Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 283
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ехее Мери, хайде тихичко честито и до финал!

# 631
Много, много ви благодаря, момичета! Heart
Току що излизам от лабораторията. Утре ще разбера резултата. Пуснах за всеки случай и прогестерон.
Не знам на кой свят съм още. 1 година опити, всеки месец самотна черта. Чаках с нетърпение утре да разбера дали сме одобрени за фонда и лятото да почваме инвитро.
За сега не смея да се зарадвам съвсем. Ще се отпусна когато се установи, че е вътрематочна и има пулс.

# 632
Мери 💖 И аз още от вчера имах положително предчувствие за теб... Стискам ти палци - мноооого!!!!

# 633
  • София
Силно стиснати палци, Мери!

# 634
Мери, честити чертички! Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 635
Мериии, честитооо!!! 🍀💖💖
Утре те чакам с хубаво ЧХГ 💛 Лека и безпроблемна бременност 😘

# 636
Мери, честито! Страхотна втора черта! Утре ще дебна за резултати!

Аз днес минах по каналния ред, имам 14 фоликула с доста добри размери, в петък ми е пункцията. След малко слагам последна инжекция от стимулацията, утре вечерта и таймираща и чакаме петък Flowers Four Leaf Clover Хормоните от сутринта също са ми супер, като цяло стимулацията се случи доста добре предвид поликистозата ми, имах някои опасения. Ще правим замразен трансфер, тоест най-рано другия месец, но би било супер подарък точно за рождения ден на половинката ми Heart

# 637
Мери, честити чертички до успешен финал! Ще се успокоиш всъщност след около 18 години, да не се залъгваме за по-рано:)))) Да са отлични резултатите сега и ЧХГ, и прогестерон! И само отлични новини оттук насетне да има!
Heart Eyes

# 638
  • София
Някой търсеше наскоро

Скрит текст:
Кошницата ни е пълна! ❤️
Очакваме ви да вземете "по спешност" 12бр. дози със срок на годност до края на месец април 2022 година. МЦ Калчев

# 639
  • София
Стоунфейсъд браво по учебник си!

Мен ми е готова имунологичната биопсия, всичко е наред но все пак е препоръчал да се срещна с имуноложката, та на 7ми май съм при нея.

# 640
Мери честитоооо, чакаме прекрасно ЧХГ утре и ти пожелавам леко и безпроблемно бременеене! 🍀🤗❤️

# 641
  • Ст Загора
Аз май ще си дам почивка! Най - много фертилити и СГ да пуснем! Но само това! Ще ви следя!

# 642
Здравейте идвам от прегледа бебечо отговаря на 5+4 по календар съм в (5+2) лекаря каза че всичко е наред видяхме и жълто тяло след две седмици не вика пак но аз следя при два затова другата седмица пак ще видя бебчо увеличи ми утрогестан на 1х2 1х3 и продължавам с огестана гледа ме с вагинален много се зарадвах защото много ме беше страх от извън маточна бременност за възпалението каза че може да ми изпише билка...това е от мен лека бременност на всички моят термин се очерта на 14.12 с 4 дни по рано от приложението надявам се всичко до края да е така❤️❤️

# 643
  • Ст Загора
Кадерай, какво възпаление?

# 644
Мери Честито Heart Eyes Желая ти всичко да е наред и лека бременност.

Аз питах за Клексан, но си намерих в една аптека и не стигнах до тези на Калчев.

Благодарение на Danita Hug събрах пълният набор медикаменти. И сега следим хормони да видим дали ще хванем О и дали ще действаме този месец. Почнах преднизолона, утре с милото ще се борим с Клексана.

Момичета има ли значение по кое време се бие клексан?

Общи условия

Активация на акаунт