Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 514
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, записвам се и аз в новата тема. Вече се побърквам 🤷 Този месец правих тестове за овулация, правихме нужното във всичките дни.. Казах си, че ако ще става да става, ако не... Каквото такова - не исках да го мисля..
Очаквам МЦ след 4 дни, но този месец без никакви симптоми освен сега в рамките на два часа започнаха адски да ме болят гърдите, а по принцип не ме болят изобщо преди МЦ ( с изключение на последните два/три месеца откакто правим опити, като предните месеци болките започваха още от овулация). Сега с тези болки се разочаровах, че отново нищо не е станало и си очаквам МЦ, но със сигурност ще се побъркам до датата Sad

# 61
  • София
Каква е драмата че те болят гърдите? Аз ревах докато бях бременна че не ме болят гърдите. Болки в гърдите си е нормално, пък за бременни още повече.

# 62
Като знам от последните месеци към какво водят болките, там е драмата.

# 63
Здравейте момичета, излезе резултата за разширената спермограма. Ние бяхме пускали и обикновена и там всичко беше супер и АГ ни я разчете и каза, че е добра. Разширената също излезе добре, като подвижност и бързина и всичко, освен Крюгер... там има само 5 процента нормални сперматозоиди... Някоя от вас запозната ли е? Възможно ли е да се случат нещата по естествен начин?

# 64
  • София
Това с гърдите е като с гаденето - едни ги болят други не.

# 65
Здравейте момичета, излезе резултата за разширената спермограма. Ние бяхме пускали и обикновена и там всичко беше супер и АГ ни я разчете и каза, че е добра. Разширената също излезе добре, като подвижност и бързина и всичко, освен Крюгер... там има само 5 процента нормални сперматозоиди... Някоя от вас запозната ли е? Възможно ли е да се случат нещата по естествен начин?

Какви са референтните стойности?
Когато 2019г мъжът ми прави имаше 4%, което тогава беше долната граница.
Имам 2 естествени забременявания, но само втората се разви нормално.
Тук в темата съм чела, че сега при някой долната граница по Крюгер е 15%.

# 66
  • Бургас
Здравейте и благодаря за новата тема!
Да дам малко ъпдейт за мен - в петък ми мина снимката и всичко е наред - добре проходими тръби, всичко ток и жица. Лекарката каза да опитваме 2 -3 месеца и после да я търся за инсеминации..
Поздравявам всички одобрени от фонда и ви стискам силно палци! Flowers Hibiscus

# 67

Какви са референтните стойности?
Когато 2019г мъжът ми прави имаше 4%, което тогава беше долната граница.
Имам 2 естествени забременявания, но само втората се разви нормално.
Тук в темата съм чела, че сега при някой долната граница по Крюгер е 15%.

Ами под 4% е най- зле. От 5 до 15 е средна, а от 15% нагоре е супер резултата. Тоест при нас се води средна,заключението накрая е Нормозооспермия. При мен последните два месеца се получиха биохимични бременности, но и аз съм с поликистоза и не знам какви яйцеклетки пускам, дали въобще са качествени....

# 68
Бритишкет, щом заключението е Нормозооспермия, значи всички други показатели са супер и да, забременяване е възможно. Моят съпруг е с 4% и с диагноза нормозооспермия и репрото беше категоричен, че всичко е перфектно и няма проблем при него. Така се и случи. Стана си естесвено.
Едит: от няколко години 4% е границата, а не 14-15% спрямо СЗО.

# 69
Бритишкет, щом заключението е Нормозооспермия, значи всички други показатели са супер и да, забременяване е възможно. Моят съпруг е с 4% и с диагноза нормозооспермия и репрото беше категоричен, че всичко е перфектно и няма проблем при него. Така се и случи. Стана си естесвено.
Ееее дай боже! Няма да го мисля тогава. Благодаря, успокоихте ме много.

# 70
  • София

Не разбирам, към какво водят болките? Цикъл ли? Съвсем нормални са тези болки, това е от повишения прогестерон, не е знак за идващ цикъл, просто нормален процес, случва се и при бременни и небременни.

# 71

Не разбирам, към какво водят болките? Цикъл ли? Съвсем нормални са тези болки, това е от повишения прогестерон, не е знак за идващ цикъл, просто нормален процес, случва се и при бременни и небременни.
Сега като се замисля при мен, ако ще идва цикъл не ме болят гърдите въобще. Винаги съм била така, но миналия месец, като се бяха получили нещата и адски много ме боляха, даже се молех да не спира болката.... хахах

# 72
Аз изкарах най-лекия МЦ, който съм имала през живота ми. Нормално кръвотечение, но мнооого леки болки, което е нетипично за мен. Знам, че някой от вас също като мен пият Профекунд, дали не е от витекса в него? Филмирах се за ранна менопауза и майка ми ме скастри жестоко, че само си търся проблеми...

# 73
Рей Профекунд е точно за ПМС,облекчава симптомите, не се шашкай. Моят Ц беше много обилен на 1 опаковка която изпих, сега чакам да видя дали е станало. Ако ми дойде ще видя как ще е този месец. Успех и дано се похвалиш скоро. 🤗😊☘️

# 74
Ох, добре! Дано всички се похвалим скоро, аз ще пробвам да не си вкарвам излишни филми в главата Heart

Общи условия

Активация на акаунт