Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 085
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Боби, и на мен. Мисля, че го написах тук още в началото, че Николай в лице ми прилича адски много на този Пацо.

# 676
  • София
Гледаме с децата и се чудим как яде тоя народ в тоя ресторант при всичкия екшън и като им гледаш тиганите и въобще съдовете. И се бърка и се опитва във всяка чиния. Добре, че като ходим в обикновен ресторант не виждаме това.

Хората в ресторанта, са статисти.
Снимачният ден започва в 14:30 и свършва в 19 ч, се уточнява в обявата във Фейсбук групата „Статисти - СПЕЦиални персонажи".

Хонорарът е 20 лв.
В тази тема  са писали, какво се случва по време на вечерите.

Цитат
quote author=shokomen
Разкажете тези, които сме били в ресторанта някакви впечатление. Примерно при мен - беше хладно и в крайна сметка никой не яде. От време на време идва камерата и ти тикат листче с думи да кажеш тия ако не ми направят храната до 5 мин се махам или нещо такова и така. Иначе да сипват ти вода/вино като естествено виното е от най-фалшивото и разредено с вода Grinning Спомням си, че при мен имаше доста жени на възраст Ангелов и като го видяха на живо то не беше "ах,ох колко хубав" направо се бяха поизпотили повечето дами или пък разтреперани Grinning Иначе аз поне нищо не чувах от кухнята пък и не изглеждаха да готвят като цяло. Бях забелязал, че имаше един от миналия сезон/не помня кое,кога/ буквално за 2та часа, в които седях той само бъркаше 1 сос и това е Grinning

Иначе след като сте гледали хелс китчен предполагам се наясно с тия сцени, където Ангелов вика и гостите се обръщат с изненадана физиономия - ами фалшива сцена. В края на снимките ни казаха като лопнат с черпака по тенджерата да се обърнем с изненадани лице да ни заснемат реакцията Grinning

Вечеря няма, ядат само ВИП гостите. Другите гледат жално и се наливат с вода и вино. 😂 Най-безмислено пропилените часове от живота ми.
Има и една група Кастинги във ФБ, там също пускат обяви за статисти.
Да бе, това сериозно ли?
Ами да. 😂 Освен на виповете, дадоха храна само на едно дете и майка му, която да каже нещо за вкуса. Другите просто правят калабалък в ресторанта в продължение на часове. А обявата беше - храна, вино и хонорар. 😂😂😂 ММ само дето не ме уби от бяс и глад като излязохме от залата.
 Сега гледам, че вече не пишат в обявите, че ще има храна. Само хонорар и възможност да видиш отвътре предаването.

Sweat Smile падам направо.

Е, нали дават едни големи табли с чинии, които уж "потеглят" към гостите? Какво я правят тази храна?
Връщат я обратно в кухнята. 😃
И ние умряхме от студ, слава Богу, че проявихме разум да не се обличаме и обуваме прекалено официално, каквото изискване имаше, че съвсем щяхме да пукнем с тънки дрехи и обувки.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 19:28 от Mari_Mar

# 677
  • Sunshine state
Много добре е монтирано и добре си играят ролите, защото аз се забавлявам искрено. Simple Smile

# 678
  • Другата България
Относно Николай.
Това, че умишлено поднесе половин чиния с аргумента, че Денислав е длъжен да си контролира "готвачите" и проблемът, че не го е видял, си е негов - че чинията не е сглобена, дори не е саботаж.
Това е противняж.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 19:32 от Merri_An

# 679
  • Sunshine state
И за сосовете същото каза - да си ги бил проверявал. Демек защо ми имаш доверие? Как да не е саботаж това? А Андреа същевременно се разнася като привидение наляво надясно с едни супер бавни и изтормозени движения. Направо бяс да те хване на тия двамата.

# 680
Ами, да си ги проверява сосовете и порциите. Нали това му е работата, когато води кухнята. Не готви, нищо не прави, единствената му задача е да крещи поръчките и да гледа какво излиза. То ясно, че е роля, но този Денислав и в живота ако я кара така, както в предаването, не знам как ръководи кухня. Ако въобще нещо ръководи.

# 681
  • Sunshine state
Какво ще рече да проверява? А Николай не може ли да ги направи като хората, че трябва да надзирават всяка негова стъпка? Какъв готвач е тогава? Три пъти прави тоя сос, как пък не го направи свястно.

# 682
Е, миналия път оная Андреа като водеше кухня да не би да проверяваше каквото и да било ? И все пак Мартин го отнесе, заради издънките си. Че накрая с комплексара Николай, дето всъщност той я проваляше, обвиняваха Денис… идея си и нямам защо, той си вършеше работата 😆 Както ѝ да е - Денис поне полагаше усилия и взимаше отношение, ръководейки кухнята. Спомнете си преди него Вашата любима Андреа как “ръководеше” кухня - не готви, не проверява НИЩО, не чете поръчки, не говори с никой .. само се подпира и чака нещата да се случат.. така ли се ръководи по- добре ? 🤣
Денис какво да ги ръководи.. те Андреа и Николай не са за ръководене, а за изхвърляне.

# 683
  • Варна
Благодаря за написаното. Така по някак звучи приемливо.
На мен ми е забавно и пристрастяващо предаването. Чакам да стане петък.

# 684
  • Велико Търново
Съвсем се е изродило това предаване , никакво уважение към продукти, в които е вложен труд на други хора.
Че то си е така от епизод 1 на сезон 1.

# 685
Това, че Артур и Камен подкрепиха Денислав, гласувайки да си тръгне Николай, с който са в отбор от преди, говори много за самия Николай какъв е.

# 686
  • София
Или виждат по-голяма конкуренция в лицето на Николай, отколкото в това на Денислав?
Доста хитри са всички, включително и Николай, който отстрани Емил унижавайки го да готви онзи биволски член.

# 687
  • София
Или виждат по-голяма конкуренция в лицето на Николай, отколкото в това на Денислав?
Доста хитри са всички, включително и Николай, който отстрани Емил унижавайки го да готви онзи биволски член.
Той на когото и да го даде пак ще пишем, че го е унижил. Унижението идва още от продуцентите и редакторите при избора на този продукт. А пък едва ли Николай е решил на кого да го даде.

# 688
  • София
Какво толкова ви възмущава членът? По света хората ядат всичко. И на нас западняците ни се чудят на шкембето,  аз пък се потрисам от очи, ама ето, някои хора ги ядат.
От друга страна умирам за уши и пача 🤣. Ям език, но не понасям мозък. Та мисълта ми е, че за всеки продукт си има хора. Не го намирам за обидно, по-скоро за предизвикателство.

# 689
Биволския пенис е, като кокошата трътка. Сам Ангелов каза, че я “обожава”. Баба ми едно време казваше, че сме будали да не я ядем. Така че не виждам унижение в това. Да го беше панирал, като калмари ама на тая сипа, дето го свари… както и да е, унижението беше в главата на Емил, затова и си тръгна сам.

Общи условия

Активация на акаунт