Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 828
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Britishcat В събота съм на консултация и ще разпитам. Не намирам много информация и аз. Надявам се да може да даде отговор дали това е една от причините за неуспешните ни опити, вече станаха 3 години и половина. И другите неща не са ясни кое е в норма и кое не, ще видим.

# 136
Пълнолуние Стискам палци да се намери решение, и да е нещо поправимо по бързата процедура. ❤️

# 137
Britishcat В събота съм на консултация и ще разпитам. Не намирам много информация и аз. Надявам се да може да даде отговор дали това е една от причините за неуспешните ни опити, вече станаха 3 години и половина. И другите неща не са ясни кое е в норма и кое не, ще видим.

Със сигурност четох, че има как да се добави това чрез медикаменти дори и да липсва, но важното е да се открие дали то е причината за неуспехите или е съвкупност от него и други липси. Успех, ще чакаме ъпдейт!

# 138
Здравейте момичета, какво мислите за тази спермограма?https://

# 139
Минзухар.12, стискам ти утре да се похвалиш с две дебели черти! Flowers Four Leaf Clover
rave, гледам, че и ти си записана за тест утре, та ти стискам палци и на теб! Flowers Cherry Blossom
andi_bb, повтори и ти и ти пожелавам и втората срамежлива черта да се покаже! Nature Sparkles

Пълнолуние, не разбирам нищо от резултатите ти, но стискам палци прегледът в събота да мине добре! Flowers Four Leaf Clover

# 140
Fayona Благодаря ти, но срамежливата втора черта ще е явно по нататък , вчера късно следобед се появи не чак толкова срамежливия , но нахален цикъл ...😅

Успех на всички 🤭

# 141
И аз да ви се оплача. Днес съм 12 дни след ову, направих си тест и е напълно отрицателен Sad предните 2 пъти като бях бременна нямах никакви симптоми за цикъл, сега пак така и имах надежда…но след този тест вече надеждите ми са 0 😃

# 142
  • София
Mimird, докато няма цикъл има надежда!

andi_bb, съжалявам - нов цикъл нов късмет!

Минзухар.12 и rave имате стиснати палци от мен!

Аз умирам от болка в зъба - нормално било да ме боли поне два -три дена още докато почне да действа антибиотика, поне имам рецепта за аулин .... искренно се надявам да спира да ме боли, че следващите дни са ни важни....

# 143
И аз се разписвам с отрицателен тест ден преди М... 😩Имах надежда, че ще стане веднага след проверката на тръбите. 😭😭😭

# 144
Както шантал е написала докато няма цикъл, има надежда ❤ Миналия месец имах 3 отрицателни теста след няколко дни си направих 4ти и беше положителен.
И аз се разписвам с отрицателен тест ден преди М... 😩Имах надежда, че ще стане веднага след проверката на тръбите. 😭😭😭

# 145
Докато не се появи лелката, нищо не е напълно сигурно. Да попитам някоя от вас очаква ли тези дни овулация? Колко дни преди овулация ви се променя цервикалната слуз?

# 146
Аз трябваше да съм в овулация,но май съм я изпуснала.Започнах от 11 ден с лентички (по рано не успях)за сега бледи черти а цс липсва напълно.Но преди 11 ден беше по скоро водниста,така и не се появи тази белтъкообразна ...

# 147
Аз съм чела доста противоречива информация за ЦС и на места се твърди, че воднистата е най-плодородна, на други се твърди същото за белтъкообразната. При мен сякаш няколко дни преди О става белтъкообразна, а около О е по-скоро водниста. Знам ли и аз, на мен ми писна все да си наблюдавам гащите... Sweat Smile
Между другото няма как да не отбележа липсата на Лютичето. Изчезна след един спор преди 1-2 теми. Лютиче, ако четеш, да знаеш, че ми липсваш и се надявам да имаш желание да се включиш пак по-активно при нас!

# 148
Аз пак съм с питане. След положителни тестове за О изследвах прогестерон на 7-ми ден и стойността беше сравнително ниска, та това ме навежда на мисълта, че е възможно да е нямало О този месец. Та въпросът ми е какво да очаквам от цикъла? Ще се удължи или скъси или какво? Вероятно е коментирано, но тъй като не съм засичала да нямам О, не съм и запомнила коментарите.. Иначе имам 4 дни до датата и този месец със сигурност няма да правя тестове за Б.

# 149
Аз трябваше да съм в овулация,но май съм я изпуснала.Започнах от 11 ден с лентички (по рано не успях)за сега бледи черти а цс липсва напълно.Но преди 11 ден беше по скоро водниста,така и не се появи тази белтъкообразна ...
Аз днес на 13ти ден имам цервикална слуз, тъкмо се превърна в белтъкообразна, но пък тестът ми е отрицателен... може би ще е в следващите няколко дни, дано да не я изпусна, ама каквото такова.... Дано от утре да стават вече по- тъмни тестовете. Може и твоята да предстои скоро....И на мен ми омръзна да си гледам гащите постоянно и да анализирам...

Общи условия

Активация на акаунт