Нашите цветя - обща тема 14

• 29 946
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник на всички цветни момичета! Ени, да сте здрави и щастливи!
Моите цъфтящи са отрупани вече - мушката, петунии, карамфилчета, дипладении. Чакам олеандъра да видя какъв цвят ще е. Помотват се само жасмините и хибискуса, но се надявам като се стопли трайно да тръгнат и те.

# 631
Честит празник на всички цветни момичета. Желая ви прекрасен и усмихнат ден.

Магни, извинявай, не съм те разбрала за бугито. Сухо е, аз чупих ли, чупих, от 30 см остана наполовина, но не стигнах до зелено. Няма да го хвърлям, разбира се, но и няма да тичам до Лидл в това време днес Simple Smile. Ще го мисля по-натам, тепърва ще има бугенвилии на пазара
Ени, честит празник Flowers Hibiscus. Моят флокс е същият модел като твоя, но розов. Жалко, ако цъфти само седмица или две, мислех си да набоцкам още, но май няма

# 632
  • Бургас
Снощи си подготвих мая за днес да поливам,то не спря да вали....
Ще полея само цветята,които са вътре в терасите,другите ще чакат...

# 633
Как с мая?

Флоксът наоколо цъфти около два месеца, даже повече. От средата на март е почнал, даже постнах снимка тук.

# 634
  • Бургас
Софт,в първият пост на темата има инфо.
Едно кубче мая се оставя в 10-11 литрова туба с вода, за 1 нощ.
На следващия ден поливаш.

# 635
Карц, не мирише ли на вкиснато от тая мая и не привлича ли повече мухи. От 2-3 години чета за подхранване с нея, но още не съм го правила.

# 636
  • София
Честита Цветница!
 Честит празник на всички, които носят красиви имена на цветя! Бъдете здрави!

# 637
Благодаря, Кротиниа. Ето ги. Как ще направят коренчета не знам, ще разбера Simple Smile Честит празник на всички!

И при теб са пораснали като при мен,а имам запазена снимка от фейсбук и по нея съдя,че  при мен не растат нормално.На снимката са мънички, с къси стъбла и листата им стават месести.
Скрит текст:

# 638
О, твоите са дебелички и тлъстички. Как правят корен като са на върха? Не смея да ги посипя обаче отгоре, да не ги пречупя.

# 639
  • Бургас
Карц, не мирише ли на вкиснато от тая мая и не привлича ли повече мухи. От 2-3 години чета за подхранване с нея, но още не съм го правила.
Не,Коте,не мирише. Не съм забелязала да има мухи.
Вече 3-4 години подхранвам с мая,по няколко пъти през лятото.

# 640
  • Мадрид / София
Честита Цветница момичета!
Видях на живо от рошавоте лалета (с ресничките по края на листата на цветовете. Много красиви са в действителност ама ще си остана само с виждането. Няма място за градински цветя.

# 641
Честит празник на всички.
Пожелавам много усмивки и положителни емоции, само радостни мигове и много цветни изненади 💗💓💗

# 642
Тези дебеличките не са мои от групите за цветя във фейсбук е снимката.Бях си е запазила,защото и миналата година не ми се получи с тях,а и сега пак.Гледай твоите,сещай се за моите 😂.Изглеждат по един и същ начин.Ще ги съсипеш с почва, при мен даже някои се затриват като ги пръскам с вода да се полеят.
Честит празник,бъдете здрави, щастливи, обичани!

# 643
Днес изкарах и последната саксия на покрива. Честно писна ми да чакам по-хубаво време. При спешност от силни ветрове ще тичам да ги крия. Иначе слънце има доволно. За дипладениите се притеснявам да ни им дойде повече. Сега съм се наредила с кенче бира до тях и им се радвам. 😂

Надявам се за Великден да е хубаво времето, че ще имаме гости и искам да сме на покрива за обяд.

# 644
  • Варна
Магни, приказно красиво при теб ! Simple Smile

Честита Цветница, момичета !

Ени, със закъснение Честит рожден ден ! Желая ти здраве, щастие и късмет !

Честит имен ден на всички празнуващи днес ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт