Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 542
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен !
Благодарности за новата тема и за орисването ! 🌹
Честито на момичетата със заповедите,  честито и на бремелинките ! Пожелавам ви най-красивия и вълшебен финал !
Вчера бях на преглед , този месец няма да имам О  . Изписа ми дуфастон за 10 дни и на следващия Ц започваме ин витро .
Стискайте ми палци !

# 106
Ивка моето вит Д в началото хич го нямаше, беше под 10. После го вдигнах постепенно, бавно става. Съветвам те да си водиш записки в един тефтер да си следиш стойностите. Сега вит Д ми е 62 nmol/L. И аз си взех спрей на Бетър Ю с 1 впръскване, преди ползвах вигантол. 👌

# 107
И аз да се включа за витамин д,пия по 7000 единици капсули на Now,от липса ,беше ми под 10,сега е 32. Продължавам с тази доза,за 2 месеца и половина го постигнах,като даже не съм била на сто процента редовна.Изследвах го след 15 дни без прием на витамин д. Можеш да им пробваш капсулите,макар че спреят много го хвалят,аз просто виждам,че дават резултат и затова поне докато не ги изпия капсулите няма да ги сменям.

# 108
Имам ги таблетките на Now, 2000 IU, с тях почнах плюс отделно К2, после ендото каза Вигантол и аз ги смених, после четох, че масово са доволни от спрея и взех него. И даже нямам две седмици без прием, последно в петък, а изследването беше в неделя. Ами ще опитам пак с таблетките, спрея и без това го забравих в офиса, а тази седмица не съм на работа, пуснах малко болнични, че се чуствам ужасно уморена и нищо не ми се прави. Явно последствия от дефицита..
От телефона не мога да слагам в скрит текст, та няма да е скрито... Предварително извинявайте..
Да ви кажа уморих се вече от следене на О, от мерене на КЗ, от постоянни изследвания... Решили сме за инвитро, но поради разни обстоятелства няма да е преди месец май. С всичко се опитвам да се подготвя за това, за да има по-качествени яйцеклетки, защото не залагам на количество. И ММ е с лоша морфология и подвижност, и той пие една шепа добавки... И като стане тъй, че няма резултат, тегаво е. Опитвам се да се държа, но на моменти просто не мога.
Ще се стегна де...

# 109
Момичета, пак съм аз. Започваме 2ри опит ин витро, предния месец имах 17 фоликула, док ми изписа регулон на 2ри ден и отивам след това пак на 2ри да започваме стимулация и се оказва, че имам само 8 фоликула. Изписа ми фемара за 5 дни и днес като бях на преглед ми предложи да отложим или за другия месец или за м.май, като ми каза да си бия инжекции ovaleap, за да се стимулират повече фоликули и ще прецени дали другия месец пак да ги бия или направо ще стимулираме. Някоя от вас била ли ги е, имате ли наблюдение и въобще какво мислите са начина, по който ще действа. Благодаря ви

# 110
Ивка, напълно те разбирам. 🥰Когато ти е тежко, плачи си. Аз така правя. Излизай навън, сама на разходки помага. 🤗

# 111
По колко капки приемате Вигантол. Аз приемах по 7-8, но сега ги вдигнах на 10-11. Някъде бях чела, че повече от 11 капки е токсичен, но не знам колко е вярно. Все още не знам по-колко капки е редно да приемам.

# 112
По колко капки приемате Вигантол. Аз приемах по 7-8, но сега ги вдигнах на 10-11. Някъде бях чела, че повече от 11 капки е токсичен, но не знам колко е вярно. Все още не знам по-колко капки е редно да приемам.
Зависи за какво- дали си с дефицит, в норма, но не в оптимални нива, за поддържане на нива. Аз приемам  5 - 7 капки Вигантол, защото го усвоявам, вечер с нещо мазно.

# 113
Зависи за какво- дали си с дефицит, в норма, но не в оптимални нива, за поддържане на нива. Аз приемам  5 - 7 капки Вигантол, защото го усвоявам, вечер с нещо мазно.
Имах дефицит. След 2-3 месеца го излседвах бях г/д в норма, но май още трябва да го качвам

# 114
Здравейте,момичета! Имам един малко странен въпрос,но ми е любопитно да разбера,а той е:След като М свърши във вас,след това вие заемате ли някаква поза,ставате ли веднага или имате някакви "ритуали"?
(П.С. слушала съм различни версии от това поне 30мин. да не се става,до да седиш почти на челна стойка в леглото,да не пишкаш поне 1 час след акта и т.н).
Извинявам се ако не е за тук въпроса,но понеже сме на тази вълна всички и ми е любопитно.

# 115
Здравейте,момичета! Имам един малко странен въпрос,но ми е любопитно да разбера,а той е:След като М свърши във вас,след това вие заемате ли някаква поза,ставате ли веднага или имате някакви "ритуали"?
(П.С. слушала съм различни версии от това поне 30мин. да не се става,до да седиш почти на челна стойка в леглото,да не пишкаш поне 1 час след акта и т.н).
Извинявам се ако не е за тук въпроса,но понеже сме на тази вълна всички и ми е любопитно.
Аз си вдигам краката на стената и си слагам възглавница под кръста и така около 10 минути и после отивам и се измивам. Не знам дали е правилно,чела съм, че това е мит с вдигането на краката, но аз си го правя за всеки случай. Мен ми е интересно, когато наближат фертилните ви дни, всеки ден ли правите любов или през ден? Може и няколко пъти на ден де, не знам хахах. Този въпрос е към всички  в темата.

# 116
britishcat Аз понеже си пия добавки, и както каза др Калчев, ще имаш повече желание 😂, е беше прав де. През ден не, но по скоро през 2. Напоследък ММ е много уморен и не се получават толкова лесно, нещата, и се шегувам с него, че и на него му трябват добавки😂. Но гледаме преди О по време и след да се разпишем.
Аз съм 2 дни преди М и се изкушявам за тест. 😂🤷‍♀️

# 117
britishcat Аз понеже си пия добавки, и както каза др Калчев, ще имаш повече желание 😂, е беше прав де. През ден не, но по скоро през 2. Напоследък ММ е много уморен и не се получават толкова лесно, нещата, и се шегувам с него, че и на него му трябват добавки😂. Но гледаме преди О по време и след да се разпишем.
Аз съм 2 дни преди М и се изкушявам за тест. 😂🤷♀
Ние миналия месец понеже хванахме овулацията точно в нейния пик, а преди това няколко дни не се бяхме разписали. И какво да правим по два пъти на ден...., което пък не знам колко е хубаво. Този месец пробвам със стратегията "през ден" от последният ден на цикъла, за да не изпускам фертилните дни преди овулация.... А за тестването не знам какво да ти кажа, напатих си от ранни тестове и някак си усещам, че като го направя и е негативен ми изчезва всякаква надежда, която съм имала и не ми влияе добре на психиката, докато ако изчакам някак си самата аз съм по- позитивна и се шегуваме с ММ, че всяко нещо е симптом... някак си по- лесно минава чакането, ако е на майтап... Както прецениш ти.....

# 118
Това за вдигането на краката незнам дали е мит или не!Но като забременях си полежавах около 10-15 Мин.Но незнам дали това е дало отражение,защото сега сме активни сутрин преди работа и нямам време да си полежа.Нищо не пречи да си постоите легнали🤗

# 119
britishcat Ааа ще чакам, точно поради тази причина. Пък другото Божа работа. Просто като имаш поставен срок, от док е тегаво. 😑

Общи условия

Активация на акаунт