Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 829
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
По темата "докато няма М, има надежда" - ако по принцип ви се омазнява кожата няколко дни преди М, има ли надежда да се омазни, пък да не дойде М?... На мен трябва да ми дойде до 4-5 дни, днес ми се появи характерното лъщене по лицето, но така се надявам то да не означава идваща М...

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:46 от Bellflower

# 151
На мен в приложението, което си следя цикъла ми излизат такива дневни карти какво става всеки ден с тялото и пишеше, че при покачването на прогестерон е възможно да се омазни лицето и косата
По темата "докато няма М, има надежда" - ако по принцип ви се омазнява кожата няколко дни преди М, има ли надежда да се омазни, пък да не дойде М?... На мен трябва да ми дойде до 4-5 дни, днес ми се появи характерното лъщене по лицето, но така се надявам нищо да не означава...

# 152
Аз съм с по мазна кожа по време на М.
Единствено което забелязах е, че след загубата кожата ми стана атопична. Бях на козметик, и ми казаха, че е супер суха. Мажа я с един крем на Авен. Но се каня да си взема направление за дерматолог. Не знам какво се дължи.😶

# 153
  • На изток от Ада
На мен в приложението, което си следя цикъла ми излизат такива дневни карти какво става всеки ден с тялото и пишеше, че при покачването на прогестерон е възможно да се омазни лицето и косата
По темата "докато няма М, има надежда" - ако по принцип ви се омазнява кожата няколко дни преди М, има ли надежда да се омазни, пък да не дойде М?... На мен трябва да ми дойде до 4-5 дни, днес ми се появи характерното лъщене по лицето, но така се надявам нищо да не означава...
Кое е приложението?

# 154
FLO, има да го избереш за забременяване и ти показва всичко, има и да въвеждаш даже, аз съм си и платила и има чатбот, отделно чатове като тук с други жени, но на английски
Кое е приложението?

# 155
Аз от днес съм с МЦ, та и този месец няма радост. Днес ще поръчвам направо лубрикант за следващата овулация но се чудя сега, Преферт или Conceive? Thinking

# 156
Вместо запис ви замерям с памперси. Моля без цитати, че ще трия, тъкмо смешкото открива мимиките.

Мислим да започваме опитите за бебе номер 2, дано този път ни се получи по-бързо. Предишния път ни отне 8 месеца. На по 31 години сме и двамата, а дреби е на година и три месеца.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:17 от SsSa

# 157
  • София
Аз поръчах Conceive. Миналият месец ползвахме цели дозички, този мисля по половинки, че става много хлъзгаво според ММ.

Аз от днес съм с МЦ, та и този месец няма радост. Днес ще поръчвам направо лубрикант за следващата овулация но се чудя сега, Преферт или Conceive? Thinking

# 158
Здравейте. Ние сме младо семейство,аз на 28, любимия ми на 35 живеем във Варна.  Аз от 6-7г страдам от СПКЯ но колкото и да не ви се вярва съм с поднормено тегло и ИР. От 3 месеца опитваме усилено да си имаме бебче,знам че пътят няма да е лек,имам следящи ендокринолог и гинеколог,като този месец цикълът ми дойде на 14.03 ,вчера ходих на ултразвук беше ми 10 ден и имаше фоликул 10.5 мм. Реално не каза кога ще е точно овулацията,но беше скептично настроен. Проблемът,е че на 27 вечерта моя съпруг заминава за командировка и няма са го има до края на Април. Според вас с фоликул 10.5 мм на 10 ден на 23.03 и с последен опит ако направим на 27 има ли някаква надежда да настъпи бременност?

# 159
Щом имаш цикъл, има надежда. Аз също страдам от този синдром, но пък с цикъла цял живот имам проблем.

# 160
Аз поръчах Conceive. Миналият месец ползвахме цели дозички, този мисля по половинки, че става много хлъзгаво според ММ.

Аз днес вече поръчах Conceive, но този от разфасовката 75 мл., а той май е без апликатор. Animal Speak No Evil Ще го тикаме някак там вътре Joy People Ok Woman

# 161
Момичета, дайте шанс на гелчетата, на лежането, на позата и на каквото още се сетите.... но само за 5-6 месеца.
До тогава ако няма резултат мятайте изследвания. Първо мъжете по една СГ и след това вие.
Много е важно да намерите и правилния Аг. С адекватно решение на проблема/ако има такъв/

Докато уцеля правилния док, изпих 1 вагон АБ, добавки и тн.

Упех  на всички които правят опити❤️

# 162
Консийв си го използвайте като обикновен лубрикант, не си го тикайте никъде Grinning
💙ROSSE💙, разкажи ни малко повече за вашия случай, ако още не си, на мен успехите ми вдъхват надежда!

# 163
Здравейте,
на първо място пожелавам блага вест и сбъдване Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

8,11 април отиваме в Пловдив при андролог и евентуално втора СГ.

# 164
SsSa, добре дошла отново в редиците ни! Nature Star2
8 месеца хич не са много, та по моите стандарти и първото ви се е получило бързо.
Ние с ММ също сме на 31 и 32 години съответно, но пробваме вече от година и половина.

diva_rusalka_varna, добре дошла! Nature Star
Аз миналия месец имах на ден 16 - 11 мм фоликул, който до ден 21-ви вече се беше пукнал (за сравнение Ц при мен е средно 34 дена). Моята АГ също беше скептично настроена, но ето че се опроверга. По мои сметки О ще ти е около 15-ти ден, тоест на 28-ми, така че с опит на 27 би могло да се хване.

малката лисичка, успех на прегледите! Flowers Four Leaf Clover

Аз да се похваля, излязоха ми резултатите от АМХ, та е едно нещо по-малко да се притеснявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт