Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Категорично се отказвам да поръчвам от сайта докато доставката е с Еконт, а за връщането непременно трябва да чакаш куриер вкъщи, до офис не може.
Умишлено бях поръчала артикули, за които знаех и нямаше да връщам, за да избегна комшара Връщане с Еконт и ми дойде дефектен артикул.
Бясна съм. Звънях. Питах. Не може да се върне днес. Тооооолкова сложно ми го обясниха, че е. Да чакам...

# 616
При мен така и не дойде куриер от Еконт! Чаках повече от седмица и се ядосах и я върнах в офис. Да видим какво ще стане Simple Smile

# 617
  • Пловдив
При мен така и не дойде куриер от Еконт! Чаках повече от седмица и се ядосах и я върнах в офис. Да видим какво ще стане Simple Smile

Ами точно на Еконт звънях и ми казаха, че не може да я върна в техен офис...

# 618
Аз връщах по следната схема - пуснах заявка за връщане и си взех номер на товарителница през сайта, с този номер вече в офис на Еконт давам стоката и формуляра, не чакам куриер

# 619
Аз не уточних, съжалявам. В Спиди я върнах, имах товарителница. Не е голяма сума поне, не знам какво ще стане, но е доста тъпичко от миналата седмица аз да чакам.

# 620
  • Пловдив
Аз връщах по следната схема - пуснах заявка за връщане и си взех номер на товарителница през сайта, с този номер вече в офис на Еконт давам стоката и формуляра, не чакам куриер

Как? Къде е този номер на товарителницата?

# 621
  • Пазарджик
Абсолютно по същия начин върнах вчера поръчка  и днес вече в Букурещ /при условие, че живея в провинцията/.

# 622
Значи става като в about you ли?!
 При връщане правим отметка в сайта и там се генерира товарителница?
С тази товарителница пускаме към Еконт, като си правим заявка за куриер в сайта на Еконт?!

# 623
  • Пазарджик
Значи става като в about you ли?!
 При връщане правим отметка в сайта и там се генерира товарителница?
С тази товарителница пускаме към Еконт, като си правим заявка за куриер в сайта на Еконт?!
Аз лично не съм звъняла за заявка за куриер ,просто отидох в офис и я оставих.

# 624
  • Русе
И аз съм на същото мнение! Hands Plus1
Категорично се отказвам да поръчвам от сайта докато доставката е с Еконт, а за връщането непременно трябва да чакаш куриер вкъщи, до офис не може.
Умишлено бях поръчала артикули, за които знаех и нямаше да връщам, за да избегна комшара Връщане с Еконт и ми дойде дефектен артикул.
Бясна съм. Звънях. Питах. Не може да се върне днес. Тооооолкова сложно ми го обясниха, че е. Да чакам...

# 625
След, като Еконт ми загубиха онази пратка (която така и не намериха все още), и аз отказвам да поръчвам от Уайкикито. Да вземат да научат Еконт как се работи с техните пратки, или пък въобще да се откажат от услугите им, че само поводи за ядове създават...

# 626
  • Пловдив
Абсолютно по същия начин върнах вчера поръчка  и днес вече в Букурещ /при условие, че живея в провинцията/.

Къде ви излиза товарителницата?
От Еконт днес ми казаха, че не мога да върна от офиса им. Просто не можело. Лъжат ли ме?

# 627
  • София
Обадете се в LCW и попитайте там, не куриера да ви размотава. Като нищо ще ги стегнат. Аз веднъж така леко натопих Спиди, че после ми пратиха извинителен мейл.

# 628
  • Пловдив
Обадете се в LCW и попитайте там, не куриера да ви размотава. Като нищо ще ги стегнат. Аз веднъж така леко натопих Спиди, че после ми пратиха извинителен мейл.

На LCW звънях два пъти. Точно те ми казаха, че трябва да си чакам куриер вкъщи. Заявката през сайта била пусната до Румъния и от там щели да пуснат на Еконт заявка за вземане на пратка задължително с куриер вкъщи. Да чакам да ми се обадят от Еконт...
Тогава и на тях звънях да ги питам. И те същото ми казаха. Трябвало да дойде заявка при тях. Иначе не можело...Не можело от офис да пусна пратката.
Разправях се и с LCW , и с Еконт...

# 629
  • София
Олеле, защо така са усложнили нещата

Общи условия

Активация на акаунт