Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 574
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • have faith and be patient ..
аз пуснах скромно туй онуй

# 556
  • Бургас
Аз писах ли, че няма проблеми със връщането със Еконт? Е, забравете, каквото съм писала, защото ми загубиха пратката. Не знам, какво стана, но няма и следа от нея. А аз чакам възстановяването на парите, чакам, а то какво било.... Подадох рекламация към Еконт, но, изглежда, ще трябва да пия една студена вода за 150 лева (защото върнах почти цялата си поръчка).

Kak така са я изгубили? Товарителница, бележка нещо нямаш ли? То и  15 лв да са е гадно, а 150 изобщо не са малко да ги прежалиш.

Пуснах и аз една малка поръчка. Единия ми акаунт още е блокиран и не мога да поръчвам с НП, но поне другия се оправи.

# 557
Аз вече съм на вълна есен, миналия път пуснах едни комплектчета за малката, сега май нищо не харесах.
Как така са ти изгубили пратката, нали имаш бележка, няма ли да ти възстановят нещо поне, то ако е така каква гаранция има човек!

# 558
Мария, нямам идея, как се случи това Smirk Куриерът както беше наясно, сега се оказа, пе въобще не е наясно, говори ми, че от скоро работят с Уайкики, че туй, че онуй.... Нямам бележка, не е ми е дал (моя е вината, че не настоях, да ми даде), но и от Спиди никога не ми даваха бележки за връщането, но никога не са и губили пратките. В централата ми казаха, че въобще не е отразено, че пратката е предадена от мен, само, че съм заявила връщане. Върви сега докажи, че нямаш сестра дето се вика. В същия ден предавах и връщане към Манго, там днес звънях, уж вс е наред, макар, че не видя ли парите в сметката ми, няма да смятам, че е наред. Но поне са отразени пратките в приложението, че са пътували, а тази на Уайкикито наистина я няма. Не знам, каква е тази история, но ми развали абсолютно настроение за пазарене от където и да е.

# 559
Пусни оплакване Sad

# 560
Хеппи, със сигурност ще, само да видя, с какво ще приключи цялата тази трагикомедийната рекламация.

# 561
Нямат ли камери тези от Еконт? Да си проверят къде са я забутали, така е много тъпо.

# 562
Винаги си чакам от Спиди (от Еконт вярно не съм връщала, хич не ги харесвам) листа с товарителницата за връщане. Така си следя пристигнала ли е пратката и в кой ден и си броя дните. Те са длъжни да ти дадат листа. От Еконт съм сигурна че е същото, защото съм пускала неща и пак ми дават лист с данни и номер на товарителница. Явно са го забутали някъде или са объркали данните и някой се радва на голяма стока дрехи...

# 563
От Еконт само веднъж не си поисках разписка, и те ми загубиха пратката. Връщане на Н&M. Но понеже сумата за късмет беше малка, не занимавах, но оттогава винаги настоявам за разписка. И си направих регистрация в сайта им. Там се вижда какво пристига и какво изпращаш. Признавам, че доста ги тормозя, но оттога нямам фалове с тях. Сега си поръчах, да видим те ли са.

# 564
  • Пловдив
Asmegin, ,поне товарителницата имаш ли?

Когато връщам в Еконт към About you, никога не ми дават разписка, бележка или каквото и да било като документ. Казват ми да оставя, сканират и това е. Чакам ги обаче да видя, че наистина сканират. Малко тъпо може да им изглежда, защото все ми казват, че няма нужда, но..предпочитам така, с очите си да видя. Направих си и профил и следя движението на пратките. Иначе ми е притеснено. То не че е гаранция, но все пак..
В крайна сметка колкото и пари да са не са ни паднали от небето..

Надявам се да се разреши проблема..

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 17:19 от Seaa

# 565
И аз последния път не си взех разписка от Еконт и сега се замислих, че ми се бавят парите
Винаги чакам за бележка като идиот,ето че има защо!

# 566
Имам само отбелязаното в приложение, че съм искала да направя връщането

Това ли е товарителницата, или какво се води товарителница?
Те ми казаха, че това нищо не означава, което имам, че това се появява автоматично, след като въведа връщане на сайта.
Аз съм си виновна, че не съм изискала бележка, но и кутиерът е виновен, щото твърди, че не се дават бележки, щото е нова била система бла бла, нали отскоро работят с Уайкики.
Подозирам, че въобще не е сканирал пратката, забравил или въобще не знам, какво се е случило.

# 567
Сефте имам и аз вече пратка с Еконт.

В Спиди имам регистрация и там си следя. Сега ще трябва и в Еконт да си направя  от прочетеното.

Asmegin, дано  намерят пратката и да не са я доставили на друг като подарък.  Много пари са това.

Веднъж съм получавала грешно опакована пратка от zoya bg. Отварям  и вътре много хубави  хранителни добавки за двойна сума от моите неща. Писах им на чата и няма и пет минути ме набраха по телефона.

# 568
  • Пловдив
Имам само отбелязаното в приложение, че съм искала да направя връщането

Това ли е товарителницата, или какво се води товарителница?
Те ми казаха, че това нищо не означава, което имам, че това се появява автоматично, след като въведа връщане на сайта.
Аз съм си виновна, че не съм изискала бележка, но и кутиерът е виновен, щото твърди, че не се дават бележки, щото е нова била система бла бла, нали отскоро работят с Уайкики.
Подозирам, че въобще не е сканирал пратката, забравил или въобще не знам, какво се е случило.

Бележка/лист, на която има един номер и по него се проследява движението на пратката.

# 569
Не, аз писах, нямам бележка, не ми я дадоха, и не съм я поискала.

Ох, дано да я намерят, че ...

Общи условия

Активация на акаунт