Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 270
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
Минзухарче, аз също съм при д-р Екатерина Моллова, много внимателна и прецизна, погледна ме и мен на ехограф за Хашимото и ми пусна изследвания за това (оказа се, че нямам). Аз вече отидох при нея с изследванията за ИР, така ще само трябваше да го потвърди, но ми обясни всичко много подробно, на същата терапия съм като теб.

# 46
  • Ст Загора
Запис при вас!
Благодаря за темата! ❤️
На мен вчера ми свърши М.
Шантал, ти какви витамини пиеш или хранителни добавки?

# 47
  • София
FertilAid Women и Ovuboost + вит Д и едни комбинирани витамини

Но мисля да ги сменя с FertilAid Pro

Запис при вас!
Благодаря за темата! ❤️
На мен вчера ми свърши М.
Шантал, ти какви витамини пиеш или хранителни добавки?

# 48
Здравейте и аз се записвам в новата тема

# 49
Момичетата, които сте правили ин витро, може ли да ми разкажете как се случват нещата с прегледите? Аз съм в Щерев, ако има значение. Опитвам се да си направя план, който да съобразя с работния график. Хич не искам да ме знаят с какво се занимавам...

# 50
Здравейте, момичета. Обръщам се към тези от вас които са прекарали ковид по време на опитите за бебе. След колко време подновихте и какви изследвания сте пускали след прекарания вирус?

# 51
  • София
Не сме спирали опитите - ПКК+Д-димер пусках аз като изследвания, ММ нищо не е пускал, той е над тези неща Grinning 

Здравейте, момичета. Обръщам се към тези от вас които са прекарали ковид по време на опитите за бебе. След колко време подновихте и какви изследвания сте пускали след прекарания вирус?

# 52
  • София
Момичетата, които сте правили ин витро, може ли да ми разкажете как се случват нещата с прегледите? Аз съм в Щерев, ако има значение. Опитвам се да си направя план, който да съобразя с работния график. Хич не искам да ме знаят с какво се занимавам...

Аз бях на ЕЦ, общо взето една седмица е нагорно, прегледи през ден някъде, така че гледай с док да се разбираш да отиваш извън работното време. Аз при Ганева не съм чакала много но под час не ми бягаше. Пуснах си отпуска в тази седмица та не ме разбраха какво правя. След трансфера не съм ползвала болничен.

# 53
Поне месец след спирането на лекарствата и при двамата трябва да се изчака. Във всички лаборатории има пакети за пост-ковид изследвания. Може да прочетеш в по-предната тема има много изписано по въпроса. Особено от АА, виж го.

Да ви споделя по темата за ИР и инсулина, който скапва яйцеклетките - при вас за колко време имаше положителен резултат? Аз съм на глюкофаж хр 2000 мг от месец и половина и се чудя дали е рано предз април да пускам контрола. Понеже доц. Попиванов моя ендо ми каза април да отида за контрола и трябва да пусна изследвания при всички случаи.

# 54
  • София
Може би има значение какви лекарства са приемани - ние пиехме Авирон, Натаспин и комбинирани витамини.

Поне месец след спирането на лекарствата и при двамата трябва да се изчака. Във всички лаборатории има пакети за пост-ковид изследвания. Може да прочетеш в по-предната тема има много изписано по въпроса. Особено от АА, виж го.

# 55
Аз пък да ви кажа въобще не харесвам д-р Начев. Имам кофти опит с него.

Момичета, моя 7 годишен хубостник и с грип А. Ще пие Тамифлу. Сега съм в дилема  дали да взема и аз профилактично,че бая ми покашля в лицето. Според вас кое е по-малкото зло с оглед опитите за бебе - Тамифлу или заразяването с грип (и тогава Тамифлу АКО се заразя) 🙄 много се чудя

# 56
Момичета, знаете ли дали мога да направя контрола на инсулиновата резистентност, без да се натоварвам с глюкоза. Искам да видя дали е спаднал, макар че по моята логика, щом тсх е що годе в норми, би трябвало. По принцип трябва да пусна контролни изследвания след 6м 🙄

# 57
  • София
Амира пий си тамифлу  мен ме е спасявал много пъти по време на грипни епидемии

Минзухар пускаш Глюкоза + инсулин и ще покаже дали има подобрение

# 58
Мацето Много благодаря, това е еднократно нали? 🙄

# 59
  • София
Мацето Много благодаря, това е еднократно нали? 🙄

Да на гладно

Общи условия

Активация на акаунт