Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 824
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
Ох момичета в неделя ( ден преди МЦ ) си направих тест марка /Folium/ и ест.една дебела самотна черта .... Днес вторник с (един ден закъснение). Иии много ме сърбят ръчичките , от една страна като видях отрицателния резултат..Просто си чакам да ми дойде , ноо все още не ми е дошло..🤔
П.С. Тестът, който направих в неделя (ден преди..) беше следобед , изобщо не съм стискала часове да не ходя в тоалетната , просто имах тест айде , айде ...
Ако евентуално не ми дойде , до довечера има много вода да изтече ...утре (втори ден на закъснение) с ПЪРВА УРИНА ще направя.
Имам усещане , но то може да ме лъже.

# 121
Ох момичета в неделя ( ден преди МЦ ) си направих тест марка /Folium/ и ест.една дебела самотна черта .... Днес вторник с (един ден закъснение). Иии много ме сърбят ръчичките , от една страна като видях отрицателния резултат..Просто си чакам да ми дойде , ноо все още не ми е дошло..🤔
П.С. Тестът, който направих в неделя (ден преди..) беше следобед , изобщо не съм стискала часове да не ходя в тоалетната , просто имах тест айде , айде ...
Ако евентуално не ми дойде , до довечера има много вода да изтече ...утре (втори ден на закъснение) с ПЪРВА УРИНА ще направя.
Имам усещане , но то може да ме лъже.
Аз съм много доволна от Фолиум, той ми показа доста рано, въпреки че после не се случиха нещата, както трябва. Пожелавам успех и дано да са се получили нещата, дръж ни в течение!

# 122
Ние така или иначе си лежим след секс, не бързаме да ставаме, така че това е изпълнено. Гинеколожката, при която ходя профилактично, ме беше посъветвала да заставам в кучешка поза за десетина минути.
По въпроса с честотата - ние сме пробвали всеки ден, през ден, само веднъж на положителен тест за О и пак нищо. В момента инструкциите ни от Калчев са секс през ден, предполагам това е съобразено и с не особено добрата ни морфология.

# 123
С първото дете нито съм седяла, нищп не съм правила. Буквално полежахме машко гушнато, станах и се измих. Не съм от жените, които нямат проблем да си седят така известно време. Е, забременях, родих, всичко точно. Не знам дали е мит, или не, но съм по-склонна да вярвам, че е, защото честно казано каквото е трябвало да се случи, се е случило където е трябвало да се случи.

Като хвана пик с тест за О, обикновено действаме в деня на положителния тест и следващия. Така действахме и с първото дете, като там обаче не бях успяла да хвана никакъв пик в конкретния месец на забременяване, ама си стана де. Останалото си е чист кеф.

Между другото мацки, ако не сте бременни, с каквато и урина да се тествате, няма да има значение. Да, със сутрешна се виждат по-ясно чертите заради количеството ЧХГ в урината, но аз лично първите си две чертички видях в 9 вечерта след фитнес и много изпита вода и смея да кажа, че се появиха почти веднага, независимо че бяха мега бледи (на 13 ден от О). Знам колко е изкушаващо ранното тестване, но няма смисъл от него, смисъл да се тества има чак след 10-11 дни след О, когато вече има имплантация.

# 124
  • София
За позите - когато има възможност гледам да си полежа някакво време, ако мога вдигам и крака даже Grinning Иначе за график - опитвам се да спазваме през ден след последен ден от Ц, но не винаги се получава - понякога прескачаме два дена друг път пък един след друг Grinning

# 125
Мит е рабира се и друг оът е коментирно в темата.Аз първият път забременях без да разбера как, даже не е свършил в мен. Вторият път беше планирано със следене на БТ, третия път пак планирано. М месеца, в който забременях си правих тест за О за сефте и не хванах пик. В нито един от случаите не съм лежала. Отивам в банята, пишкам и се измивам. Имаше месеци лежах да пробвам-ефект никакъв. Спермата се изтрелва достатъчно, за да стигне, където трябва. Тайминга е важени и материала разбира се.

# 126
Излезе моята биопсия, но нищо не разбирам от резултатите. Заключението е, ще липсва GM-CSF. До колкото видях няколко мнения е свързано с имплантацията. Чакам прегледа при доц. Михайлова, за да видим какво следва. Надявам се да е лесно и бързо поправимо и да се случат най-накрая нещата.
Скрит текст:

# 127
Мит или не.. 3 пъти забременявам с лежане по 15мин. Може да е съвпадение, ама за мен не е 😂

# 128
Права е Misery! И аз когато съм била бременна , теста ми е показвал и седмица по - рано, и вечер, не с първа урина. А основно ползвам шуърчек.

# 129
Благодаря за новата тема.

Много положителни тестове желая в нея Heart
ММ мина през уролог , няма проблем слава богу с това.

# 130
Мит е … сумати месеци лежах , крака вдигах , до ВЦ не ходих веднага … в месеца , в който забременях , станах веднага и се къпах .
Но пък няма лошо , който се чувства по-спокоен , да си лежи Simple Smile

И от мен + 1 за тестването

# 131
Излезе моята биопсия, но нищо не разбирам от резултатите. Заключението е, ще липсва GM-CSF. До колкото видях няколко мнения е свързано с имплантацията. Чакам прегледа при доц. Михайлова, за да видим какво следва. Надявам се да е лесно и бързо поправимо и да се случат най-накрая нещата.
Скрит текст:

Стана ми интересно и се разтърсих на английски в интернет, но основно са някакви резултати от научни статии. Като цяло доколкото разбрах, този фактор, който липсва регулира левкоцитите в матката и спомага за имплантацията и успешна бременност. Като коментираш с доктора, моля те сподели тук, защото на мен ми стана интересно за какво става въпрос. Надявам се лесно да се оправи и да се случи чудото!

# 132
  • София
Момичета, на мен ми изписаха антибиотик за зъба - Родожил, чета, че може да се приема във всеки етап от бременост, което би трябвало да значи, че не е проблем да го пия и при опити за такава, нали?

# 133
  • София
Момичета, на мен ми изписаха антибиотик за зъба - Родожил, чета, че може да се приема във всеки етап от бременост, което би трябвало да значи, че не е проблем да го пия и при опити за такава, нали?

Пише си че може на всеки етап. Пий си го и да се оправя зъба бързо!

# 134
Joy

Права е Misery! И аз когато съм била бременна , теста ми е показвал и седмица по - рано, и вечер, не с първа урина. А основно ползвам шуърчек.

Общи условия

Активация на акаунт