Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 086
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
В Мастършеф е имало само една Елена - в първи сезон, но тя не е тази Елена. Така че - отнякъде другаде ви е позната явно.

Андреа ми беше нещо като нищо до момента, в който за всичко започна за всичко да обвинява Денислав - с или без причина. Нищо чудно Николай да ѝ внушава разни неща и да я настройва.

# 661
  • София
Захарчета, съвсем ви изпуснах нещо.
Нямам фаворит този сезон, за първи път ми се случва. Червените са ми като психодиспансер - то не са луди със слаби нерви, то не са простакеси, които с лекота могат да накарат каруцар да се изчерви... Мариела много се старае, но вече като я видя, пред очите ми е само как крещеше на Калки "Дай да ям! Да ям! Да ям!!!" и главата й в купата със салата. Close Валентина спешно трябва да се лекува. Николай ми е леко плашещ с този стъклен, безизразен поглед. За самочувствието и недостойната му игра даже не ми се подхваща. Цуцетата са ми антипатични, добре че поне Денислав може да готви.
Харесвам Анелия, Елена и Артур. Не ме дразни особено и не ми пречи Андреа, абсолютно безразлично ми е с какво се занимава извън формата - тук е да готви и го прави.

# 662
Мариела викаше на Калки "Дай да кусам", не "Дай да ям". Joy
Тя най-много се разви като готвач, вярно че почна от нулата и имаше накъде, но браво че учи. Все пак ми е антипатична с крещенето си, прекалено е да вряска така.
Също и Валентина искам да си ходи. Аз съм малко назад с гледането, дано да си е тръгнала в последните епизоди, ама надали. Наистина като изтъни гласчето е ужасна. Иначе изглежда нормална, обаче е като Доктор Джекил и Мистър Хайд, не знаеш кога ще изскочи единият и кога другият. Scream

# 663
Добро утро!
Чудя им се и аз на акълите - или пък всичко е просто сценарий, а те са ужасни актьори.

# 664
  • София
... всичко е просто сценарий, а те са ужасни актьори.

# 665
  • Варна
Гледаме с децата и се чудим как яде тоя народ в тоя ресторант при всичкия екшън и като им гледаш тиганите и въобще съдовете. И се бърка и се опитва във всяка чиния. Добре, че като ходим в обикновен ресторант не виждаме това.

# 666
  • Sofia
Голяма гнус е в повечето ресторанти 🤮

# 667
Много се говори против разхищението на храна, даже от остатъци се прави амюз буш, нали така се казва? Обаче в общежитието се виждаше една тенджера със супа, препичаха филийки на тостер и вафли , какво ядат тези хора? Това сготвеното яде ли го някой, стековете, които не са точно изпечени, скариди се изхвърлят, поръчки се готвят наново заради сос, потресаващо разхищение . Поне да ги дават на участниците в общежитието, да ги опитват и обменят опит и техники, не да им слушаме скандалите и простотиите около пепелника пълен с фасове.Съвсем се е изродило това предаване , никакво уважение към продукти, в които е вложен труд на други хора. Виктор Ангелов е абсолютен лицемер, пък рожденния ден на Мари беше връх на снобарщината, отврат.

# 668
  • София
...Виктор Ангелов е абсолютен лицемер, пък рожденния ден на Мари беше връх на снобарщината, отврат.
Да напомня все пак, че като всяко риалити шоу се играе по сценарий.

# 669
Ами явно на ВА му харесва сценария, ако не му харесва да си гледа ресторантите, има нужда. В единия от ресторантите му качеството на храната хич не отговаряше на цената.

# 670
  • София
Аз лично искам следващата седмица да отпадне Николай. Валентина също не я харесвам, но не мога да отрека, че никога не е саботирала умишлено (поне аз не помня и/или не ни е показано) и почти винаги се представя добре на предизвикателствата/резервациите. Но, Николай ми е най-неприятен от всички останали вътре, че даже и от повечето отпаднали. От сега съчувствам на този от финалистите, на който ще се наложи да го избере за последната резервация. Това разбира се, ако той не е финалист (почти съм сигурна, че няма) и ако оставят правилата/сценария, както беше в предишните сезони.
За момента стискам палци на Артур, Анелия, Елена и Денислав.

# 671
Аз пък много внимателно гледах последния епизод, в който Николай беше обвинен в саботаж.
Освен, че Денислав през цялото време говореше, че Николай го саботира, никаква друга реална връзка със саботаж не видях. Даже онзи, другият от техния отбор (забравих му името), сякаш се представи по-зле с готвенето.
Та, освен в приказкитена Денислав за саботаж, които като нищо може да са и част от сценария, реално какво е саботирал Николай?

# 672
например миеше рибата на течаща вода бавно и спокойно, при положение, че Денислав и ...забравих Камен, или Артур, бяха извадили филета. Изобщо по мудност можеше да конкурира Янита Simple Smile

# 673
  • София
Никой, освен Артур и може би Виктория не ми допада. Предполагам, че Анелия и Елена бих харесала, но малко ги показват.

# 674
Тоя па Николай толкова пък да ми прилича на Пацо от ББ.. и на стойка, и на фасон и на приказка.. Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 16:20 от bobby_me

Общи условия

Активация на акаунт