Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 090
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Sunshine state
И защо темата да е тръгнала по наклона с коментари срещу Андреа, а не е като са в нейна подкрепа? Някои пък така я защитават, че ще кажеш им е роднина най-малкото.

# 646
Мен не ме вълнува Андреа как си изкарва парите. Личен избор, честен труд, дори да е еротичен модел или от най-древната професия. Но не разбирам защо е в кулинарно предаване, какво прави там и защо други готвачи ги изгониха преди нея, а тя е още там. До момента помня единствено как беше веднъж шеф мобил, как блесна със суфлета и една номинация. Другите нон стоп ги хокат или хвалят или се акцентира върху уменията им на готвачи, тя ми седи в ъгъла, не помня и да е отнесла по-груба критика от Ангелов, пък камо ли да и е излял ядене на главата. Поправете ме, ако греша.

# 647
  • София
Аз не защитавам Андреа, но тя е влязла в кулинарно шоу и мен ме интересува единствено това.
Какво прави в личния си живот хич не ме е еня.
И разни етикети без да знам точно за какво става въпрос няма как да лепя.

# 648
  • София-Младост
А, ето от къде ми е позната Елена. И аз се чудех участвала ли е там. На мен много ми харесва тя.
Според мен не е участвала. Иначе вече щеше да се знае:)

Снощи точно си мислех, че нея най-малко я показват  с коментари.

evencee
Янита може даже изобщо да не е присъствала на тази сцена, дето я дадоха. И друг път са правили такива монтажи режисьорите като показват какво ще гледаме.

# 649
  • Sunshine state
И на мен ми е позната Елена, но не знам от къде.

# 650
Ама то никой нямаше да го вълнува “професията” ѝ - просто да не се прави на жертва и да хленчи, че имало лоши хора навън 😂 Ама като гледам май нещо такова ще е всичко, което има да покаже😆😆 Нищо интересно като готвач или пък някакъв лидер .. общо взето не е за кулинарно предаване, това е.

Еленка аз не съм я виждала преди, ама е симпатяга, дано стигне напред.

# 651
Елена първа ми направи впечатление в началото на предаването, беше доста адекватна. Сега върви тихомълком напред. Дано това да означава, че я гласят за финал.

# 652
Мен не ме вълнува Андреа как си изкарва парите. Личен избор, честен труд, дори да е еротичен модел или от най-древната професия. Но не разбирам защо е в кулинарно предаване, какво прави там и защо други готвачи ги изгониха преди нея, а тя е още там. До момента помня единствено как беше веднъж шеф мобил, как блесна със суфлета и една номинация. Другите нон стоп ги хокат или хвалят или се акцентира върху уменията им на готвачи, тя ми седи в ъгъла, не помня и да е отнесла по-груба критика от Ангелов, пък камо ли да и е излял ядене на главата. Поправете ме, ако греша.
Абсолютно съм съгласна! Каквато иска да си бъде в личния живот, в предаването е за да покаже готварски качества и умения! Добре се справя с някои ястия наистина. Иска ми се да я видя в женския отбор, как там биха я приели е как ще се впише и тн.

# 653
Това не е кулинарно предаване, а кулинарно ШОУ, не го забравяйте, моля. Затова е тук Андрея. Най-любопитните ще я проверят, мъжете ще я "лайкнат", други ще я оплюят. Аз забелязвам от общите случайни кадри на камерата, която обхваща цялата кухня, че Андрея все прави нещо над котлоните, мивката, просто не акцентират излишно.
Шоуто уж е за професионални готвачи, а Мастъра за любители. Но в този сезон май имаме доста непрофесионалисти за чистене. Мартин каза, че е любител, завършил техникум по облекло, може би и готварски курс нямаше.

# 654
  • София
Сега Денислав има шанс да покаже, че е мъж на място. А Андрея дори тръгвайки да го ближе по лицето вече ми стана антипатична. Няма значение дали е било случайно или нарочно, или нещо ни манипулират с някаква задача - можела е да откаже да го направи.

# 655
Елена и Артур имат най-голям шанс да спечелят. След тях са Денислав и Валентина. Николай в никакъв случай няма да спечели. Най много да се задържи защото е дразнителя на сезона.

# 656
Николай ми е много, ама много антипатичен и дразнещ! Вечно се оправдава, вади голямото самочувствие, а до сега реално не е показал кой знае какви умения. Нямам търпение да го натирят! Точно натирят, защото той заслужава именно това.
Андрея не ми дреме с какво се занимава извън шоуто. Не й симпатизирам, обаче, защото до сега  не съм видяла да прави никави  опити за комуникация, с когото и да било освен с Николай.  С Николай са си лика-прилика според мен. Макар че тя поне не ме дразни със самочувствие без покритие.
Моите фаворити са Артур и Виктория.

# 657
Николай е топ противняк. Идея си и нямам на какво се дължи огромното му самочувствие, аз също не съм видяла да е кой знае какво като умения. Спомням си още в първия епизод Денис как му изплю яденето 😆 Явно това даде старт на битката 😆
Андреа да се занимава с каквото иска извън шоуто, все тая, ако беше различна вътре. Ако беше показала някакво възпитание, класа и желание да се развие - никой нямаше да може да каже и дума за това каква е … но уви - показва си, че е точно такава, каквато изглежда. Примерно и Мариела като я видях за първи път ми се струваше абсолютно посредствена и простовата кифла, ама момичето поне се старае да се учи и да се докаже.

# 658
Е, тя и Мариела не си поплюваше с псувните. Че и по време на резервация врякаше топ простотии. То и аз съм простачка, ама се съобразявам кога мога да изпсувам по нашенски, и кога да си стисна езика зад зъбите. Андреа може да псува, макар и на английски, ама поне го прави като коментар "зад кадър", докато Мариела си попържаше яко, без значение къде е. И сега понякога го прави. Симпатична ми е, а с това, което направи за Виктория снощи, ми стана още по-симпатична, но мнението ми е, че има още много какво да научи в кухнята.

# 659
А, аз не съм и почитател на Мариела. Изобщо не отричам, че има още много какво да усъвършенства, както в кухнята, така и в поведението си. Не мога да отрека обаче, че момичето полага усилия и съм много приятно изненадана от нея, това исках да кажа, не го очаквах, когато я видях за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт