш  IBAN за възстановяване. Т.е.едва тогава ще се покаже въобще полето за сметката.

Дали е така или ме пуснаха по пързалката, не знам Simple Smile
Преди време беше точно така. Явно пак са възобновили тази практика. Не са те лъзнали, така ще да е. На мен ми беше много удобен тази начин.

# 490
  • София
Днес заявих връщане и номерът на сметката ми вече си беше там.
Да, въозбновиха онлайн парите, вече имам една пратка, за която ги ползвах.

# 491
  • София
Тези дни връщах поръчка с наложен платеж. Още при заявяването на връщането в сайта излязоха две възможности, от които можех да избирам - възстановяване по сметка и като LCW пари. При избор на първото ми излезе форма, в която да си запиша сметката, но реших, че ще ми е по-удобно да имам пари в профила. Удивена съм, че тази сутрин в 8 часа приеха пратката и около 11 ч. парите бяха в профила ми. Там има възможност да ги прехвърля по сметка, но не съм пробвала.

# 492
  • София
Наистина са много бързи, когато оставяш парите в профила. При мен пратки от събота са получени днес сутринта, да видим колко време ще им отнемат преводите.

# 493
  • Пловдив
Наистина са много бързи, когато оставяш парите в профила. При мен пратки от събота са получени днес сутринта, да видим колко време ще им отнемат преводите.

Ще го имам предвид. Simple Smile Аз очаквам превод вече повече от 10 дни.

# 494
Аз чакам пратка от вторник, вчера получих, че е изпратена. Явно не бързат, независимо, че няма безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт