Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Sunshine state
Ееей, най-после са на мушката Николай и Андреа. Той от покриване на грешките й, накрая хубаво се нахендри.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 04:46 от Pupitka

# 721
  • Ню Йорк
Това с кънките беше унизително Sad Да кара хората да се влачат на колене по леда, за да може холандската кифла да прави демонстрации е твърде прекалено.

# 722
  • София
Не сте нормални да търсите унижение навсякъде. Беше смешно и забавно. Андреа караше, но и върна омлета.
Малко чувство за хумор не е излишно.

# 723
  • Ню Йорк
Не сте нормални да търсите унижение навсякъде. Беше смешно и забавно. Андреа караше, но и върна омлета.
Малко чувство за хумор не е излишно.

Ако ги накара да ядат от пода пак ли ще е смешно?!
Много извратено чуство за хумор имате Sad

# 724
  • София
"Обсесия" ето това е, което някои изпитват към Андреа.
То е пост след пост гнусотии.
Епизода вчера си беше съвсем в духа на Hell’s Kitchen.

# 725
  • София
Отложиха го, защото трябваше петнайсет минути да ни занимават с тъпите омлети на пързалката. Интересно, героите от ИВ вече съм ги забравила. Дори физиономиите им не помнех.

Аз намирам унижение на участниците поне по три-четири пъти на серия. Крясъците са едно на ръка. Примерно днес с лимона, също че ги кара да ядат или да пият някакви неща. Тези хора нормални ли са? Вкупом! Един ги тормози и унижава, а те се съгласяват. Не, това не е сценарий, а ако е сценарий е още по-гадно. Всички герои стават антигерои.

# 726
На мен пък ми е гнусно това, което гледам. Гнусна ми е жена, която си позволява да ближе лицата на хората. Гнусно ми е, че добри готвачи си заминават, а някой, който дори омлет не може да направи - стои. Гнусно ми е също, че когато загубиха по вина на въпросната, която не може да прави дори омлети, и бяха “наказани” с леда, Камен ѝ каза да се включи и да помогне, а същата се лигави и отказва. Иначе накрая им вика, че не се държат като отбор. Ето това е гнусното.

# 727
  • София

Hell's Kitchen (08.04.2022)  Сезон 4 Епизод 19

[

# 728
Боже, колко предразсъдък на едно място има в тази тема.

Фукала се, че може да кара кънки? Ами нормално е все някой и да може да кара. Ние с какво да се изфукаме - с хора, които не могат да говорят собствения си език или морбидно затлъстели? За мен много хора в темата са предубедени спрямо Андреа и изобщо не искат да погледнат трезво на ситуацията. В главата им едни истории се сучат, горките им мъже.

# 729
  • Sofia
Още в началото предположих,че ще има травми и така се случи. Пак добре,че не пострадаха повече хора.

# 730
  • Велико Търново
Интересно, героите от ИВ вече съм ги забравила. Дори физиономиите им не помнех.
Ха, аз пък от ИВ гледах само първата седмица (преди да започне Фермата), но снощи познах повечето около масите. Чак да се ненадяваш!... Grinning

На мен пък ми е гнусно това, което гледам. Гнусна ми е жена, която си позволява да ближе лицата на хората. Гнусно ми е, че добри готвачи си заминават, а някой, който дори омлет не може да направи - стои. Гнусно ми е също, че когато загубиха по вина на въпросната, която не може да прави дори омлети, и бяха “наказани” с леда, Камен ѝ каза да се включи и да помогне, а същата се лигави и отказва. Иначе накрая им вика, че не се държат като отбор. Ето това е гнусното.
Чак гнусно не ми е, но определено хич не ми е О'К това, така че съм напълно съгласна с написаното. Добавям и думите ѝ относно българския език, с които го неглижира доста над допустимото. Няма никакво право да казва, че ако Камен искал да ѝ каже нещо, да ѝ го кажел на английски. Че откъде накъде! А ако това е сценарно решение (както и снощи писах) - ето това вече е гнусно.

Валентинка Захаринка дали не си е мислила, че без нея червените няма да могат да се справят.  Satisfied

# 731
  • Пловдив
Валентинка Захаринка дали не си е мислила, че без нея червените няма да могат да се справят.  Satisfied

За мен Янита и снощи пак не се справи. За останалите от отбора имам сравнително добро мнение.

# 732
  • София
Не знам с какъв акъл ги закараха на пързалката. Добре, че някой не се изтърси така, че да направи някоя фрактура - я крак, я ръка, я опашна кост. Пълна тъпотия.

# 733
  • Велико Търново
За мен Янита и снощи пак не се справи.
Ааа, справи се, справи - контузи Захаринка и поне за една вечер спаси отбора от евентуалните ѝ изблици. Satisfied

# 734
  • София
На пързалка ходят и 3 годишни без особен риск.

Общи условия

Активация на акаунт