Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 082
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
На Николай ролята в уикенд сериала от 21 ч. явно е да го играе лошия. И му отива, я колко народ го намрази. Дали ще претърпи метаморфоза се питам? Странно е как в началото го представиха като най-можещия, пък сега един сос не може да направи. Нещо издиша сценария. А пък особено, да си поне два пъти застрашен от изгонване и да си караш все така, сякаш трябва да правиш напук на останалите, а не да се състезаваш за едни големи пари.
Мариела пък на другия полюс - от най-зле стана гурме. А пък освен да правят едно и също, не виждам как научават нещо.

# 691
  • София
Биволския пенис е, като кокошата трътка. Сам Ангелов каза, че я “обожава”. Баба ми едно време казваше, че сме будали да не я ядем. Така че не виждам унижение в това. Да го беше панирал, като калмари ама на тая сипа, дето го свари… както и да е, унижението беше в главата на Емил, затова и си тръгна сам.
Ама там ,където го ядат, го варят по 12-24 часа в едни огромни казани, а той нямаше време.И пак не се дъвче.

# 692
Не можах да разбера драмата на Емил с биволския *****. Дали му нещо гадно, което малцина могат да сготвят и той не се справил. Ми нормално. По-добре е отколкото да се издъниш на нещо лесно.

# 693
  • IC 1101,Abell 2029
Емил и биволския останаха далеч назад в историята.Там драма няма.Друга му е драмата на Емил и тя въобще не е свързана с бивола,защото който и друг да беше пак нямаше да се справи със задачата.На мен взе да ми писва от държанието на Николай.Ако в това има някакъв сценарий,което мен много ме съмнява,то това е слаб сценарий на слаби сценаристи.Та на кого му е интересно да гледа постоянно саботажи.Мисля че Николай си е просто такъв човек.Изпитва дълбока неприязън към хора които са твърде различни от него.Така е заслепен от тази неприязън че не се усеща как това може да му коства по нататъшното участие в шоуто.Според мен нито той,нито пък Денислав могат да бъдат изборът на Ангелов за победител.Денислав подобно на Наско за мен няма нужните лидерски качества.Относно въпроса на Ангелов към синият отбор кого да изгони и изборът на Артур и Камен,както някой спомена по нагоре че това може да са някакви тънки сметки,аз съм далеч от такава мисъл защото най-малкото това питане на шефа им дойде твърде неочаквано и нямаше време за размишления относно това кое би им било по-изгодно.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 01:05 от alex_bg

# 694
  • София
...Относно въпроса на Ангелов към синият отбор кого да изгони и изборът на Артур и Камен,както някой спомена по нагоре че това може да са някакви тънки сметки,аз съм далеч от такава мисъл защото най-малкото това питане на шефа им дойде твърде неочаквано и нямаше време за размишления относно това кое би им било по-изгодно.
Според мен Артур е достатъчно уверен в себе си за да се плаши от когото и да е, че да търси начин да го елиминира.

# 695
И аз не мисля, че се чувстват особено застрашени от Николай. Като умения не ми се вижда кой знае какво, единствената заплаха е може би, че е адски подъл и би направил всичко, за да хвърли другите “на вълците”. Реално като конкуренция в кухнята мисля, че Денис им е доста по- голяма.
Абе общо взето лъснаха кой колко струва - когато Андреа беше на елиминация срещу Янита, Денис не направи нищо, за да помогне на жена си. Не саботира Андреа, защото ако саботира нея - саботира целия си отбор. Остави жена му сама да я победи и Янита се справи чудесно.
Когато обаче Денис беше номинирания, Андреа и Николай изобщо не ги интересуваше, че прецакват себе си и отбора си, стигаше им да саботират Денис.. което си е изключително злобно и долно.

# 696
На мен пък, много странно ми се стори сценката, когато Ангелов повика Денислав и го попита ни в клин, ни в ръкав- защо го саботират Николай и Андреа. Видя ми се много предизвикано и изкуствено. Ей, така от нищото...

# 697
То ясно, че "саботажът" е част от сценария. Явно си мислят, че без драми няма да се гледа. И аз мога да монтирам как някой мие риба и да изрецитрам, че я е мил пет минути, или половин час, или един ден. Щом има кой да се връзва на тази нишка, ще я гледаме и нея. Аз също не мога да си представя в реалния живот, как някой може да готви, а после внезапно не може да готви и обратното, но на. В това предаване могат.

# 698
Да, сценаристите на този сезон трябва да бъдат уволнени. 😃 Прекалено нереални моменти има. Някак си се разваля удоволствието на зрителите, когато всичко е толкова очевидно нагласено.

# 699
  • София
Къде мога да гледам предаването с Гордън?

# 700
Ахаа, не било така с Андрея, както си го представяха някои съфорумци. Мхм.

# 701
И кое не беше така ? Аз видях, че го облиза.. 🤔

# 702
  • София
Малко да се посмеем....

# 703
Мен не ми е смешно, даже ми е неприятно да гледам това лазене и коленичене. Малко ми е унизително и никак смешно. Sad. Превключих. Като свърши сцената ще се върна да гледам.

# 704
Хайде, захарчета Joy JoyJoy
И Виктория - "Бягай оттук момиче, че ако падна върху теб, ще станеш ваденка" Joy

Общи условия

Активация на акаунт